Anna Eides veg 12

← Tilbake til boliger

Anna Eides veg 12

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 290 000

26 m²

1 soverom

Delikat 2-roms på toppen av øya med parkering og gode sol- og utsiktsforhold. Ingen dok avgift.

Prisantydning:

kr 2 290 000

Omkostninger:

kr 12 554

Totalpris:

kr 2 566 084

Felleskostnader/mnd:

kr 3 195

Fellesgjeld:

kr 263 530

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Andel

Primærrom:

26 m²

Bruksareal:

26 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

2

Byggeår:

1964

Energimerking:

E

Tomt:

10141 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 56 717

Formuesverdi:

kr 405 022

Kort om eiendommen

Velkommen til Anna Eides veg 12, en innbydende 2-roms leilighet sentralt plassert på Tromsøya!

Leiligheten har et klassisk preg med moderne og tidsriktig fargevalg!

Arealeffektiv bolig med stue/kjøkken i åpen løsning, gjennomgående én stavs eikepakett, soverom med plass for dobbeltseng, flislagt bad og overbygd, skjermet veranda med nydelig utsikt og herlig morgen- og kveldssol. Her bor du på populære Elverhøy med dagligvare, busstopp og lysløypa i umiddelbar nærhet. Veletablert borettslag med lave fellesutgifter.

Høydepunkter:

- Gjennomgående klassisk særpreg
- Overbygd veranda på med herlig kveldssol
- Oppstillingsplass for bil
- Sportsbod
- Forkjøpsrett forhåndsavklart
- Ingen dokumentavgift

Et perfekt førstegangskjøp! Velkommen!

Beliggenhet

Anna Eides veg 12 har en svært fin beliggenhet i andre etasje av lavblokk på Elverhøy - på toppen av Tromsøya.Beliggende i et rolig boligområde med sentral plassering på Tromsøya med friområder og lysløype i umiddelbar nærhet. Sentrum spaserer du ned til, og dagligvarebutikken ligger kun tre minutter gange unna. Busstoppet er også like ved, og tar deg både til sentrum og Langnes med alle tilbudene du finner der.

Tomt

Flat tomt med lekeareal og parkeringsplasser, krydderhage og diverse beplantning.

Bebyggelse

Blokk- og boligebebyggelse i området.

Byggemåte

Nordvesttvendt 2-roms Blokkleilighet beliggende i Borettslaget Blokkbygg Elverhøy Syd. Bærende og skillende konstruksjoner av betong. Ifyllende yttervegger av bindingsverk isolert med mineralull. Interne lettvegger kledt med plater. Borettslaget har jevnlig renovert og skiftet bl.a vinduer. Renovering av tak på alle blokkene er planlagt i løpet av 2021. Leiligheten har standard fra oppussing i senere år. Det er åpnet opp mellom stue/kjøkken/gang, noe som gir mer romfølelse. Boligselskap stiftet: 01.11.1961
Informasjon hentet fra eierskifterapport datert 10.08.2021

Standard

Av innvendige overflater er det parkett på gulv samt fliser på bad. Badet har nyere innredning, og ingen indikasjon på forhøyet fukt.
Vegger ellers av malte plater mens tak er bestående av malte plater. Vinduer og og verandadør er av 2-lags glass og er fra 2014. Hakk i parkett på stuegulv. Kjøkken har innredning med slette fronter, ettgreps blandebatteri, og benkeplate med laminert overflate. original vegg mot stue og gang er delvis fjernet. I kjeller er det egen sportsbod og vaskerom som deles med to andre leiligheter.

Egen sportsbod til leiligheten i kjelleren.

Informasjon hentet fra vedlagt eierskifterapport fra BoNord datert 10.08.2021.

Oppvarming

Varmekabler på bad og panelovn i stue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Asfaltert adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Felles utendørs parkering.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er er kjøper selv ansvarlig for å videreselge andelen for egen regning.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Boligene i dette borettslaget er organisert som andelsboliger i et borettslag tilknyttet et boligbyggelag. Et borettslag er et selskap som eies av andelseierne. Når du kjøper en bolig i et borettslag, blir du andelseier i selskapet og får borett til boligen. Denne er fritt omsettelig til markedspris.

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Forkjøpsrett

Forkjøpsretten er utlyst i borettslaget på forhånd. Fristen for forkjøp var 26/08-2021. Ingen medlemmer har meldt mulig forkjøp. Selges boligen etter 25/11-2021 må forkjøpsretten utlyses på nytt. En slik prosess tar normalt ca 20 dager.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: Forhåndsavklaring forkjøpsrett til forretningsfører: Kr. 7 494,- Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperforsikring kr. 4.100,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 12.554,-. En forutsetning for kjøp av boligen er pliktig medlemsskap i boligbyggerlaget. Innmelding utgjør kr. 600,- pr. medlem, for så kr. 300,- pr.løpende år.

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 118
  • Bruksnr: 237
  • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Anna Eides veg 12, en innbydende 2-roms leilighet med sentral beliggenhet!
Velkommen til Anna Eides veg 12, en innbydende 2-roms leilighet med sentral beliggenhet!
Leiligheten ligger i midtetasje med veranda mot grøntareal
Leiligheten ligger i midtetasje med veranda mot grøntareal
Mange vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys i rommet og gjør at utsikten kan nytes også inne i leiligheten.
Mange vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys i rommet og gjør at utsikten kan nytes også inne i leiligheten.
Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse
Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse
Trivelig og lun terrasse
Trivelig og lun terrasse
Overbygget veranda som ligger skjermet til mot nord vest.
Overbygget veranda som ligger skjermet til mot nord vest.
Utsikt fra terrasse
Utsikt fra terrasse
Gjennomgående moderne og innbydende utførelse hva gjelder fargevalg
Gjennomgående moderne og innbydende utførelse hva gjelder fargevalg
Lun og hjemmekoselig atmosfære
Lun og hjemmekoselig atmosfære
Stuen har god plass for sofagruppe, TV-bord og øvrig innredning.
Stuen har god plass for sofagruppe, TV-bord og øvrig innredning.
Klassiske detaljer
Klassiske detaljer
Takhøyde på 2,5 meter gir en god romfølelse
Takhøyde på 2,5 meter gir en god romfølelse
Stue og kjøkken med åpen løsning
Stue og kjøkken med åpen løsning
Delvis åpning i vegg skaper en naturlig avdelt sone mellom stue og kjøkken.
Delvis åpning i vegg skaper en naturlig avdelt sone mellom stue og kjøkken.
Soverommet har plass til dobbeltseng (1,5m) og vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Soverommet har plass til dobbeltseng (1,5m) og vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Smart innfelt hylle i vegg og plass til skap.
Smart innfelt hylle i vegg og plass til skap.
Komplett flislagt bad med mørke detaljer. Ny servant og baderomsinnredning fra 2021. Varmekabler i gulv.
Komplett flislagt bad med mørke detaljer. Ny servant og baderomsinnredning fra 2021. Varmekabler i gulv.
Entré. I taket er det montert brann - og innbrudsalarm med egen app ‘sfty’ som har flere smarte funksjoner.
Entré. I taket er det montert brann - og innbrudsalarm med egen app ‘sfty’ som har flere smarte funksjoner.
Fra leiligheten er det kun kort avstand til Tromsø marka med sine mange naturstier som leder til både UNN/UIT, Prestvannet og folkeparken
Fra leiligheten er det kun kort avstand til Tromsø marka med sine mange naturstier som leder til både UNN/UIT, Prestvannet og folkeparken
Prestvannet i kun kort avstand
Prestvannet i kun kort avstand
Prestvannet
Prestvannet
Nærbutikk ca 300 meter fra boligen
Nærbutikk ca 300 meter fra boligen
Nærområde
Nærområde
Parkering på felles parkeringsplass utendørs
Parkering på felles parkeringsplass utendørs
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon