Målsnesveien 612

← Tilbake til boliger

Målsnesveien 612

Moen

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 350 000

474 m²

6 soverom

Enebolig med utleie, stor garasje. Nydelige utsiktsforhold. Området er velegnet for friluftsaktiviteter, jakt og fiske.

Prisantydning:

kr 2 350 000

Omkostninger:

kr 71 420

Totalpris:

kr 2 421 420

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

345 m²

Bruksareal:

474 m²

Soverom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

1974

Energimerking:

G

Tomt:

2090 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 782 251

Verditakst:

kr 2 500 000

Kort om eiendommen

Velkommen til fantastisk beliggende Målsnesveien 612 , en romslig og innholdsrik enebolig med svært god beliggenhet høyt oppe på Leirbekkmoen/Holmen i Målselv. Eiendommen grenser til flere store eiendommer og det er korte avstander til alle nødvendige fasiliteter. Målsnesveien 612 har nydelig utsikt og ligger solrikt til. Boligen har etterslep på vedlikehold slik at kjøper må påregne å gjøre både oppgraderinger og utbedringer. Utleiedel bygget i 1990; her kan man bo ved oppgraderingen, og senere kan denne gi deg gode inntekter ved utleie. Trippelgarasje og romslig gårdsplass.

Frittliggende og barnevennlig med lang solgang. Flott utsikt over elv og mot fjell. Området er velegnet for friluftsaktiviteter, jakt og fiske.

Beliggenhet

Boligeiendom i landlig område ved Målselv, Leirbekkmoen (Holmen). Ca. 8 kvm til Olsborg her finner du matbutikk, kafe/butikk og ett vertshus

Innhold

1.etasje; 2 kjøkken, 2 stuer, 2 baderom, 5 soverom, 3 ganger, toalett og vindfang bod, garderobe.
Sokkeletasje; Stue/kjøkken, kjellerstue, 3 baderom, badstue, trimrom, 2 soverom, kontor og 2 ganger. Garderobe, 2 boder, lager/vinkjeller, teknisk rom.

Tomt

Svakt skrånende tomt. Tomten er opparbeidet med plen og tuntrær. Innkjøringsvei og parkering av grus.

Bebyggelse

Boligbebyggelse i området av varierende alder. En del landbruk og skogbruksaktivitet. 2 større næringsbygg ved hovedveg i front av boligen.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv;
Ringmur på ukjent fundanentering, grunnmur av betongstein og lecablokker(lettklinker), pusset og malt. Støpte kjellergulv. Ukjent dreneringssystem.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader;
Reisverkskonstruksjon, isolert med stående malt trepanel.

Dører og vinduer;
2 lags vindu fra byggeår/utbyggingsår. Fastkarm og glidehengslet. Malte og umalte tredører. Verandadører med 2 lags glass.
Hvitmalte isolerte ytterdører med glass.

Takkonstruksjon med yttertak;
Saltakkonstruksjon med tekking med metallplater, pipehatt, takrenner og nedløp i metall. Deler av nedløp mangler.
Merker etter fukt/lekkasje rundt pipebeslag. Nytt beslag er montert.

Piper, ildsteder og oppvarming;
Teglsteinspipe. I hovedetasjen ovn for fast brensel, i kjellerstue peis.
Vannbåren varme, fra jordvarme anlegg.
El. ovner

Standard

Piper, ildsteder og oppvarming:
Teglsteinspipe i hovedetasjen med ovn for fast brensel. I kjellerstue er det plassbygd peis fra byggeår.
Vannbåren varme med jordvarmeanlegg i kombinasjon med radiatorer.

Bad og vaskerom i hovedleilighet:
Bad, vaskerom og gjestetoalett i 1.etasje i er demonterte og klare for renovering. Det er gjort klart til nytt elektrisk anlegg i vegger og tak.
Spabad i kjeller har slette plater i taket og fliser på vegg og gulv. Baderomsinnredning i eik med servantskap med underskap og benkeplate med nedfelt servant. Overskap, speil og lysarmatur over servanten. Gulvstående toalett og dusjkabinett med massasje funksjon. Opplegg for vaskemaskin. Innebygd og innredet sauna med badstuovn.

Bad 2 i kjeller har behov for renovering da taket må bygges på nytt etter reparasjon grunnet lekkasje fra badet i 1.easje. Denne lekkasjen er reparert og godkjent av forsikringsselskapet til tidligere eier. Fliser på vegg og gulv. Baderomsinnredning i eik med servantskap med underskap og benkeplate med nedfelt servant. Overskap, speil og lysarmatur over servanten. Gulvstående toalett og veggmontert dusj.

Bad i utleiedel:
Badet har slette plater i taket og fliser på vegg og gulv. Baderomsinnredning i eik med servantskap med underskap og benkeplate med nedfelt servant. Overskap, speil og lysarmatur over servanten. Gulvstående toalett og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin og opphengsystem for klesvask. Det er også røropplegg for badekar.

Teknisk rom:
Teknisk rom i kjeller har slette plater i taket, fliselagt gulv og vegger. Utslagsvask i stål, overskap med speil og lysarmatur over vasken. Veggfestet dusj. Varmepumpe for vannbåren varme.

Kjøkken hoveddel:
Kjøkkenet i hoveddelen er demontert og klart for renovering. Det er gjort klart til nytt elektrisk anlegg i vegger og tak.

Kjøkken/stue utleiedel:
I første etasje av utleiedelen er et enkelt innredet kjøkken med innredning i eik fra 1990 i del av allrom med stue. Slette plater i tak, malt glassfiberstrie på vegger, vinylbelegg på gulv.

I kjeller på utleiedelen er uttak til kjøkkenavdeling i allrom med stue. Slette plater i tak, panel på vegger, vinylbelegg på gulv.

Innvendige overflater:
Himlingsplater og slette, malte plater i himling. Innvendige vegger har forskjellige overflater; malt glassfiberstrie, tapet og trepanel. Gulv med parkett, laminatgulv, gulvbelegg og teppegulv. En del av overflatene i hovedleilighet er demonterte og klare for renovering.

Elektrisk anlegg:
Skjult anlegg med automatsikringer. Separate sikringsskap for hoveddel, utleiedel og garasje.

Garasje oppført i bindingsverk, utvendig kledd med stående malt trepanel. Saltakkonstruksjon med yttertak av
metallplater. Støpte gulv, isolerte vegger. 1 el. port og 2 manuelle porter.

Oppvarming

Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Jordvarme.
Strøm og vedfyring.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Innkjøringsvei og parkering av grus. Adkomst fra 2 ulike avkjøringer fra hovedveg opp til boligen.

Parkering

God parkering på tomt og romslig garasje for i allefall 3 biler

Offentlig kommunikasjon

Skolebuss, gode buss forbindelser fra Olsborg. både mot Tromsø og nordover og sydover til Narvik.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Boligen er tegnet av arkitekt Øistein Trulsen og bygget i 1974. Senere oppgradert og påbygd med flere fløyer i 1990.

Selger hadde planer om å etablere 3 boenheter med mulighet for utleie, takstmannen har beregnet hva man kan forvente av dette; Det finnes mange ulike tegninger om dette, disse kan mottas ved henvendelse.
Dette er vurdering som er gjort i forbindelse med forhåndstakst for 3 leiligheter for utleie. Brutto anslått årsleieinntekt: 12 x 22 000 kr. med 1 mnd. vakanse: kr. 242 000,-
Kapitalisert verdi: Antatt stabile utleieforhold, 7%.kap.rente: kr. 3 457 000,-

Ansvarlig megler

Alexander Uhre

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Utvidelsesmuligheter
 • Fiskemulighet

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 7
 • Bruksnr: 38
 • Kommunenr: 5418

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Målsnesveien 612 - Stor enebolig med utleie og trippelgarasje - Mulighet av de sjeldne - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre i Hjem Eiendomsmegling - Blikk stille på Målselven
Velkommen til Målsnesveien 612 - Stor enebolig med utleie og trippelgarasje - Mulighet av de sjeldne - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre i Hjem Eiendomsmegling - Blikk stille på Målselven
Idyll
Idyll
Stor enebolig med utleie og trippelgarasje
Stor enebolig med utleie og trippelgarasje
Enebolig og trippelgarasje, opparbeidet plen.
Enebolig og trippelgarasje, opparbeidet plen.
Gårdsplass - gruslagt mellom hus og garasje
Gårdsplass - gruslagt mellom hus og garasje
Huset ligger med god utsikt over Målselvdalen, Målselva og Istindene
Huset ligger med god utsikt over Målselvdalen, Målselva og Istindene
Eneboligen sett fra nord vest
Eneboligen sett fra nord vest
Stue i utleiedel
Stue i utleiedel
Stue i utleiedel.
Stue i utleiedel.
Åpen løsning med kjøkken og stue
Åpen løsning med kjøkken og stue
Stue og kjøkken
Stue og kjøkken
Tidløst heltre kjøkken
Tidløst heltre kjøkken
Soverom
Soverom
Soverom i sokkel
Soverom i sokkel
Baderom i u. etasjen i utleiedel
Baderom i u. etasjen i utleiedel
Stue/oppholdsrom i u.etasjen
Stue/oppholdsrom i u.etasjen
Bad i sokkel
Bad i sokkel
Rom under stue ved fyrrom/kombinert dusj
Rom under stue ved fyrrom/kombinert dusj
Kjeller stue med murt peis
Kjeller stue med murt peis
Kjellerstue
Kjellerstue
Kjøkken i underetasjen
Kjøkken i underetasjen
bad med massasjedusj
bad med massasjedusj
bad med badstue
bad med badstue
utgang fra stue
utgang fra stue
Målselva ned mot Målsnes
Målselva ned mot Målsnes
Utsikt
Utsikt
Utsikt - Fritt utsyn til Istindene
Utsikt - Fritt utsyn til Istindene
Nydelig
Nydelig
Vakkert - ord ikke nødvendig
Vakkert - ord ikke nødvendig
Stor garasje med 3 porter - støpt såle - Strøm i garasje
Stor garasje med 3 porter - støpt såle - Strøm i garasje
Målsnesveien 612 - 2D - 1. Etasje - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 2D - 1. Etasje - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 2D - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 2D - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 3D - 1. Etasje - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 3D - 1. Etasje - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 3D - Combined - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 3D - Combined - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 3D - U. Etasje - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 3D - U. Etasje - Tilnærmet dagens løsning
Målsnesveien 612 - 2D - U. Etasje - Tilnærmet dagen løsning
Målsnesveien 612 - 2D - U. Etasje - Tilnærmet dagen løsning
Målsnesveien 612 - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 -alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 -alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 2D - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 2D - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 3D - 1. Etasje - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 3D - 1. Etasje - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 3D - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 3D - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 3D - U. Etasje - alternativ løsning med 3 leiligheter
Målsnesveien 612 - 3D - U. Etasje - alternativ løsning med 3 leiligheter
Vinter - Selgerens egne bilder
Vinter - Selgerens egne bilder
Huset vinter - Selgerens egne bilder
Huset vinter - Selgerens egne bilder
Selgerens egne bilder
Selgerens egne bilder
Istindene - Selgerens egne bilder
Istindene - Selgerens egne bilder
Istindene vinter- Selgerens egne bilder
Istindene vinter- Selgerens egne bilder
Himmel - Selgerens egne bilder
Himmel - Selgerens egne bilder
Himmel - Selgerens egne bilder
Himmel - Selgerens egne bilder