Parkgata 15 Leilighet 201

← Tilbake til boliger

Parkgata 15 Leilighet 201

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 450 000

70 m²

2 soverom

Ny 3 roms selveier leilighet. Romslig med gode kvaliteter. Innflytting 18 oktober 2021

Prisantydning:

kr 4 450 000

Omkostninger:

kr 33 014

Totalpris:

kr 4 483 014

Felleskostnader/mnd:

kr 1 800

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

70 m²

Bruksareal:

70 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

2

Byggeår:

2021

Energimerking:

D

Kort om eiendommen

Pent nytt leilighetsbygg i sentrum med teglstein som fasadebekledning- smart 3 roms leilighet i 2.etasje. Heis. Bygget innehar svært godt materialvalg.
-Heis
-Kjøkken fra Kvik
-Enstavs eikeparkett
-Vannbåren varme og varmtvann
-Delikat romslig plassbygget bad
-Felles hybel for å leie ved besøk
-Stor deilig park utenfor døra
-Beliggende i sentrum
Salg av kontraktsposisjon.

Beliggenhet

Beliggende i Tromsø sentrum, Vestregata

Innhold

2.etasje;
Stue/kjøkken, bad/wc/vask, 2 soverom, gang.
2.etasje;
Bod i felles bod anlegg på denne etasjen.
2.etasje;
Sykkelparkering

Inngangsparti fra syd i 2.etasje og nord mot Kongsparken i 3.etasje ut i Parkgata.

Tomt

Andel av felles tomt

Bebyggelse

Lavblokker, leilighetsbygg, næringsarealer

Standard

Vegg; malt gips, listefritt mot tak, alt malt i hvitt, flis på bad
Gulv; En stavs eikeparkett på Stue/kjøkken og soverom med lister i samme utførelse som gulv. Flislagt bad og gang.
Tak; malt gips, listefritt mot vegg

Kjøkken leveres fra Kvik hvite fronter. Designet har helt glatte skapdører der overflaten kun brytes av de karakteristiske håndtakene, som er elegant innfrest i skapdørene. Resultatet gir både et enkelt og uttrykksfullt kjøkkendesign, laminat benkeplate, blandebatteri i krom, takhengt ventilator.

Oppvarming

Kongsparken forsynes med fjernvarme som kilde til oppvarming og varmtvann. Felles varmesentral plasseres i garasjeplanet.
Distribusjon i leiligheter vil skje i form av vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang/entré. Soverom leveres uten varmekilde, men stikk for panelovn monteres. Varmt tappevann leveres fra felles varmtvannsberedere, som også varmes opp fra fjernvarme. Felles måling av totalt energiforbruk tilknyttet fjernvarme. Fordeling av energikostnadene til oppvarming og varmtvann avregnes etter leilighetenes areal.

Adkomst

Grei adkomst - sydsiden av bygget i 2.etasje eller inngang mot nord i 3.etasje mot Kongparken og Parkgata

Parkering

Ingen gjesteparkering - mulighet for kjøp av parkeringsplass i garasje for kr 410.000.- Ingen rettighet - kun dersom utbygger har dette tilgjengelig

Offentlig kommunikasjon

Gode bussforbindelser i sentrum

Overtakelse

Overtakelse av kontrakten kan gjøres raskt - overtakelse seksjonen vil ikke kunne skje før tidligst 15.11.2021 i følge utbygger. Det innbetalte kjøpesummen inklusive omkostninger vil stå på klientkonto til seksjonen blir tinglyst på ny eier.

Sentrale lover

Salg av kontraktsposisjon. Selger vil stille reklamasjonstidsgaranti i samsvar med opprinnelig kjøpesum og bustadoppføringslova §12. Garantien utgjør 5% av kjøpesummen i garantitiden.
Bustadoppføringslova og avhendingslova åpner for slik transport av kontraktsposisjon, og med virkning fra 1. juli 2015 ble eiendomsmeglers plikter ved slike salg nærmere redegjort for i eiendomsmeglingsforskriften (emglf.) § 1-5. Finanstilsynets rundskriv 6/2015 opplyser også nærmere om de plikter som påhviler en eiendomsmegler når de bistår med slike salg. Salget av selve kontraktsposisjon reguleres av kjøps- og avhendingsloven, mens den kontrakten som rent faktisk transporteres vil være regulert av Bustadoppføringslova.

Dette gjelder salg av en kontraktposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny kjøper overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsettes at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis.

Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart.

Ved signering av transportkontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen (kjøper 2) innbetale kjøper 1's allerede innbetalte 10%, merverdien (kjøper 1's gevinst), samt transportgebyret til utbygger. Kjøper 1 vil få tilbakebetalt sin 10% med fratrekk for meglerkostnadene ved salg. Kjøper 1's gevinst ved videresalget (merverdien) vil bero på meglers klientkonto frem til kjøper 2 har overtatt leiligheten og fått rettsvern for sitt erverv. Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper 1 (selger av kontrakten).

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Salg av kontraktsposisjon. Selger vil stille reklamasjonstidsgaranti i samsvar med opprinnelig kjøpesum og bustadoppføringslova §12. Garantien utgjør 5% av kjøpesummen i garantitiden. (5år)
Opprinnelig kjøpesum er kr 4 200 000.- Merverdi for selger kr 350 000.-

Ansvarlig megler

Alexander Uhre

Fasiliteter

 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt

Omkostninger

Omkostninger;
Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende
omkostninger:
Kr 14 000.- (2,5 % dokumentavgift av andel tomteverdi) *
Kr 6 292.- (anleggsbidrag fjernvarme) Kr 6 500 (etableringsgebyrer sameie mm.)
Kr 5 000.- (tilknytningsavgifter div.)
Kr 585.- (tinglysing av skjøte)
Kr 525.- (tinglysing av pantobligasjon)
Kr 172.- (attestasjonsgebyr per obligasjon)
Kr 33 014.- (omkostninger totalt) Det tas forbehold om evt. økning i offentlige gebyrer og avgifter
som tinglysingsgebyrer og dokumentavgift. Øvrige beløp er fastpriser.
Det må påregnes at sameiet vedtar at hver leilighet ved innflytting skal betale inn til sameiets konto 3
x månedlig felleskostnad. Dette for å ha oppstarts kapital i sameiet. Dette er ikke å anse som
omkostninger ved kjøpet.
*Dokumentavgiften er lik for alle leiligheter

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 1818
 • Seksjonsnr: 7
 • Kommunenr: 5401

Visninger:

Ta kontakt for visning

Stue og kjøkken, Hvit kjøkken fra Kvik med takhengt ventilator - ennå ikke montert
Stue og kjøkken, Hvit kjøkken fra Kvik med takhengt ventilator - ennå ikke montert
Markert leilighet 201
Markert leilighet 201
Ny bolig blokk i sentrum med 35 selveierleiligheter - med næringsareal i 1.etasje - Her kommer det noe spennende! adkomst fra syd i 2.etasje og nord mot Kongsparken i 3.etasje
Ny bolig blokk i sentrum med 35 selveierleiligheter - med næringsareal i 1.etasje - Her kommer det noe spennende! adkomst fra syd i 2.etasje og nord mot Kongsparken i 3.etasje
Fasade kledd i teglstein
Fasade kledd i teglstein
Stue/kjøkken med soverom - gode lysforhold
Stue/kjøkken med soverom - gode lysforhold
Inngang til kjøkken og stue, samt bad
Inngang til kjøkken og stue, samt bad
Dusj blandebatteri i krom, tillegg kommer det dusjvegger i glass
Dusj blandebatteri i krom, tillegg kommer det dusjvegger i glass
Baderom med delikate fliser, vegghengt toalett, vask med hvitt underskap, speil med lys, dusj med sammen foldbare glassdører. Veggfliser i 60*40, gulvfliser, Gulvfliser i 60*60, i dusjnisje fliser i 10*10, Bad med direkte adkomst til hovedsoverom
Baderom med delikate fliser, vegghengt toalett, vask med hvitt underskap, speil med lys, dusj med sammen foldbare glassdører. Veggfliser i 60*40, gulvfliser, Gulvfliser i 60*60, i dusjnisje fliser i 10*10, Bad med direkte adkomst til hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
En stavs lys eikeparkett
En stavs lys eikeparkett
En stavs lys eikeparkett
En stavs lys eikeparkett
Kongsparken i bakkant, nydelig park for godværs dager
Kongsparken i bakkant, nydelig park for godværs dager
Kongeparken 201 - 2D - 2. Etasje
Kongeparken 201 - 2D - 2. Etasje
Kongeparken 201 - 3D - 2. Etasje
Kongeparken 201 - 3D - 2. Etasje
Velkommen til Kongsparken - Flott 3 roms som ligger i 2.etasje - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre i Hjem Eiendomsmegling
Velkommen til Kongsparken - Flott 3 roms som ligger i 2.etasje - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre i Hjem Eiendomsmegling