Hjalmar Johansens gate 304

← Tilbake til boliger

Hjalmar Johansens gate 304

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 1 550 000

57 m²

2 soverom

Sentrumsnær 3-roms med terrasse og enkel adkomst til fint opparbeidede uteområder | brl betaler avdrag og har fastrente!

Prisantydning:

kr 1 550 000

Omkostninger:

kr 5 060

Totalpris:

kr 3 305 050

Felleskostnader/mnd:

kr 13 066

Fellesgjeld:

kr 1 749 990

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Andel

Primærrom:

57 m²

Bruksareal:

57 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

2

Byggeår:

2008

Energimerking:

D

Tomt:

580 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 32 399

Formuesverdi:

kr 795 204

Verditakst:

kr 1 640 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Hjalmar Johansens gate 304, en sentrumsnær leilighet med 2 soverom og terrasse.

Leiligheten holder moderne og tidsriktig utførelse med minimalistisk uttrykk på kjøkken, fine farger på vegger, flislagt bad, downlights og vannbåren varme. Fra stue er det utgang til terrasse via skyvedør. Fra terrassen har man enkel adkomst til fint opparbeidede uteområder hvor det også er mulig å leie drivhus. Tilhørende sportsbod i bygget. Fastrenteavtale, at borettslaget betaler avdrag og lave strømutgifter som følge av felles varmtvannsanlegg skaper forutsigbare boligutgifter. Fra boligen er det kun kort veg til nærbutikk, cafè på Hålogaland teater og ellers alle sentrums fasiliteter.

Kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Hjalmar Johansens Gate 304 er flott beliggende 5 minutters gange fra Tromsø sentrum. Leiligheten ligger i byggets 2.etg, men på bakkeplan i deler av boligen. Dette skaper en enkel adkomst til flotte uteområder direkte fra boligens terrasse. Du finner flere tilbud i nærheten; dagligvarebutikk, cafê / bar på Hålogaland Teater m.m.

Tomt

Bygningen er plassert på støpt plate av betong Adkomst bestående av steinfylling på sjøgrunn. Uteområder bestående av lekeplass, sittegrupper og plattinger.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundament på søyler av betong. Dekker i først etasje av betong. Vegger i laveste plan av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bærende konstruksjoner i bygget av stål og betong. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere av støpt betong/hulldekke. Utvendige fasader med stående fasadeplater. Takoverbygd inngangsparti til bygningen fra sør og nord.

Dører og vinduer: Dører og vinduer fra byggeår. Vinduer bestående av fabrikkmalte karmer med to- lags glass. Altandør med glassfelt og heve/skyvefunksjon. Innerdører med formpressede hvite dørblader. Skyvedører til soverom. Adkomstdør til boligen fra fellesarealer med lydklassifisering.

Takkonstruksjon m/tekking; Bygningen har flatt tak. Tak er ikke besiktiget.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert. Badet i boligen er fra 2008. Rommet har inventar som WC, servant med skap, speil med overbelysning og dusjhjørne. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med jevn himling med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det sentralt avtrekk. Rommet er oppført i 2008, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste små variable utslag i våtsone. Det er riss i fuger mellom enkelte fliser. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekker og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt brukt med merker etter fukt.

Kjøkken: Kjøkken i boligen er i følge rekvirent fra oppføring, og pusset opp i 2017. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer og avrenning i kompositt materiale. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør tilknyttet ventilasjonsanlegg.

Innvendige overflater: Himlinger med malte, jevne overflater med spotter. Overflater har enkelte gjenstående arbeider. Vegger er kledd med malte overflater, fliser, tapet og plater. Gulv er kledd med belegg, laminat og fliser. Boligen er innvendig pusset opp og tilpasset med spotter i tiden mellom 2015-2018.

Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Hjemmelshaver opplyser at det sist er utført arbeider på anlegget i tiden rundt 2017.

VVS: Det er sentraltilført varmtvann i boligen. Foreligger av vann i rør i rørsystem. VVS-skap på bad.

Annet: Det er montert sentraltilført varmtvann. felles brannvarsler anlegg i hele bygget. Porttelefon tilknyttet adkomst. Adkomst til boligen via trapper og heis i fellesarealer. Skyvedørsgarderobe i entre. Adkomst til bod i felles første etasje. Det er låsbar dør til boden. Det er innlagt strøm, og det er montert stikkontakt i bod.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt vannbåren varme. Gulvvarme i stue, entrè og bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra fellesområder. Fra hovedinngang kan man ta seg til leiligheten i 2.etg via enten heis eller trapp. Fra veranda har man direkte adkomst til fine utearealer.

Parkering

Det medfølger ingen parkering til leiligheten. Det kan være muligheter for leie av parkeringsplass i overbygget parkeringsanlegg like ved bygget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er er kjøper selv ansvarlig for å videreselge andelen for egen regning.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Sentralt

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperforsikring kr. 4.100,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 5.060,-.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 2466
 • Seksjonsnr: 2
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Hjalmar Johansens gate 304!
Velkommen til Hjalmar Johansens gate 304!
!
!
Leiligheten ligger på hjørnet med enkel adkomst til utearealer
Leiligheten ligger på hjørnet med enkel adkomst til utearealer
Stue med utgang til terrasse, bak gardinen ved vinduet
Stue med utgang til terrasse, bak gardinen ved vinduet
Lun, overbygget terrasse
Lun, overbygget terrasse
Godt lysinnlipp
Godt lysinnlipp
Det er vannbåren varme i gulv på bad, i stue og gang
Det er vannbåren varme i gulv på bad, i stue og gang
Gjennomgående lys, moderne utførelse
Gjennomgående lys, moderne utførelse
Hvitt kjøkken med slette fronter
Hvitt kjøkken med slette fronter
Entrè og bad med vannbåren varme i gulv
Entrè og bad med vannbåren varme i gulv
Komplett flislagt bad
Komplett flislagt bad
Gang med skyvedørsgarderobe
Gang med skyvedørsgarderobe
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Boligen har tilknytning til opparbeidede uteområder hvor man også har mulighet til å leie drivhus
Boligen har tilknytning til opparbeidede uteområder hvor man også har mulighet til å leie drivhus
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon