Grøtsundvegen 12

← Tilbake til boliger

Grøtsundvegen 12

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 7 290 000

221 m²

5 soverom

Sjelden mulighet | enebolig med mulighet for utleie | sentral beliggenhet | skjermet tomt | garasje | fin standard!

Prisantydning:

kr 7 290 000

Omkostninger:

kr 194 920

Totalpris:

kr 7 484 920

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

191 m²

Bruksareal:

221 m²

Soverom:

5

Rom:

8

Etasje:

3

Byggeår:

1952

Energimerking:

G

Tomt:

596 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 137 133

Verditakst:

kr 7 300 000

Kort om eiendommen

Velkommen til fine Grøtsundvegen 12 en komplett og godt plassert enebolig med mulighet for utleie. Eiendommen ligger midt i Tromsdalen og har alle fasiliteter i gangavstand fra ytterdøra. Tomten er opparbeidet med nylagt asfalt og plenarealer på baksiden av boligen. Eier har gjort betydelige oppgraderinger med en tilnærmet totalrenovering av hovedetasjen, ny drenering, ny veranda m.m. Innholdsrik bolig som strekker seg over 4 plan og som har bad i alle etasjer unntatt loft som er innredet som en herlig oppholdssone. Gode solforhold nytes fra både tomt og veranda. Utsikt mot sundet og Tromsøya.

Beliggenhet

Eiendommens kanskje beste fasilitet er den sentrale beliggenhet, det er korte avstander til alle nødvendige fasiliteter som skole, barnehage, dagligvarebutikk, turterreng, lekeplasser m.m.

Innhold

Underetasje; Entre/kjøkken, gang, bad, toalettrom, soverom, soverom/kontor
1. etasje: Entre, bad/vaskerom, gang, trappegang, stue og kjøkken
2. etasje. Gang, trappegang, 3 soverom og bad / wc
3. etasje:27 m². Kontor/TV-stue / oppholdsrom

Tomt

Tomten er plassert i svakt hellende terreng. Adkomst til eiendommen via asfaltert avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen, busker, plantefelt og parkeringsplass. Parkering for boligen i garasje og på tomt. Med mulighet for gjesteparkering på tomt. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området preges av eneboliger.

Byggemåte

Utdrag fra takst utført av John Morten Allertsen;

* Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Fundament utført i murt stein. Gulv i laveste plan er støpt og flislagt. Vegger er innvendig kledd og pusset og utvendig pusset. Det er etterisolert utvendig i forbindelse med dreneringsarbeid i år. Krypkjeller under tilbygg er besiktiget, normale løsninger som for eldre bygg. Stubbgulv under adkomst til hoveddel. Godt luftet areal. Drenering er sist tilpasset i 2021, og det er montert drenskum på tomt. Rekvirent opplyser om grunnlag for etablering av ny drenering før oppgaven ble utført i nyere tid.

* Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk av tre. Deler av bygget er etterisolert. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre, utført tiltak for lydisolering mellom første etasje og underetasje i prosjekt tilknyttet renovering av første etasje. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er takoverbygget og opparbeidet med platting/ altan av tre. Kledningen er i følge rekvirent sist malt i 2020.

* Takkonstruksjon med yttertak
Bygget har saltak, og tilbygg med pulttak. Takkonstruksjoner antatt av tre. Taket er tekket med metallplater. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken og loftsrom. Taktekking har mistet farge på overflater.

For mer informasjon henvises det til takstrapport som du finner vedlagt i salgsoppgaven.

Standard

Himlinger med malt, jevn overflate, plater og panel.
Vegger er kledd med malte overflater, plater med utforming og pusset mur i deler.
Gulv er kledd med fliser og en-stavs parkett som er hardvoksoljet.

Badet på loft er i følge rekvirent pusset opp i tiden før 2016. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap, speil med overbelysning og badekar. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med plater med spotter. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk og vindu.

Badet i første etasje er i følge rekvirent pusset opp i 2016. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Det er VVS- skap på vegg. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med plater med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk.

Badet sokkel er eldre. Rommet har inventar som dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv. Vegger er kledd med malte plater. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin i del av rom som også har opplegg for varmtvannstanker til begge boligdeler. For lufting er det ventil i himling og vindu. Rommet er eldre, og fremstår ut fra dette og normal levetid som brukt over tid, og delvis vedlikehold. På befaringsdagen pågikk det oppussing av rommet. Gulv baderommet virker å være bygget på tilfarerkonstruksjon. Normalt brukt, noe eldre baderom. Det er også toalettrom i sokkel. Rommet har flislagt gulv og inventar som WC og servant. Romhøyde i toalettrom ca. 2,1 meter.

Kjøkken i hoveddel er i følge rekvirent skiftet i 2016. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med grå fronter. Benkeplate i komposittstein materiale. Nedfelt benkebeslag med enkel, dyp kum. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn, koketopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også montert komfyrvakt.

Kjøkken i sokkel er eldre med fornyede fronter. Arealet er utført i rom som også inngår som del av adkomst til sokkel. Rommet har innredninger med laminerte fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med enkel kum. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap og komfyr. Over koketopp er det ventilator med filter

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Adkomst

Enkel adkomst via kommunal vei.

Parkering

Garasje og oppstillingsplasser.
Garasje er tilbaketrukket og det er godt med oppstillingsplasser på tomt.

Overtakelse

- Etter avtale.
Angi ønsket overtakelse i et eventuelt bud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Det er etablert mulighet for utleie i deler av u. etasjen. Denne er koblet sammen med hoveddel via dør.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

2,5% i dokumentavgift til staten.
585,- for tinglysning av skjøte
585,- for tinglysning av pantedokument i forbindelse med etablering av lån.
11.500,- for HELP boligkjøperforsikring (valgfritt)

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 39
 • Kommunenr: 5401
Einar Storhaug

Einar Storhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til koselige Grøtusndvegen 12, en mye oppgradert enebolig med sentral beliggenhet i Tromsdalen
Velkommen til koselige Grøtusndvegen 12, en mye oppgradert enebolig med sentral beliggenhet i Tromsdalen
Grøtsundvegen 12 ligger sentralt og hyggelig til i Tromsdalen
Grøtsundvegen 12 ligger sentralt og hyggelig til i Tromsdalen
Velkommen inn! - Det første som møter deg i boligen er denne flotte ganger som har en fin skyvedørsgarderobe, storformat fliser på gulv og som leder deg til et praktisk bad/vaskerom og inn til stue / kjøkken
Velkommen inn! - Det første som møter deg i boligen er denne flotte ganger som har en fin skyvedørsgarderobe, storformat fliser på gulv og som leder deg til et praktisk bad/vaskerom og inn til stue / kjøkken
Gangen er av fin størrelse og leder til stuen og til kjøkkenet
Gangen er av fin størrelse og leder til stuen og til kjøkkenet
Kjøkkenet er av nyere dato med fine profilerte fronter som matcher stilen til huset
Kjøkkenet er av nyere dato med fine profilerte fronter som matcher stilen til huset
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
God skap- og benkeplass
God skap- og benkeplass
Dagligstuen ligger innenfor kjøkkenet og er av fin størrelse
Dagligstuen ligger innenfor kjøkkenet og er av fin størrelse
Du finner god plass til spisestue
Du finner god plass til spisestue
Fra spisestuen går du til en romslig sørvendt veranda
Fra spisestuen går du til en romslig sørvendt veranda
Hvor det er rikelig plass til både møbler og grill
Hvor det er rikelig plass til både møbler og grill
Tilbake i stuen ser du en flott klebersteinsovn strategisk plassert mellom spise- og dagligstue
Tilbake i stuen ser du en flott klebersteinsovn strategisk plassert mellom spise- og dagligstue
Perfekt for kalde høst- og vinterkvelder
Perfekt for kalde høst- og vinterkvelder
Dette flotte bad / vaskerommet har selger bygd og plassert like innenfor ytterdøra
Dette flotte bad / vaskerommet har selger bygd og plassert like innenfor ytterdøra
Soverommene i Grøtsundvegen 12 er av fin størrelse og samtlige er plassert i boligens 2. etasje
Soverommene i Grøtsundvegen 12 er av fin størrelse og samtlige er plassert i boligens 2. etasje
Hovedsoverommet ligger mot sør-vest og rommer fint en stor seng samt garderobe
Hovedsoverommet ligger mot sør-vest og rommer fint en stor seng samt garderobe
Soverom 2
Soverom 2
Utenfor hovedsoverom og soverom 2 har du denne svært praktiske gang / garderoben hvor du har svært god lagringsplass
Utenfor hovedsoverom og soverom 2 har du denne svært praktiske gang / garderoben hvor du har svært god lagringsplass
Soverom 3
Soverom 3
Fin utsikt fra loftsetasjen
Fin utsikt fra loftsetasjen
Hovedbadet er plassert i 2. etasje sammen med soverommene
Hovedbadet er plassert i 2. etasje sammen med soverommene
Praktisk innredning med doble servanter
Praktisk innredning med doble servanter
Fint rom med innredning med doble servanter, dusjnisje og hjørnekar
Fint rom med innredning med doble servanter, dusjnisje og hjørnekar
Loftet er innredet som et skikkelig koserom hvor barn og ungdom kan storkose seg tilbaketrukket fra mor og far!
Loftet er innredet som et skikkelig koserom hvor barn og ungdom kan storkose seg tilbaketrukket fra mor og far!
Innkjørsel og adkomst er nylig asfaltert og drenering er fra 2021
Innkjørsel og adkomst er nylig asfaltert og drenering er fra 2021
I u. etasjen er deler innredet slik at en har mulighet for en liten utleiebolig
I u. etasjen er deler innredet slik at en har mulighet for en liten utleiebolig
Oppholdsrom i utleiedelen
Oppholdsrom i utleiedelen
Bad i utleiedel
Bad i utleiedel
..og wc i utleiedel
..og wc i utleiedel
Plantegning 2d. 1. etasje
Plantegning 2d. 1. etasje
Plantegning 2d, 2. etasje
Plantegning 2d, 2. etasje
Plantegning 2d, loft
Plantegning 2d, loft
Plantegning 2d, u. etasje
Plantegning 2d, u. etasje
Plantegning kombinert
Plantegning kombinert
Plantegning 3d, 1. etasje
Plantegning 3d, 1. etasje
Plantegning 3d, 2. etasje
Plantegning 3d, 2. etasje
Plantegning 3d, loft
Plantegning 3d, loft
Plantegning 3d, u. etasje
Plantegning 3d, u. etasje
Plantegning 3d, kombinert
Plantegning 3d, kombinert