Mellomvegen 39 - 302

← Tilbake til boliger

Mellomvegen 39 - 302

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 590 000

83 m²

2 soverom

Hjørneleilighet - Stor 3-roms selveierleilighet | Høy standard | Fast parkering i garasje | heis | Sørvendt veranda |

Prisantydning:

kr 5 590 000

Omkostninger:

kr 141 124

Totalpris:

kr 5 731 124

Felleskostnader/mnd:

kr 2 062

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

83 m²

Bruksareal:

83 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

3

Byggeår:

2018

Energimerking:

C

Tomt:

1287 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 18 380

Verditakst:

kr 6 000 000

Kort om eiendommen

Moderne og tiltalende selveierleilighet på hjørnet av attraktiv boligbygg i Sentrum sør.

Her får dere nydelig utsikt mot Tomsøysundet og innseilingen i Tromsøysundet. Sørvendt takoverbygget terrasse med gode sol- og utsiktsforhold med sol fra tidlig morgen til kveld.

Innehar moderne og tiltalende overflater i alle rom med parkett på gulv der hvor det ikke er flis. Badet er flislagt og har både dusj og badekar og god innredning.
Store vindusflater mot både sør og øst noe som sikrer godt med lysinnslipp og utsikt i alle oppholdsrom og soverom. KJøkken med integrerte hvitevarer fra Miele.
2,60 m takhøyde i alle rom for uten om badet.

Fast biloppstilingsplass i kjeller av bygget med heisadkomst til leilighetens etasje.

Sameiet er vel etablert og har ekstern forretningsfører.

Beliggenhet

Boligen er beliggende sør i Tromsø sentrum, ved Mellomvegen.
Leiligheten ligger i 3. etasje av bygget, med sørvendt veranda som har svært gode soforhold. Utsikt mot deler av sundet og fastlandssiden.
Området har gangavstand til alle byens fasiliteter som cafè, teater, butikker, restauranter, m.m. På Elisabethsenteret, i nabobygget (St. Elisabeth) finner du både treningssenter og svømmebasseng.

Tomt

Tomten er plassert i hellende terreng. Tomten var dekket med snø på befaringsdagen. Tomt tilpasset område / tatt ut i terreng. Adkomst til eiendommen via asfaltert og støpt adkomst fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen og plattinger.

Bebyggelse

Sentrumsbebyggelse av både blokker, boliger og tomannsboliger.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Fundament utført i støpt betong. Vegger i laveste plan er støpt.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av betong og metall. Utfyllende vegger av bindingsverk av tre.
Etasjeskillere utført i hulldekkeelementer med tilfarergulv. Fasade er kledd med stående trepanel. Inngangspartiet til boligen er utført med svalgang og felles trapperom med heis.

Dører og vinduer
Vinduer bestående av fabrikkmalte trekarmer med tolags glass fra oppføring. Altandør med glassfelt. Innerdører med kompakte dørblader i fabrikkmalt hvit utførelse. Inngangsdøren til boligen har brann og lydklassifisering.

Takkonstruksjon med yttertak
Bygningen har flatt tak, tak ikke sett.

Standard

Leiligheten innehar gjennomgående god standard i alle rom og fremstår som moderne.

Bad og vaskerom:
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.
Badet i boligen er fra oppføring. Rommet har inventar som veggmontert WC, badekar, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg. Rommet er fra oppføring, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt/ pent brukt. Vegger er kontrollert og
innfestinger i dusj er vurdert som normale.
Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med fliser og ble kontrollert for sprekke og riss uten anmerkninger. Inventar som innredninger, vinduer og dører fremstår som normalt/ pent brukt.

Vaskerommet i boligen er fra oppføring. Vaskerommet har belegg på gulv med varme. Vegger er kledd med malte overflater og overflatebehandlet betong. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det avtrekk via ventilasjonsanlegg. Det er også adkomst til ventilasjonsanlegg, VVS- skap og EL- skap i samme rom. Rommet fremstår som normalt brukt.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er fra oppføring. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med mørke fronter. Benkeplate i løsning med flislagt topp. Benkebeslag i komposittmateriale med enkel kum. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert led lys under benkeskap, komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Innvendige overflater
Himlinger med malt, jevn overflate og eikepanel i stuen. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og fliser.

Elektrisk anlegg
Boligen har skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Det er sorte brytere, og led spotter i boligen. Det er innlagt signal for nett via fiber.
VVS-installasjoner
Varmtvannsbereder er fra oppføring. Denne rommer ca 200 liter. Og er plassert i vaskerom. Fordelingsrør for vann i rør i rørsystem.

Annet
Det er garderobeskap på soverom i boligen.
Parkering: Adkomst til parkering via port med automatisk åpner. Det er innlagt strøm, ventilasjon, lys og sprinkleranlegg i arealer.

Bod: Adkomst til bod i fellesarealer. Vegger av støpt betong mot terreng og platekledde vegger mot andre boder. Det er strøm, stikkontakt og lys i boden. Ventilasjon som del av felles løsning i rom.

Oppvarming

Oppvarming av boligen via elkraft. Det er gulvvarme på bad og entre, og det er montert panelovn i boligen. I følge
rekvirent er det også tilgang på rør for sentraltilført varmtvann i boligen.

Adkomst

Adkomst til leiligheten fra fellesarealer med både trapp og heis.

Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass til kr 300.000,- i byggets underetasje, Parkering for gjester på parkering regulert i området.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er partene fristilt fra handelen uten noe økonomisk ansvar ovenfor hverandre.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Lademulighet

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter:
Grunnleie 1 591
Tilleggsytelser: Internett 249

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 812
 • Seksjonsnr: 11
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Moderne og stilren leilighet - bare tre år gammel.
Moderne og stilren leilighet - bare tre år gammel.
Nydelig utsikt mot fastlandet og mot Balsfjord med innseilingen i sundet
Nydelig utsikt mot fastlandet og mot Balsfjord med innseilingen i sundet
Nylig malt opp i tidsriktige farger
Nylig malt opp i tidsriktige farger
Nydelig utsikt mot både fastlandet og Fjellheisen
Nydelig utsikt mot både fastlandet og Fjellheisen
Sjekk de vindusflatene mot sør og øst
Sjekk de vindusflatene mot sør og øst
God plass til spisebord og ekstra møbelering
God plass til spisebord og ekstra møbelering
Store vinduer mot øst som gir rikelig med utsikt og lysinnslipp
Store vinduer mot øst som gir rikelig med utsikt og lysinnslipp
Moderne kjøkken fra HTH med Miele hvitevarer som er helintegrert
Moderne kjøkken fra HTH med Miele hvitevarer som er helintegrert
Fliser over benk med god belysning
Fliser over benk med god belysning
Integrert stekeovn og microbølgovn. Micro kan også byttes ut med kaffemaskin dersom det er mer passende
Integrert stekeovn og microbølgovn. Micro kan også byttes ut med kaffemaskin dersom det er mer passende
Sameiet sett fra nord. Leiligheten er i nest øverste etasje mot sør.
Sameiet sett fra nord. Leiligheten er i nest øverste etasje mot sør.
Bad og gang
Bad og gang
Luksus
 i hverdagen med boblebadkar
Luksus i hverdagen med boblebadkar
Lunt og delikat bad med guvvarme og downlights
Lunt og delikat bad med guvvarme og downlights
Betongvegg mellom seksjonene
Betongvegg mellom seksjonene
Fin garderobe av typen PAX fra IKEA
Fin garderobe av typen PAX fra IKEA
Gjesterom / soverom to
Gjesterom / soverom to
Pent førsteinntrykk for de som kommer på besøk. Spilevegg. Fliser på gulv med gulvvarme.
Pent førsteinntrykk for de som kommer på besøk. Spilevegg. Fliser på gulv med gulvvarme.
Samme én stavs eikeparkett på alle gulv for uten om badet og gangen som er flislagt
Samme én stavs eikeparkett på alle gulv for uten om badet og gangen som er flislagt
Takoverbygget inngangsparti
Takoverbygget inngangsparti
Leiligheten er i nest øverste etasje - ytterst mot sundet
Leiligheten er i nest øverste etasje - ytterst mot sundet
Takoverbygget sørvendt veranda som bader i sol fra morgen til kveld.
Takoverbygget sørvendt veranda som bader i sol fra morgen til kveld.