Turistvegen 93

← Tilbake til boliger

Turistvegen 93

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 690 000

152 m²

4 soverom

Stor selveierleilighet med 4 soverom, 2 bad og eget vaskerom | garasje og flott utsikt

Prisantydning:

kr 5 690 000

Omkostninger:

kr 150 820

Totalpris:

kr 5 840 820

Felleskostnader/mnd:

kr 1 065

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

146 m²

Bruksareal:

152 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Etasje:

3

Byggeår:

2013

Energimerking:

B

Tomt:

838 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 738 266

Verditakst:

kr 5 700 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Turistvegen 93, en innbydende selveierleilighet beliggende i Tromsdalen!

Leiligheten ligger i nyere boligbygg oppført i 2013 og holder gjennomgående moderne og tidsriktig utførelse. God planløsning med Entrè, bad, bod (som også kan nyttes som soverom), vaskerom, stue/kjøkken og ett soverom i hovedplan. I øverste etasje finner man bad, gang og 3 soverom. Tilhørende parkering i felles garasjeanlegg hvor det også er bod og mye lagringsplass. Leiligheten har også en utendørs parkeringsplass. God standard med balansert ventilasjon, varmepumpe, flislagte bad med gulvvarme, integrerte hvitevarer, godt lysinnslipp, m.m. Turistvegen 93 ligger fint plassert i Tromsdalen med nærhet til fine naturområder, skoler, barnehage og gode bussforbindelser.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i flermannsbolig flott til ovenfor gaten, grensende til friområde.

Veletablert område, attraktivt for både store og små. Flere barnehager i nærheten, barneskole og ungdomsskole. Beliggenheten er svært rolig med umiddelbar nærhet til turområder - blant annet sherpa- trappa og Fløyfjellet - og lite gjennomgangstrafikk.

Nærmeste busstopp er enten Fløyvegen eller Turistvegen ca 5 minutters gange fra leiligheten. Rute 26 med hyppige bussavganger. Lysløypen og et mangfold av stier er mye brukt til gåturer, ski og sykkelturer. Lokalbutikk med godt utvalg. Utsikt nordøstover mot Tromsøysundet og Ringvassøya og oppover Tromsdalen fra stuevinduene.

Innhold

Leiligheten har god planløsning med rom fordelt over to plan. Nederste plan i leiligheten inneholder entrè, stue/kjøkken, bad, vaskerom, bod og soverom. Loftetasjen bestående av gang, bad og tre soverom. Mye lagringsplass i fellesarealer hvor det er både garasjeplass og bod.

Tomt

Tomten er plassert i hellende terreng. Terreng er støttet opp med mur mot deler av tomt og nabo. Sprekk i et hjørne langs mur, muren tilhører nabo i følge rekvirent. Adkomst til eiendommen via felles, gruslagt parti avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plattinger, plen, plantefelt og blomsterkasse tilknyttet ankomst til boligen. Mellom nivåforskjeller på tomt er det felles trapp.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpte konstruksjoner. Vegger i laveste plan er antatt støpt, og kledd med bygningsmaterialer. Adkomst til krypkjeller i bygning via luke i bod på siden av bygg. Etasjeskiller i under første etasje av denne boligen av hulldekkeelementer. Krypkjeller ikke sett på befaringsdagen. Dekker over fundament er kledd med materialer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av betongkonstruksjon og bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskiller antatt utført med bjelkelag over boligens første etasje. Fasade er kledd med liggende trepanel.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra byggeår. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Flere innerdører med pakninger. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad og kodelås.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av antatt tre, loft, utover etasjen, ikke sett. Taket er tekket med metallplater med steingranulat. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken.

Generelt om andre bygg: Garasjen har støpt dekke, hulldekke i himling/tak. Vegger er kledd med gips og malt. Det er laget til bod med innlagt strøm og lys. Samt lagerhems. Det foreligger tegninger som viser at andelens deler. Målt i boden har andelen en bredde på ca 4,15 meter fra innerste vegg og ut.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom:
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.

Badet i første etasje er i følge rekvirent fra oppføring. Rommet har inventar som WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med plater. For lufting er det sentralt avtrekk. Rommet er oppført i 2013, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og
innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Badet i andre etasje er fra oppføring. Rommet har inventar som WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med plater. For lufting er det sentralt avtrekk. Rommet er oppført i 2013, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt. benkeplate/ skap hadde løsnet, og sunket noe fra opprinnelig oppføring, og rekvirent opplyser at dette er reparert i etterkant. Antatt svakhet i innfesting mot vegg.

Vaskerommet i boligen er fra oppføring. Rommet har inventar som adkomst til tekniske deler som ventilasjonsanlegg og varmtvannstank. Vaskerommet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2013, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i lett tilgjengelig områder som kan bli fuktig er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet deler for blandebatterier eller andre gjennomføringer påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar og deler i rommet fremstår som normalt brukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med enkel kum. Over benkeplate er vegger kledd med
glassplater. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Innvendige overflater
Himlinger med plater. Vegger er kledd med fliser, plater med fabrikkmalte overflater. Gulv er kledd med parkett og flis.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Det er montert AMS- måler.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra byggeår. Denne rommer ca 200 liter. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Oppvarming av boligen via elkraft. Det er utstyr som varmepumpe og gulvvarme i bad, vaskerom og entre. Det er montert panelovn på noen rom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst til garasje fra offentlig veg. Adkomst til leiligheten via utvendig felles trapper.

Parkering

Parkering i felles garasje samt utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 1756
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Turistvegen 93!
Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Turistvegen 93!
Leiligheten ligger i nyere boligbygg fra 2013
Leiligheten ligger i nyere boligbygg fra 2013
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromøsydundet og Ringvassøya
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromøsydundet og Ringvassøya
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromøsydundet og Ringvassøya
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromøsydundet og Ringvassøya
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Mye vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Mye vindusflater som slipper inn masse naturlig lys
Boligen har balansert ventilasjon og varmepumpe
Boligen har balansert ventilasjon og varmepumpe
Moderne kjøkken med integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin
Moderne kjøkken med integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin
Leiligheten har to komplett flislagte bad med varmekabler i gulv
Leiligheten har to komplett flislagte bad med varmekabler i gulv
Eget vaskerom
Eget vaskerom
Entrè
Entrè
Ytterdør med elektrisk kodelås
Ytterdør med elektrisk kodelås
Rommet innfor entrè nyttes i dag til bod, men kan også brukes til soverom
Rommet innfor entrè nyttes i dag til bod, men kan også brukes til soverom
Trappegang
Trappegang
3 av soverommene er samlet i øversete etasje hvor det også er eget bad
3 av soverommene er samlet i øversete etasje hvor det også er eget bad
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Terrasse
Terrasse
Gårdsplass
Gårdsplass
Parkeringen i garasjen har godt med plass
Parkeringen i garasjen har godt med plass
Utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og Ringvassøya
Utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og Ringvassøya
Tilbaketrukket og skjermet beliggenhet
Tilbaketrukket og skjermet beliggenhet
Fra boligen har man også gangavstand til skoler, barnehager, butikk, idrettshall og gode bussforbindelser.
Fra boligen har man også gangavstand til skoler, barnehager, butikk, idrettshall og gode bussforbindelser.
Flotte turområder innover Tromsdalen. Her kan man benytte seg av turstier mot Tromsdalstinden, Fløya og Bønntuva for å nevne noen.
Flotte turområder innover Tromsdalen. Her kan man benytte seg av turstier mot Tromsdalstinden, Fløya og Bønntuva for å nevne noen.
2D planillustrasjon hovedplan
2D planillustrasjon hovedplan
2D planillustrasjon øvre plan
2D planillustrasjon øvre plan
2D samlet
2D samlet
3D planillustrasjon hovedplan
3D planillustrasjon hovedplan
3D planillustrasjon øvre plan
3D planillustrasjon øvre plan
3D samlet
3D samlet