Bodenhoffs veg 3

← Tilbake til boliger

Bodenhoffs veg 3

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 190 000

64 m²

2 soverom

Nyetablert 3-roms selveierleilighet med alt nytt i 2021

Prisantydning:

kr 3 190 000

Omkostninger:

kr 88 524

Totalpris:

kr 3 278 524

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

64 m²

Bruksareal:

64 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

2021

Energimerking:

C

Tomt:

362 m² (eiet)

Verditakst:

kr 3 290 000

Kort om eiendommen

Nyetablert og flott 3-roms selveierleilighet med ny og tiltalende standard i alle rom.

Her får du kort vei til alle byens fasiliteter innenfor 10 miuntter spasertur. Bussen til Universitetet går bare 100 meter fra leiligheten, så det er kort vei til UNN / UiT. Også med sykkelen så får du et godt utgangspunkt.

Standarden er tiltalende og moderne i alle rom, alt etablert og bygget opp i 2021. Badet er flislagt med fine fliser og utstyr. Kjøkkenet er av god kvalitet og har integrerte hvitevarer. Varmekabler i alle rom, alle med regulering av varme.

* Ny leilighet samt at hele sameiet ble totalrenovert i 2019 med fasade, tak og drenering.
* Lave felleskostnader
* Nært byen
* Gjesteparkering på eiendommen
* God romløsning som gir blant annet to soverom

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og attraktivt boområde på nordøst siden av Tromsøya. Lekeplass og grøntområde i nærheten. Gangavstand til barnehage, barne-, ungdoms- og videregående skole, alle sentrums fasiliteter, idrettsplass(Valhall) og turløype. Gode bussforbindelser i området, noe som gir enkel adkomst til sentrum, UNN/Uit. Tromsø sentrum er et nøkkelpunkt for kollektivtrafikk.

Tomt

Tomten er plassert i relativt flatt terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert med adkomst fra nord. Adkomst til eiendommen via asfaltert avkjøring fra offentlig vei. Tomta er
opparbeidet med plen, støttemur, og parkeringsplasser. Det er busker og trær på eiendom. Mulighet for gjesteparkering i nærområdet og på tomt. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Støpt/Pusset dekke. Gulv er kledd med bygningsmaterialer. Vegger i laveste plan er utvendig pusset. Vegger er innvendig kledd.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av stående plank i følge rekvirent. Utfyllende vegger av tre.
Etasjeskillere utført i bjelker av tre. Fasade er utvendig etterisolert og kledd med liggende trepanel. Pusset vegg mot dette etasjeplan. Inngangspartiet til boligen er tilgjengelig via utvendig trapp.

Dører og vinduer
Vinduer bestående av fabrikkmalte karmer med tolags glass fra 2019/2020. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Boligen er tilgjengelig via utvendig trapperom. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak
Bygget har saltak. Taket er tekket med metallplater med steingranulat. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra
bakken. I følge rekvirent er taktekking sist skiftet i 2020. Det er montert snøstoppere og stige til skorstein på tak.

Standard

Hele leiligheten ble etablert og bygget i 2021.

Bad og vaskerom
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.
Badet i boligen er i følge rekvirent fra 2021. Rommet har inventar som veggmontert WC, servant med skap, speil med overbelysning og dusjhjørne. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk.
Rommet er oppført i 2021, og fremstår ut fra dette og normal levetid som nytt. Smått gjenstående arbeider på løsningen på befaringsdagen.
Vaskerommet i boligen er fra 2021. Vaskerommet har flislagt gulv. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin.
Rommet er oppført i 2021, og fremstår ut fra dette og normal levetid som nytt. Smått gjenstående arbeider på løsningen på befaringsdagen.

Kjøkken
Kjøkken i boligen er i følge rekvirent fra 2021. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med grå fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Innvendige overflater
Himlinger med malt, jevn overflate. Romhøyde på ca 2,22 cm i kjøkken. Vegger er kledd med malte overflater og fliser.
Gulv er kledd med fliser og laminat.

Elektrisk anlegg
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter.

VVS-installasjoner
Varmtvannsbereder er fra 2018. Denne rommer ca 167 liter. Og er plassert i vaskerom. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem. VVS- skap på vaskerom. På vaskerommet er det inspeksjonsluke for vanntilførsel for bygningen.

Oppvarming

Oppvarming av boligen via elkraft. Det er montert varme i gulv i boligen.

Adkomst

Adkomst fra kommunal gate.

Parkering

Gjesteparkering på sameiets adkomst/eiendom

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Bredbåndstilknytning
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 1444
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Nyetablert leilighet fullt gipset opp og malt i lyse farger
Nyetablert leilighet fullt gipset opp og malt i lyse farger
Bakre delen av stuen. Vindu mot sør hvor det er lysinnslipp.
Bakre delen av stuen. Vindu mot sør hvor det er lysinnslipp.
Leiligheten er i sameie med to andre leiligheter pluss nabosameiet nærmere gaten.
Leiligheten er i sameie med to andre leiligheter pluss nabosameiet nærmere gaten.
Fint gulv og andre overflater
Fint gulv og andre overflater
Åpen løsning mellom stue og kjøkkenet
Åpen løsning mellom stue og kjøkkenet
KJøkkenet er av god kvalitet og har integrerte hvitevarer
KJøkkenet er av god kvalitet og har integrerte hvitevarer
Godt med benkeplass. Vindu med lysinnslipp.
Godt med benkeplass. Vindu med lysinnslipp.
Badet er nyetablert og er flislagt. Vegghengt WC. Innslagbare dusjdører. Stor baderomsinnredning.
Badet er nyetablert og er flislagt. Vegghengt WC. Innslagbare dusjdører. Stor baderomsinnredning.
Hovedsoverommet er innenfor stuen
Hovedsoverommet er innenfor stuen
Soverom to har samme gode standarden som resten av rommene
Soverom to har samme gode standarden som resten av rommene
Mellomgang som er flislagt. Har også gulvvarme.
Mellomgang som er flislagt. Har også gulvvarme.
Smart lite vaskerom
Smart lite vaskerom
Kort avstand til sentrum
Kort avstand til sentrum
Friområder som nesten grenser til leiligheten
Friområder som nesten grenser til leiligheten