Tuftebakken 7S

← Tilbake til boliger

Tuftebakken 7S

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 050 000

92 m²

2 soverom

Flott 3-roms leilighet med egen hybelleilighet for utleie, garasjeplass med lader og heis som leder til alle plan!

Prisantydning:

kr 5 050 000

Omkostninger:

kr 12 554

Totalpris:

kr 5 530 994

Felleskostnader/mnd:

kr 10 454

Fellesgjeld:

kr 468 440

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Andel

Primærrom:

88 m²

Bruksareal:

92 m²

Soverom:

2

Rom:

5

Etasje:

3

Byggeår:

2003

Energimerking:

D

Tomt:

2970 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 39 057

Formuesverdi:

kr 1 077 525

Verditakst:

kr 5 050 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Tuftebakken 7S, en spennende andelsleilighet med èn flott 3-roms leilighet og èn egen hybelleilighet med egen inngang, bad og hybelkjøkken. Hybelleiligheten genererer i dag kr 8 900,- i månedlige leieinntekter. Hoveddelen holder gjennomgående god standard med moderne kjøkken hvor det også er integrerte hvitevarer, godt gjennomlys, flislagt bad med varmekabler, tidsriktige farger og utgang til overbygget veranda med gode sol- og lysforhold. Tilhørende sportsbod og parkering i felles garasjeanlegg hvor det er montert el- bil lader. Bygget har heis som leder til alle plan. Veldrevet borettslag som betaler avdrag og er medlem av sikringsordning for ubetalte fellesutgifter. Flott plassert i attraktive Workinnmarka. Kontakt megler for mer info!.

Beliggenhet

Tuftebakken 7S ligger i Workinnmarka, på Tromsøya`s vestside. Området er kjent for gode sol- og lysforhold samt gangavstand skoler, barnehager, Jekta Storsenter, m.m. Ellers kort avstand til flotte rekreasjons- og lekearealer samt øvrige store friluftsområder med tilliggende fotballøkker og lysløyper. Gode bussforbindelser.

Tomt

Tomten er opparbeidet med parkeringsplasser, plenområder og ellers beplantning og støttemurer.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Vegger i laveste plan av støpt betong. Dekker i bod i underetasje med støpt/ avrettet overflate. Parkering på gruslagt del av underetasje.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende konstruksjoner i modul- deler av tre. Etasjeskillere i hulldekke mot etasjen under. Utvendig er fasader kledd med liggende trepanel. Takoverbygget adkomst til boligen.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av trekarmer med glass fra oppføring. Altandør med glassfelt. Innerdører med dørblader i formpresset utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt på siden av dørblad. Slett adkomstdør til hybel fra felles svalgang.

Takkonstruksjon m/tekking: Bygningen har flatt tak. Tak er ikke besiktiget.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.
Badet i hoveddel er i følge rekvirent pusset opp i 2017, da skiftet innredninger og malt deler av overflater. Rommet har inventar som veggmontert WC, servant med skap, dusjkabinett og speil på vegg med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med sprinkleranlegg. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er fra oppføring og overfladisk pusset opp i 2017. Rommet fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Det var ingen opplagt gode steder for kontroll med verktøy for indikering av fukt. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.
Badet i hybel er i følge rekvirent fra oppføring. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det sentralt avtrekk. Rommet er oppført i 2004, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss, det er merker etter bruk nært sluk i våtsone. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt med slitasje på deler.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent skiftet i 2017. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med nedfelt enkel kum. Over benkeplate er vegger kledd med plater som tåler fukt. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert lekkasjevarsler i løsningen.
Hybelkjøkken består av integrert del med to kokeplater, kjøleskap og benkebeslag med avrenning. I tillegg er det montert enkelte skap på vegg i tilknytning løsningen.

Innvendige overflater: Himlinger med malt, jevn overflate. Vegger er kledd med malte overflater, fliser og plater. Gulv er kledd med parkett, laminat og fliser. Rekvirent opplyser at innvendige overflater er pusset opp eller malt etter 2017. Det er spotter/lysskinner i enkelte rom.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Hjemmelshaver opplyser at det er utført arbeider på anlegget i tiden mellom 2017-2021. Det er laget opplegg for smarthus- styring.

VVS: Varmtvannsbereder er fra 2004. Denne rommer ca 115 liter. Og er plassert i kjøkkenløsning. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. Ventilasjonsanlegg i bod.

Annet: Skyvedørsgarderobe i et soverom. Adkomst til fellesarealer som tomt, parkeringsplass og lagerrom. I bonden tilknyttet hoveddel er det montert ventil med mekanisk avtrekk. Det er elbillader i garasjeanlegg.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Panelovner og varmekabler i gulv på bad og i entrè.

Adkomst

Fra garasjeanlegget er det heis som leder til alle plan. Fra utendørs parkering kan man også benytte felles trapper.

Parkering

Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Tilhørende el-bil lader montert ved parkeringen.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er er kjøper selv ansvarlig for å videreselge andelen for egen regning.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Da denne andelen har egen hybelleilighet som er godkjent gjennom vedtak 02/554 fra kommunen ansees det som at denne kan leies ut uten noen videre dialog med borettslaget. En eventuell utleie av hoveddelen vil måtte følge borettslagets regelverk ihht vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Boligene i dette borettslaget er organisert som andelsboliger i et borettslag tilknyttet et boligbyggelag. Et borettslag er et selskap som eies av andelseierne. Når du kjøper en bolig i et borettslag, blir du andelseier i selskapet og får borett til boligen. Denne er fritt omsettelig til markedspris.
Husdyrhold reguleres gjennom borettslagets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Forkjøpsrett

Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. Fristen for forkjøp er 16/09-2021. Selges boligen etter 15/12-2021 må forkjøpsretten utlyses på nytt. En slik prosess tar normalt ca 20 dager.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: Forhåndsavklaring forkjøpsrett til forretningsfører: Kr. 7 494,- Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperforsikring kr. 4.100,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 12.554,-.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 1482
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning