Hummervegen 55

← Tilbake til boliger

Hummervegen 55

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 990 000

126 m²

4 soverom

Innbydende enderekkehus med 4 soverom, 2 bad, carport og panoramautsikt | Barnevennlig område grensende til marka!

Prisantydning:

kr 5 990 000

Omkostninger:

kr 162 420

Totalpris:

kr 6 152 420

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

121 m²

Bruksareal:

126 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Byggeår:

2014

Energimerking:

B

Tomt:

380 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 544 529

Verditakst:

kr 5 950 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hummervegen 55, et flott enderekkehus med fantastisk utsikt på Strand!

Boligen er beliggende i øverste rekke på Strand, grensende til marka hvor det er flotte turmuligheter både sommer og vinter! Nyere boligfelt med barnevennlig tilnærming, gode gangstier og flotte lekeplasser. Innholdsmessig har boligen løsning over tre plan. Ved inngangen har man parkering under tak hvor det også er etablert el-bil lader. Dette planet inneholder entrè/gang, bad, bod under trapp og ett soverom. Midetasje med gang, bad og 3 soverom. I øverste plan har man stue og kjøkken i åpen løsning med tilhørende bod. Gjennomgående god standard med integrerte hvitevarer, varmepumpe, balansert ventilasjon og flislagte bad. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Hummervegen 55 er beliggende flott til øverst på Strand, et nyetablert boligfelt på Kvaløya. Området har gode solforhold fra morgen til kveld, barnevennlig tilnærming med gang- og sykkelstier, lekeplasser og fine turmuligheter. Gangavstand til skole (fra barneskole til videregående), barnehager og gode bussforbindelser. Ellers har man skistadion med flotte langrennsløyper hvor det har vært arrangert norgesmesterskap på ski, Rødtinden og Finnlandsfjellet for en kjapp topptur ettermiddagstid samt rulleskibane sommerstid i umiddelbar nærhet! Hjørnetomt i gaten, grensende til regulert friområde. Fra Strand er det ca 3 km til Bruhodet, 7 km til Langens Handelspark og ca 10 km til Tromsø sentrum.

Tomt

Hjørnetomt plassert i skrånende terreng. Adkomst til eiendommen via asfaltert avkjøring fra offentlig. Tomta er opparbeidet med plen, plantefelt og busker.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament utført i støpt dekke.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende og stående trepanel. Inngangspartiet til boligen er takoverbygget og inngår som del av carport.

Dører og vinduer: Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med trelags glass fra oppføring. Altandører med glassfelt. Utvendig er det montert solskjerming mot deler tilknyttet stilen. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt og malt utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak: Bygget har pulttak. Taket er ikke besiktiget. Det er målt romhøyde mellom 2,2-2,65 meter i stuen i øverste plan.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.
Badet andre etasje er fra oppføring. Rommet har inventar som badekar med dusj, WC, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. For lufting er det avtrekk via ventilasjonsanlegg og vindu. Rommet er oppført i 2014, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale med unntak av blandebatteri tilknyttet badekar. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste variable utslag i deler mot blandebatteri i badekar og lavere deler av innebygget løsning for badekar. Små riss i fuger mellom fliser i deler tilknyttet blandebatteri. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.
Badet i første etasje er fra oppføring. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Det er montert VVS- skap i rommet. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via
ventilasjonsanlegg og vindu. Rommet er oppført i 2014, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligens tredje etasje er i følge rekvirent fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer i nedfelt løsning. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Innvendige overflater: Himlinger med malte, jevne overflater. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Det er innlagt fiber til boligen.

VVS-installasjoner: Varmtvannsbereder er fra oppføring. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i vaskerom nede. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. Ventilasjonsanlegg med balansert ventilasjon.

Annet: Skyvedørsgarderobe i entre. Adkomst til bod tilknyttet carport. Boden har isolere vegger og støpt dekke. Vegger er innvendig kledd med plater. Det er lagt inn belysning og strøm til rommet. Ventilasjon av boden via sentralt ventilasjonsanlegg.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er utstyr som varmepumpe og gulvvarme i rom som begge bad og entre.

Adkomst

Enkel adkomst fra felles privat veg. kostnader for vedlikehold og brøyting beløper seg til kr 6000 pr.år.

Parkering

Parkering i carport ved inngang samt utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 72
 • Bruksnr: 1136
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til flotte Hummervegen 55 - presentert av Hjem Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Espen Richardsen
Velkommen til flotte Hummervegen 55 - presentert av Hjem Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Espen Richardsen
Verandaen har flott utsikt og gode solforhold
Verandaen har flott utsikt og gode solforhold
Velkommen til flotte Hummervegen 55 - presentert av Hjem Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Espen Richardsen
Velkommen til flotte Hummervegen 55 - presentert av Hjem Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Espen Richardsen
Boligen er beliggende øverst på Strand, grensende til flotte friområder.
Boligen er beliggende øverst på Strand, grensende til flotte friområder.
Hjørnetomt med fint opparbeidet plen, busker og beplantning. Godt med plass til trampoline, plantekasser, m.m.
Hjørnetomt med fint opparbeidet plen, busker og beplantning. Godt med plass til trampoline, plantekasser, m.m.
Fra stuen har man utgang til veranda med gode solforhold.
Fra stuen har man utgang til veranda med gode solforhold.
De største vinduene har utvendige screens.
De største vinduene har utvendige screens.
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Kjøkken med godt innslipp av naturlig lys og fint utsyn mot naturen
Kjøkken med godt innslipp av naturlig lys og fint utsyn mot naturen
Kjøkkenet har integrert stekeovn, koketopp, micro og oppvaskmaskin
Kjøkkenet har integrert stekeovn, koketopp, micro og oppvaskmaskin
Lys under overskap
Lys under overskap
Soverom 1 midtplan
Soverom 1 midtplan
Garderobeskap på soverom
Garderobeskap på soverom
I midtetasjen finner man 3 soverom og ett bad samlet. Badet er komplett flislagt og har gulvvarme
I midtetasjen finner man 3 soverom og ett bad samlet. Badet er komplett flislagt og har gulvvarme
Soverom 2 midetasje. Begge soverommene i front har utgang til veranda.
Soverom 2 midetasje. Begge soverommene i front har utgang til veranda.
Verandaen i front er overbygget av terrassen over
Verandaen i front er overbygget av terrassen over
Badet i 1.etg er komplett flislagt og har varmekabler det også.
Badet i 1.etg er komplett flislagt og har varmekabler det også.
Soverom 1.etg
Soverom 1.etg
Entrè og gang med flislagt gulv og varmekabler.
Entrè og gang med flislagt gulv og varmekabler.
Eiendommen har fint opparbeidet plen og beplantning
Eiendommen har fint opparbeidet plen og beplantning
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Gårdsplass
Gårdsplass
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 3.etg
3D planillustrasjon 3.etg
2D planillustrasjon 3.etg
2D planillustrasjon 3.etg