Fogd Drejers gate 18

← Tilbake til boliger

Fogd Drejers gate 18

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 990 000

83 m²

3 soverom

Flott 4-roms leilighet over 2 plan! | Sentralt | Parkering | Fantastisk utsikt!

Prisantydning:

kr 3 990 000

Omkostninger:

kr 108 320

Totalpris:

kr 4 098 320

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

83 m²

Bruksareal:

83 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

1920

Energimerking:

G

Tomt:

246 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 929 348

Verditakst:

kr 4 000 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Fogd Drejers gate 18!

En 4-roms leilighet med god beliggenhet i Fogd Drejers gate, en kjapp spasertur fra sentrum av byen.
Leiligheten har 3 soverom av god størrelse, og hovedsoverommet i toppetasjen har en spektakulær utsikt og vindu i deler av tak, samt smart oppbevaringsløsning.
Hovedplan har to soverom, og åpen løsning mellom kjøkken og stue, med lekre detaljer som bl.a spilevegg som skaper et naturlig skille. Stor entré og trapp ned til utgangsdør.
Godt lysinnslipp i stue og kjøkken, og også der kan man nyte en fantastisk utsikt mot fastlandet og Tromsdalstinden.
Seksjonen disponerer en biloppstillingsplass, og det er mulighet for gjesteparkering på tomten.

For mer informasjon kontakt eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout på tlf 902 65 250!

Beliggenhet

Fogd Drejers gate 18 ligger kun få minutters gange fra Tromsø sentrum og alt det har å by på, men samtidig får du en rolig beliggenhet i en gate med lite gjennomgangstrafikk. Kort veit til Dramsvegen der bussen tar deg direkte til UiT. Lengre opp mot toppen av øya ligger Valhall Idrettsarena der du får tatt ukens intervalløkter før snøen kommer. Innetreningen tar du nede i Sjøgata på Feel 24, og etterpå tar du dagligvarehandelen på Rema 1000 Veita. Fem minutter gange og du befinner deg på stortorget; med kinoen, Verdensteateret og kulturhuset som byr på kulturelle opplevelser. Byens mangfoldige kulinariske scene ligger som perler på en snor fra Skippergata i nord og sørover gjennom sentrum. En ypperlig plassering for deg som ønsker det rolig, men samtidig tilgjengelig!

Tomt

Tomten er plassert i skrånende terreng. Tomta er opparbeidet med oppstillingsplasser for kjøretøy og plattinger. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen.

Bebyggelse

Enheten ligger i bynært boligområde. Eiendommen grenser til andre boliger og lekeplass. Kort vei til busstopp med hyppige avganger. Det er kort vei til sentrum med alle sentrums fasiliteter.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Vegger i laveste deler er utvendig pusset. Laveste plan ikke sett.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon antatt bestående av trekonstruksjoner, bindingsverk og eller liggende. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med trepanel. Inngangspartiet til boligen er takoverbygd og opparbeidet med platting av tre.

Dører og vinduer
Vinduer bestående av trekarmer med tolags glass fra 80- tallet. Tilknyttet tak er det spesielle løsninger med vindusfelt. Adkomst til altan via sidehengslet vindu. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har glass i dørblad. Det er slitasje på takvinduer i følge rekvirent.

Takkonstruksjon med yttertak
Bygget har valmtak. Taket er tekket med takstein av skifer. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken. I følge rekvirent er er det vedlikeholdsbehov på deler av tak, og glass tilknyttet tak/ rom i øverste plan.

Piper, ildsteder og oppvarming
Det er skorstein i boligen. Denne er ikke i bruk, og den er kledd inn på enkelte overflater. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som varmepumpe og panelovner. Og det er montert gulvvarme i bad.

Oppvarming

Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som varmepumpe og panelovner. Og det er montert gulvvarme i bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst til eiendommen via gruslagt avkjøring fra offentlig.

Parkering

Parkering for boligen på tomt, med mulighet for gjesteparkering på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Stian Mathiassen

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Rolig
  • Sentralt
  • Utsikt

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 200
  • Bruksnr: 315
  • Seksjonsnr: 3
  • Kommunenr: 5401

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Fogd Drejers gate 18!
Velkommen til Fogd Drejers gate 18!
Romslig entré med god plass til oppbevaring
Romslig entré med god plass til oppbevaring
En romslig leilighet i sentrum nord med 3 soverom!
En romslig leilighet i sentrum nord med 3 soverom!
Lekre fargevalg i stuen kombinert med spilevegger som gir en fin overgang fra kjøkkenet
Lekre fargevalg i stuen kombinert med spilevegger som gir en fin overgang fra kjøkkenet
God plass i stuen
God plass i stuen
Varmepumpe montert i stue
Varmepumpe montert i stue
Fantastisk utsikt mot Tromsdalstinden
Fantastisk utsikt mot Tromsdalstinden
Godt med skapplass på kjøkkenet
Godt med skapplass på kjøkkenet
Kjøkkenet er fra rundt 2014
Kjøkkenet er fra rundt 2014
Plass til spisegruppe foran vinduet
Plass til spisegruppe foran vinduet
Badet befinner seg i øverste etasje
Badet befinner seg i øverste etasje
Fine detaljer med spilevegg her også
Fine detaljer med spilevegg her også
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Hovedsoverom i øverste e etasje med flott glasstak
Hovedsoverom i øverste e etasje med flott glasstak
Praktisk oppbevaringsløsning på begge skråveggene
Praktisk oppbevaringsløsning på begge skråveggene
Utsikten er upåklagelig også i boligens øverste etasje
Utsikten er upåklagelig også i boligens øverste etasje
Mektige Tromsdalstinden
Mektige Tromsdalstinden
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass
Det er totalt 3 seksjoner i boligen
Det er totalt 3 seksjoner i boligen
Planløsning 2. etasje
Planløsning 2. etasje
Planløsning loft
Planløsning loft