Ullstindvegen 719

← Tilbake til boliger

Ullstindvegen 719

Krokelvdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 990 000

345 m²

6 soverom

Stor enebolig med mulighet for gode leieinntekter | 3 garasjer | Naturvennlig beliggenhet

Prisantydning:

kr 4 990 000

Omkostninger:

kr 140 374

Totalpris:

kr 5 130 374

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

205 m²

Bruksareal:

345 m²

Soverom:

6

Rom:

8

Etasje:

2

Byggeår:

1983

Tomt:

2323 m² (eiet)

Verditakst:

kr 5 100 000

Kort om eiendommen

Bolig opprinnelig oppført i 1983. Boligen er innredet med hoveddel med to soverom, hybel med et soverom og sokkelleilighet med to soverom.

Adkomst til to garasjer tilknyttet underetasje av hoveddel, samt frittstående garasje bygg på tomt som også inneholder stor rom til bobil eller campingvogn og lakkeringsrom.

Stort tomt på over 2 mål, delvis opparbeidet med adkomster og parkering. Stor sørvendt terrasse med gode solforhold med utgang fra hoveddelen. av huset.

Boligen er normalt vedlikeholdt over tid og fremstår med ok standard gjennomgående. Hybel er av nyere dato - denne kan også med enkle grep tilbakeføres til hoveddelen om ønskelig.

Området anses som naturvennlig og i relativ ok avstand fra Tromsø, særskilt fra UNN / UiT med snarvei gjennom tunellen og nordover.

Beliggenhet

Boligen ligger i spredtbebygget boligområde nært Skittenelv. Eiendommen grenser til andre boliger, ubebygde tomter og lokal infrastruktur som turveier og adkomstvei i området. Det er gangavstand innen ti minutter til populære turområder og skittenelv camping. Kort vei til busstopp med avganger som korresponderer med normale arbeidstider og skoler. Nærmeste handlesenter er Pyramiden, ca 26 km, eller 30 min reise med bil fra boligen.

Skittenelv skole og barnehage er bare 2 km unna, mange barnefamilier i området, camping med badeland,minigolf,lekeplass helårsåpen kiosk.

Nærmeste handlesenter er Kroken. Der er det dagligvare, bensinstasjon, frisør,gatekjøkken mm.

Bak huset ligger det flotte turløyper i umiddelbar nærhet til bl.a Skittenelvdalen mm.

Tomt

Tomten er plassert i svakt kupert terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert med utsikt mot Ringvassøya og Reinøya.
Adkomst til eiendommen via gruslagt avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med støttemurer, internveger med asfalt på deler. Hagebelysning og oppstilling for en rekke kjøretøy. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen. Boligen er tilknyttet privat vann, delt med to andre naboer i nærområdet, og avløp via septiktank. Ifølge opplysninger på befaringsdagen er det rett til adkomstvei til naboer mot nord over nedre deler av tomt tilknyttet denne eiendom.
Inngangspartiet til boligen er opparbeidet med steinbelagt platting/ adkomst.

Bebyggelse

Eneboliger i hovedsak.

Byggemåte

Uttdrag fra tilstandsrapporten som finnes vedalgt til salgsoppgaven.

Grunn og Fundamenter
Sokkel i underetasje er plassert på tilfarergulv. Antatt st pt dekke i våtrom og toalettrom. Synlig overgang mellom støpt
dekke og tilfarergulv mellom entre og bod tilknyttet sokkel nede.

Grunnmur
Vegger i laveste plan er av støpt betong og murt lettklinker. Vegger er innvendig kledd, eventuelt malt. Og utvendig
pusset. Dekker i laveste plan støpt.

Drenering
Det er antatt løsning for dreneringssystem rundt hoveddel. Fra tak ledes rør til terreng, det er sluk i forkant av garasje i
del mot sør, det er lagt grunnmursplast på hoveddel, som enda er synlig på noen deler av bygget.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. I følge informasjon på tidligere
befaringsdag er vegger noe tykkere enn normalt for standard for byggeår. Utfyllende vegger av tre. Fasade er kledd med liggende og stående trepanel.

Vinduer og dører
Vinduer best ende av malte trekarmer med trelags glass fra oppf ring. Innerd rer med d rblader i malt heltre og finerte dørblader. Inngangsdøren til boligen hybel og hoveddel er slett, og laget av tre. Adkomst til sokkel har nyere adkomst dør med glassfelt i dørblad og kodelås.

Takkonstruksjon
Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av sperre i deler, og antatt takstoler i deler. Loft er ikke besiktiget. Deler, som over garasje mot sør er av støpt betong.

Taktekking
Taket er tekket med eternittplater. Eternittplater krever spesiell behandling når de demonteres.

Standard

Takstmannen oppsummerer boligen som godt vedlikeholdt over tid og fremstår med kurant standard og er fullt ut beboelig. Se tilstandsrapport for nøye beskrivelse av rommene, i korthet gjort utdrag fra den her:

Kjøkken i hoveddel. Arealet er utført i delvis pen løsning med stue. Rommet har innredninger med heltre fronter.
Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med belegg. Det er opplegg for løse deler som ovn, kjøleskap og komfyr. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft.

Vurdering:
Mangler lister noen steder. Vindu fra 1981. Bak benkebeslag er benkeplate avsuttet med løsning rett mot benkeplate.
Tapet på overflater har løsnet. Normal bruksslitasje. Ingen tegn til mus/skadedyr under benkebeslag. Deler i kjøkken får strøm via skjøteledning og stikkontakt på vegg.

Badet hoveddel. Antatt fra oppf ring. Rommet har inventar som WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med
overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med malte strier. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det vindu. Det foreligger ikke dokumentasjon på arbeider utført i rommet.

Innvendige overflater
Himlinger med plater, trepanel og støpt dekke. Vegger er kledd med malte overflater, plater, fliser, tapet og belegg. Gulv er kledd med hovedsakelig fliser i hoveddel, laminat, parkett og pusset overflate i andre deler. Det er spotter, lysskinner og vifter i deler av himling. Romhøyde er i stuen, hoveddel målt til 3,2 meter under drager i del av rommet.

Oppvarming

Oppvarming av boligen forøvrig via elkraft. Det er utstyr som varmepumper, gulvvarme i hele hovedetasjen, samt bad i
øvrige rom.

Adkomst

Ta nordover forbi Kroken som er nærmeste tettsted med dagligvarebutikker med mer. Føl

Parkering

Rikelig med parkering i 3 garasjer og flere plasser på eiendommens tomt og adkomst.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Boiligen er godkjent med 2 boenheter fra opprinnelsen. Utleieleiligheten nede er endret litt etter godkjenning og bygging. Hybelleiligheten som er bygget av en del av hoveddelen er ikke søkt godkjent. Her er det mulig å sette inn en dør mellom hoveddelen og utleid areal dersom det skulle bli spørsmål med godkjenning, arealet er godkjent som primærrom.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.
Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 7
 • Bruksnr: 90
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligen er innholdsrik over 2 etasjer
Boligen er innholdsrik over 2 etasjer
Velkommen til naturskjønne Skittenelv. Bak huset ligger det flotte turløyper i umiddelbar nærhet til bl.a Skittenelvdalen mm.
Velkommen til naturskjønne Skittenelv. Bak huset ligger det flotte turløyper i umiddelbar nærhet til bl.a Skittenelvdalen mm.
Dronebilde av boligen og tomten sett fra øst.
Dronebilde av boligen og tomten sett fra øst.
Stor sydvendt terrasse
Stor sydvendt terrasse
Stor stue og kjøkkenareal med 3,2 meter oppunder taket. Varmekabler på hele stuen og kjøkkenet.
Stor stue og kjøkkenareal med 3,2 meter oppunder taket. Varmekabler på hele stuen og kjøkkenet.
Skyvedører tar dere ut til terrassen
Skyvedører tar dere ut til terrassen
2 varmepumper montert
2 varmepumper montert
Stor klebersteinovn til kalde vinterkvelder
Stor klebersteinovn til kalde vinterkvelder
Kjøkkenet er oppgradert i nyere tid. God med benke- og oppbevaringsplass
Kjøkkenet er oppgradert i nyere tid. God med benke- og oppbevaringsplass
Hovedsoverommet i hoveddelen
Hovedsoverommet i hoveddelen
Soverom 2 hoveddel
Soverom 2 hoveddel
Downlights montert oppunder taket rundt hele huset - flott på høst og vinter
Downlights montert oppunder taket rundt hele huset - flott på høst og vinter
Bad hoveddel
Bad hoveddel
Bad hoveddel
Bad hoveddel
Yttergang med fliser og gulvvarme
Yttergang med fliser og gulvvarme
Kjøkken hybeldel
Kjøkken hybeldel
Soverom 1 hybeldel
Soverom 1 hybeldel
Soverom 2 hybeldel
Soverom 2 hybeldel
Bad hybeldel
Bad hybeldel
Bad hybeldel
Bad hybeldel
Garasje på 77 kvm. Se tilstandarpport - takstmannen mener takkonsturksjon kan reddes.
Garasje på 77 kvm. Se tilstandarpport - takstmannen mener takkonsturksjon kan reddes.
Smøregrav i garasje i huset
Smøregrav i garasje i huset
Lakkeringsboks i garasje på tomten
Lakkeringsboks i garasje på tomten
Garasje 3 på eiendommen
Garasje 3 på eiendommen
Nordover
Nordover