Buktaveien 5

← Tilbake til boliger

Buktaveien 5

Storsteinnes

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 950 000

260 m²

4 soverom

NY PRIS! Stor og innholdsrik enebolig sentralt på Storsteinnes |fantastisk utsikt | garasje | fiber

Prisantydning:

kr 2 950 000

Omkostninger:

kr 86 420

Totalpris:

kr 3 036 420

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

218 m²

Bruksareal:

260 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Byggeår:

1970

Energimerking:

F

Tomt:

1410 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 681 347

Verditakst:

kr 3 250 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Buktaveien 5 presentert av eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout hos Hjem eiendomsmegling!

Beliggende i en blindvei med flott østvendt utsikt.
Boligens hovedplan har 3 soverom, kjøkken, stue, bad og toalettrom. I øveretasjen er det en stor loftstue og soverom, mens det i kjelleren er kjellerstue, boder, hobbyrom og vaskerom.
Boligen har flere rom som har stilige vintage-preg så her kan man beholde det slik det er, eller gjøre det til sitt eget med noen strøk maling og en dose kjærlighet!
Kjellerstuen er nymalt og har fått nytt gulv, og er klar til koselige høstkvelder og Premier League-kamper.

Kort vei til sentrum og dets fasiliteter med handlesenter, butikker og kafé.
Nymalt i sommer. Egen garasje på tomt.

For mer informasjon, kontakt Levi Gout på 902 65 250!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Bukta boligfelt, ca 600 m fra sentrum på Storsteinnes i Balsfjord Kommune. Dette tilsier gangavstand til lege, bibliotek, kafe, dagligvare, skole, barnehage, idrett mm. Til eksempelvis Tromsø er det ca 92 km via Nordkjosbotn. Bukta er et populært boligområde, der det bor både unge nyetablerte og andre veletablerte. Området kan sies å være barnevennlig. Boligen er østlig vendt med fantastisk utsikt inn over Balsfjorden.

Tomt

Eiet tomt, med opparbeidet plen og uteområde. Lett skrånet mot øst.

Bebyggelse

Boligbebyggelse i nærområdet.

Byggemåte

Bygningsstruktur:
Enebolig i 3 etasjer; kjeller, hovedplan og loft.

Utvendige forhold:
Boligen er antatt fundamentert på stripefundament i betong, på stedlige og tilførte masser. Betongplate på mark, og kjellervegger i mur, pusset. Usikker hvilken type mur, men mest sannsynlig lettklinkerblokk/ betongblokk. Kjernekonstruksjon over mur, antatt i bindingsverk, kledt med både stående og liggende kledning. Alle etasjeskillere i trebjelkelag. Ytterdør opplyses byttet rundt 2010 , standard isolert og malt. Verandadører, standard type med glass. Vinduer hovedsakelig med 2 lags glass med variert alder. Noen fra byggeår og noen nyere. Saltak yttertak, tekket med pappshingel fra 2008. Takrenner i stål med utkast over bakken, fra 2010. Boligen fremstår mye som fra byggeår, med normal slitasje. Fremstår utvendig som godt oppgradert og i god stand.

Garasje:
Enkel garasje på ett plan. Oppført med betongplate på mark, bindingsverkvegger kledt med stående kledning. Saltakkonstruksjon med yttertak tekket med stålplater. Består av to rom, ett garasjeområde og en sportsbod. Bærer preg av noe slitasje og litt oppgradering må forventes.

Informasjon hentet fra takstrapport datert 01.08.2021

Standard

Innvendige forhold:
Innerdører hovedsakelig glatte fyllingsdører med trefronter. Gulv med belegg, teppegulv, parkett, laminat og betong. Vegger med malt mur, tapetserte plater, panel og malte strier. Himling med panel og malte plater. Noe slitasje på de eldste overflatene, noen skjevheter og knirk i gulv som anses som normalt av konstruksjoner fra 1970. Mesteparten av overflater er omtrent fra byggeår og trenger noe modernisering, men fremstår uten skader eller feil. Kjeller er delvis innredet, og nylig har en del vegger og tak blitt malt, samt nye gulv på kjellerstue og bod. I hovedplan har wc rom fått oppmalte vegger, pluss at det er montert nye taklys på 2 soverom. Ingen vindu i kjeller kan anses som rømningsvei. Knekott på loft kunne ikke besiktiges pga manglende tilkomst.

Tekniske installasjoner:
Det er fyrkjele i tek-rom i kjeller, men denne er frakoblet og ikke i bruk. Varmepumpe montert i senere tid. Bereder i kjeller på 200 l, fra 2007.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning av varierende type. Hovedsakelig eldre innredning fra byggeår, med noen nyere deler. Den eldre delen med glatte malte fronter, heldekkende servantplate i stål, med utslagsvask. De eldre overskapene har skyvedører. Nyer del med hvite speilfronter. En del slitasje og bruksmerker på innredning. Normalt som følge av alder.

Våtrom:
Bad med belegg og flis på gulv, baderomsplater på vegg og male plater i himling. Innredet med dusjnisje og vegghengt innredning med heldekkende servantplate. Høyskap på den ene siden. Malte fronter med sjalusi.

Informasjon hentet fra takstrapport datert 01.08.2021

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Eiendom har direkte avkjøring fra offentlig vei.

Parkering

Parkeringsareal på tomta.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Christoffer Ryan

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 47
  • Bruksnr: 170
  • Kommunenr: 5422

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Buktaveien 5 presentert av eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Velkommen til Buktaveien 5 presentert av eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Romslig entré med mulighet for garderobeskap
Romslig entré med mulighet for garderobeskap
Kjøkkenet er av typen med skråskapene som nå har blitt pupulære igjen
Kjøkkenet er av typen med skråskapene som nå har blitt pupulære igjen
Godt gammeldags spiskammers innenfor kjøkkenet
Godt gammeldags spiskammers innenfor kjøkkenet
Videre fra kjøkkenet kommer vi ut i stuen
Videre fra kjøkkenet kommer vi ut i stuen
Fantastisk østvendt utsikt mot Rakeltinden
Fantastisk østvendt utsikt mot Rakeltinden
Stor stue med flere møbleringsmuligheter
Stor stue med flere møbleringsmuligheter
Varmepumpe montert i stuen
Varmepumpe montert i stuen
Fra stuen er det utgang til sørvendt veranda
Fra stuen er det utgang til sørvendt veranda
Baderom med dusj
Baderom med dusj
Eget toalettrom vegg i vegg med badet
Eget toalettrom vegg i vegg med badet
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2 med utgang til egen liten veranda
Soverom 2 med utgang til egen liten veranda
Soverom 3
Soverom 3
Trapperom med kott
Trapperom med kott
Stor loftstue med fantastisk utsikt!
Stor loftstue med fantastisk utsikt!
Vedfyring også oppe i loftstua
Vedfyring også oppe i loftstua
Loftstua har tidligere vært brukt som atelier
Loftstua har tidligere vært brukt som atelier
Soverom 4 i øverste etasje. Knekott inni veggen
Soverom 4 i øverste etasje. Knekott inni veggen
Liten vestvendt luftebalkong
Liten vestvendt luftebalkong
Kjellerstuen er nymalt og har fått nytt gulv
Kjellerstuen er nymalt og har fått nytt gulv
Liten bod innenfor kjellerstuen
Liten bod innenfor kjellerstuen
Vaskerom i kjelleren
Vaskerom i kjelleren
Stort hobbyrom i kjelleren
Stort hobbyrom i kjelleren
Fasade med inngangsparti
Fasade med inngangsparti
Veranda utenfor stuen
Veranda utenfor stuen
Flotte uteområder rundt boligen
Flotte uteområder rundt boligen
Beliggende som nest innerste hus i rolige Buktaveien
Beliggende som nest innerste hus i rolige Buktaveien
Stor plen rundt huset
Stor plen rundt huset
Boligen ligger nederst i det populære Buktafeltet
Boligen ligger nederst i det populære Buktafeltet
Fantastisk østvendt utsikt
Fantastisk østvendt utsikt
Storsteinnes sentrum og dets fasiliteter er bare en spasertur unna
Storsteinnes sentrum og dets fasiliteter er bare en spasertur unna
Fra ytterdøra kan man ta den daglige trimturen opp Balsokken
Fra ytterdøra kan man ta den daglige trimturen opp Balsokken
Rakeltinden til ventre og Høltinden til høyre, med Markenesdalen mellom
Rakeltinden til ventre og Høltinden til høyre, med Markenesdalen mellom
Buktaveien 5 - 2D - 1. Etasje
Buktaveien 5 - 2D - 1. Etasje
Buktaveien 5 - 3D - Combined
Buktaveien 5 - 3D - Combined
Buktaveien 5 - 2D - 2. Etasje
Buktaveien 5 - 2D - 2. Etasje
Buktaveien 5 - 2D - Combined
Buktaveien 5 - 2D - Combined
Buktaveien 5 - 3D - U. Etasje
Buktaveien 5 - 3D - U. Etasje
Buktaveien 5 - 2D - U. Etasje
Buktaveien 5 - 2D - U. Etasje
Buktaveien 5 - 3D - 1. Etasje
Buktaveien 5 - 3D - 1. Etasje
Buktaveien 5 - 3D - 2. Etasje
Buktaveien 5 - 3D - 2. Etasje