Buktelia 4

← Tilbake til boliger

Buktelia 4

Straumsbukta

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 500 000

74 m²

2 soverom

Stor 3-roms leilighet i Straumsbukta! | Nærhet til skole og barnehage | Utsikt | Hage

Prisantydning:

kr 2 500 000

Omkostninger:

kr 75 170

Totalpris:

kr 2 575 170

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

71 m²

Bruksareal:

74 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1981

Energimerking:

F

Tomt:

789 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 331 305

Verditakst:

kr 2 400 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Buktelia 4!
En seksjonert leilighet i bolig med to enheter. Leiligheten har gjennomgått oppgraderinger de siste årene.
Flott sørvendt utsikt mot Malangen, med plen foran leiligheten.
Brosteinsbelagt adkomst til leiligheten og stort vindfang med god lagringsplass til ved og annet utstyr.
Stue/kjøkken med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Vedfyrt peis i stuen.
Romslig entre med plass til å henge opp klær, og gangen leder videre til bod, bad og to soverom.
Kort veg til skole og barnehage! Hella være- og spisested er 5 kilometer unna.
Straumsbukta er med sine 35 minutter unna byen i ypperlig pendleravstand, samtidig som det kan by på flott natur og turmuligheter!

For nærmere informasjon kontakt Eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout på TLF 902 65 250!

Beliggenhet

Buktelia 4 ligger i landlige omgivelser i Straumsbukta på Kvaløya. Området er bebygd med boligeiendommer, fritidseiendommer og småbruk/landbrukseiendommer. Eiendommen ligger ca 35 kilometer fra Tromsø sentrum. Fra stua har du en fin utsikt mot Malangshalvøya. Fra Straumsbukta er det god tilgang på frilufts- og rekreasjonsområder. For den som liker fiske er Hella et veldig populært område sommerstid med gode fiskeplasser og utsikt over Rystraumen der Hurtigruta ofte passerer. Videre ut mot yttersia har man Brensholmen og Sommarøy med sine kritthvite strender som er meget populære utfartssteder. Liker man fjellturer er sør-Kvaløya et eldorado med fjell i alle forskjellige vanskelighetsgrader, der blant annet Gråtinden, Durmålstinden og Lille Blåmannen er i nærområdet!

Tomt

Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. plen, treterrasser, beplantning.

Bebyggelse

Spredt boligbebyggelse i området.

Byggemåte

UTVENDIG
Taket er av pappshingel og tekket i 2016.Takrenner, nedløp og beslag av stål. Vindusbeslag. Bordtakbeslag. Yttervegger av bindingsverkskonstruksjon. Isolert etter standard for byggeår.
Veggene er utvendig kledd med stående tømmermannsbordkleding og noe liggende bordkledning. Fabrikkproduserte W-takstoler i tre. isolert i undergurt. Lufting fra raftekasse, ventiler i
møne. Kald loft ikke undersøkt pga manglende tilkomst. Malte trevinduer med 2-lags glass og ventiler fra byggeår Malte trevinduer med 2-lags glass Malt hovedytterdør med glass Trapp av impregnert treverk til hovedinngangsdør, Trapp og rampe av impregnerte treverk fra vei til ytterdør.

TOMTEFORHOLD
Byggegrunn er ukjent, antatt tilflyte fundamenterte masser. Drenering og fuktsikring antatt fra byggeår. Grunnmur av betongstein og fundamenter av betong.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 26.10.2021.

Standard

INNVENDIG
Innvendige overflater gulv bestående av: Parkett / laminat / belegg / betonggulv
Innvendige overflater vegger bestående av: Malt plater / malt panel
Innvendige overflater himling bestående av: Malte himlingsplater
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Antatt etasjeskiller av tre med isolasjonsstandard fra byggeår. Montert lydbøyler og gips Elementpipe flisbelagt. Sotluke i bod. Malte fyllingsdører.

VÅTROM
Våtrommet består av våtromsbelegg på gulv og malt trepanel vegger. Taket av malte himlingsplater. Baderomsinnredning med heldekkende servant, ett grep batteri speil og lys. Dusjkabinett med garnityr og ett grep batteri. Gulvmontert WC. Våtromsvifte i vegg og ventil i vindu. Våtrommet står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav. Det er
ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav. Det er gjort fukt søk som er innafor de normale verdier. Fallet på våtrom er innenfor dagens krav.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning av nyere årgang, med glassdør i skap og laminerte fronter med laminat benkeplate. Innredning med skuffer og skap, Amica stekeovn, Electrolux keramisk koketopp, Amica ventilator i stål,1,5 nedfelt vaskekum, ett grep blandebatteri med avstenging for oppvaskmaskin. Asko oppvaskmaskin, Samsung kjøl / frys frittstående. Kjøkkenventilator med mekanisk avtrekk ut.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Plastbelagte vannrør i kobber Innvendig avløpsrør av plast. Naturlig ventilasjon med ventiler i vinduer og klaffeventiler i vegger. 200 ltr varmtvannstank Oppgradert el.anlegg med skjulte løsning og automatsikringer Ikke pulverapparat eller røykvarslere.

Følgende punkter har fått tilstandsgrad 3(TG3):
Utvendig > Nedløp og beslag.
Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Nedløpsrøret er avsluttet ved utvendig terreng og regnvann ledes ikke bort fra bygningen.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Rekkverk er ikke barnesikker i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Våtrom >Generell > Bad/vaskerom
Våtrommet står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Manglende røykvarsler og brannslukningsapparat.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Følgende punkter har fått Tilstandsgrad 2(TG2) farge oransje, som kan kreve tiltak:
Utvendig > Dører
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Innvendig > Overflater
Det er påvist andre avvik:
Kostnadsestimat : Under 10 000

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbruktpå innvendige vannledninger.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 26.10.2021.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst fra Buktelia som er en kommunal veg.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).
Det opplyses fra selger at det er planlagt å bygge veranda ut fra stue i seksjon i overetasje, der verandadør står fra før.

Ansvarlig megler

Einar Nyland-Storhaug

Fasiliteter

  • Hage
  • Husdyr tillatt
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt

Omkostninger

2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 59
  • Bruksnr: 12
  • Seksjonsnr: 2
  • Kommunenr: 5401

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Buktelia 4 presentert av Hjem Eiendomsmegling! (Bildet har 3D-styling over originalbildet)
Velkommen til Buktelia 4 presentert av Hjem Eiendomsmegling! (Bildet har 3D-styling over originalbildet)
Flislagt entré med varme i gulv. Gode lagringsmuligheter i vindfang utenfor
Flislagt entré med varme i gulv. Gode lagringsmuligheter i vindfang utenfor
Flott utsikt fra stue/kjøkken!
Flott utsikt fra stue/kjøkken!
Kjøkkeninnredning med laminerte fronter og integrert komfyr/koketopp
Kjøkkeninnredning med laminerte fronter og integrert komfyr/koketopp
Romslig løsning med mulighet for både stuedel og spiseplass
Romslig løsning med mulighet for både stuedel og spiseplass
Leiligheten har blitt pusset opp de siste årene
Leiligheten har blitt pusset opp de siste årene
Vedfyring i stue
Vedfyring i stue
Godt lysinnslipp fra vinduene i stuen
Godt lysinnslipp fra vinduene i stuen
Kjøkkenet/stuen er det første rommet man ankommer
Kjøkkenet/stuen er det første rommet man ankommer
Hele gangenbort til soverommene er flislagt
Hele gangenbort til soverommene er flislagt
Eldre bad som trenger renovering
Eldre bad som trenger renovering
Boligen har to soverom i enden av gangen
Boligen har to soverom i enden av gangen
Soverom 1 med utsikt sørover
Soverom 1 med utsikt sørover
God plass til skap på soverommet
God plass til skap på soverommet
Soverom 2 er noe mindre og egnet til gjesterom/barnerom
Soverom 2 er noe mindre og egnet til gjesterom/barnerom
Nytt vindu montert på soverom 2
Nytt vindu montert på soverom 2
Buktelia 4 - 2D - 1. Etasje
Buktelia 4 - 2D - 1. Etasje
Buktelia 4 - 3D - 1. Etasje
Buktelia 4 - 3D - 1. Etasje
Beliggende i flotte Straumsbukta
Beliggende i flotte Straumsbukta