Karl Pettersens gate 20

← Tilbake til boliger

Karl Pettersens gate 20

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 490 000

90 m²

2 soverom

Nyrenovert leilighet med 2 soverom og løsning over to plan | carport og skjermet beliggenhet i øvre del av sentrum!

Prisantydning:

kr 5 490 000

Omkostninger:

kr 155 820

Totalpris:

kr 5 645 820

Felleskostnader/mnd:

kr 780

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

86 m²

Bruksareal:

90 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1952

Energimerking:

C

Tomt:

521 m² (eiet)

Verditakst:

kr 5 500 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Karl Pettersens gate 20, en innbydende, renovert bolig like ovenfor sentrum.

Bygget har de senere par år gjennomgått betydelig oppgradering og renovering. Det kan nevnes; ny kledning, ny drens, nye vinduer, balansert ventilasjon, renovering av bad og kjøkken, herunder også røranlegg samt elektrisk anlegg, m.m. Det er benyttet materialer med lite behov for vedlikehold, noe som for kjøper gir en enkel bruk og forutsigbar bo økonomi. Leiligheten inneholder entrè, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, gang, bod og har en god planløsning over to plan. Bra med lagring på kaldloft. Det er fint opparbeidede utearealer med steinlagt gårdsplass/innkjøring og egen plen mot vest. Egen tilhørende carport og godt med parkering til seksjonen.

Beliggenhet

Karl Pettersens gate 20 er beliggende i øvre del av sentrum med tilbaketrukket plassering i trafikkstille gate. Fra boligen er det gangavstand til sentrum med alle tilhørende fasiliteter, lysløype og Tromsømarka.

Innhold

1.etg: Entre med trapp, stue, kjøkken.
2.etg: Gang med trapp, dusj/wc/vaskerom, to soverom og bod.

Carport.

Tomt

Ideell andel av svakt skrånende tomt fallende mot sydøst. Det er nedfelt vedtekter på eksklusiv bruksrett på deler av tomten. Se vedlagte kartskisse med vedtektene i salgsoppgaven. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Tomten er beplantet med plen. Singel rundt grunnmur. Belegningsstein i adkomst til boligen. Takoverbygg med downlights foran inngangen.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Antatt betongfundamenter/bankett. Grunnmur av antatt betongstein med innvendig skjellsandstein med påforing og antatt isolasjon, utvendig isolert og pusset. Støpt gulv.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Yttervegger av bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag som etasjeskiller, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer: Vinduer av 3-lags energiglass. Innvendige glatte hvite dører. Sort fabrikkmalt ytterdør. Interntrapp av eik med hvite vanger.

Takkonstruksjon med yttertak: Saltakform, sperretak. Isolert med min.ull mellom sperrer. Tekket med metallplater. Renner og nedløp av plastbelagt stål. Kaldloft er kun besiktiget fra luke.

Generelt om andre bygg: Bygg B: Carport på 18 m². Ringmur av betongstein. Støpt gulv. Vegger av bindingsverk med utvendig sementbaserte plater. Pulttakform med sperrer. Tekket med papp. Montert el./belysnings.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

Bad og vaskerom: Dusj/wc/vaskerom: Dusjhjørne med glassdører. Regnfall og handdusj. Veggmontert wc med innebygd cisterne. Heldekkende servant med underskap og speilskap med belysning. Skyvedør foran nisje med opplegg til vaskemaskin og varmtvannsbereder på 200 liter. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i himling. Downlights som grunnbelysning.

Kjøkken: Innredning med sorte glatte fronter. Skråstilt ventilator. Integrert stekeovn, koketopp, mikro, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap.

Innvendige overflater
Gulv: Parkett.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater.

Elektrisk anlegg: Kombiskap med data og automatsikringer. Skjult elektrisk anlegg. Grunnbelysning med downlights i gang med trapp, entre og stue.

VVS-installasjoner: Balansert ventilasjon med gjenvinning. Avløpsrør av plast. Vannrør av plast med rør i rør system

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i entrè og på bad.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i egen carport og utendørs på tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Vedtekter / husordensregler, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgiftene er estimert til dekking av felles forsikring. Endelige fellesutgifter avhenger av hva sameiet beslutter skal inngå. Dette vil fastsettes av seksjonene i fellesskap når leilighetene er overtatt av nye eiere.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Stiftelseskostnad sameiet, kr. 10 000,-. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 690
 • Seksjonsnr: 3
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Downlights i tak
Downlights i tak
Leiligheten markert med pil
Leiligheten markert med pil
Stue med godt innslipp av naturlig lys
Stue med godt innslipp av naturlig lys
Gjennomgående flott fargevalg
Gjennomgående flott fargevalg
Moderne kjøkken
Moderne kjøkken
Romslig kjøkken hvor man har godt med benkeplass
Romslig kjøkken hvor man har godt med benkeplass
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Entrè og trapp opp til 2.etg
Entrè og trapp opp til 2.etg
Praktisk plass for hjemmekontor i gang 2.etg
Praktisk plass for hjemmekontor i gang 2.etg
Planløsning
Planløsning
Planløsning
Planløsning
Komplett flislagt bad med varmekabler
Komplett flislagt bad med varmekabler
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom 2
Soverom 2
Opparbeidet plen i tilknytning til inngang
Opparbeidet plen i tilknytning til inngang
Innkjørsel og carport
Innkjørsel og carport
Gårdsplassen/innkjørsel er steinlagt
Gårdsplassen/innkjørsel er steinlagt