Nordavinden 57

← Tilbake til boliger

Nordavinden 57

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 750 000

76 m²

2 soverom

Stilfull 3-roms leilighet i attraktivt område - Garasje - Sørvendt balkong

Prisantydning:

kr 3 750 000

Omkostninger:

kr 102 320

Totalpris:

kr 3 852 320

Felleskostnader/mnd:

kr 600

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

76 m²

Bruksareal:

76 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1992

Energimerking:

D

Tomt:

647 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 901 713

Verditakst:

kr 4 000 000

Kort om eiendommen

Stilfull og spennende eierseksjon med attraktiv beliggenhet i Bo I Nord feltet, tett ved Workinnmarka. Dette er en bolig med et spesielt og sjarmerende uttrykk. Beliggenheten er skjermet og ved blindveg uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til lysløypa, grøntarealene på øya og ikke minst UNN/UIT. Jekta storsenter, skole og barnehage ligger også i kort gangavstand. Leiligheten går over 2 plan entré, hall, 1 romslig soverom og bad på 1. etasje. I 2. etasje er det en romslig stue med utgang til solrik balkong, nyere påkostet kjøkken og 1 soverom. Garasje følger også med leiligheten. Boligen virker å være godt vedlikeholdt, man får et pent helhetsinntrykk. Boligen er en del av et sameie med totalt 3 seksjoner, der det deles på blant annet felles forsikring og byggets utvendige vedlikehold.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i enden av blindvei i vestvendte Bo-I-Nord feltet. Rolig og barnevennlig boområde med kort vei til barnehage, skole, lysløype, butikk, Sats treningssenter og Jekta kjøpesenter. Selve leiligheten har hovedfasade er sørvestvendt med balkongen beliggende mot sør og med gode solforhold.

Innhold

1. etasje: Entre, hall, 1 soverom, bad/vask.
2. etasje: Stue/kjøkken og 1 soverom.

Diverse:
Utgang til sørvendt balkong fra stue 2. etasje.
Garasje integrert i bygget.

Tomt

Ideell andel av felles tomt i øst/vestvendt terreng. Tomten er opparbeidet med plen og beplantet med busker og trær, stauder og prydvekster. Støyvoll er anlagt mot Tverrforbindelsen, som er sterkt trafikkert veg. Det er grei adkomst fra kommunal veg. Singellagt atkomst og gårdsplass. Det er oppstillingsplass for bil i og foran garasje. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

Bebyggelse

Hovedsakelig delte boliger, type leilighetsbygg og rekkehus i området.

Byggemåte

Beskrivelse ifølge utdrag fra takst utarbeidet av Bohavet AS, datert 28.10.21:

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Isolert og armert betongplate på tilfylte og komprimerte masser. Betongplaten danner gulv i 1. etasje. Grunnmur er av lettklinkerblokker og betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Yttervegger er 6" bindingsverk med 15 cm min.ull. Utvendig kledning er overflatebehandlet stålplater og fasadestein. Etasjeskille er isolert trebjelkelag. Det er takterrasse på felles inngangsparti.

Dører og vinduer:
Vinduer har 2-lags glass fra 1990. Malt balkongdør og skyve terrassedør har 2-lags glass fra 1990. Felles, malt ytterdør har vindu. Malt B30-dør fra felles vindfang til seksjonen. Innvendige dører er malt fyllingsdører. Innvendig trapp av metall har bøk trinn og rekkverk av malt metall.

Takkonstruksjon med yttertak:
Konstruksjon er av sperrer og dragere. Tro, papp, vortepapp og torv er taktekket. Himling er antatt isolert med 20 cm, i følge byggeskikk. Takrenner er av metall og imp.materialer med takmembran.

Piper, ildsteder og oppvarming:
Oppvarming: Gulvvarme i hele 1.plan.

Elektrisk anlegg:
El.skap har automatsikringer, jordfeilbryter og fjernavlesbar måler. Boligen har skjult elektrisk anlegg. Spotter med dimming er montert i dragere i himling 2.plan.

VVS-installasjoner:
Vannrør er av kobber. Avløp er av PVC. Stoppekrane er montert i nabo seksjon. Varmtvannsbereder er ikke inspisert da denne er i en annen seksjon.

Standard

Kjøkken:
Nyere innredning med mørke fronter og eik benkeplate. Integrert koketopp har induksjon og ventilator med kullfilter. Integrert steikovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad/vask:
Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger. Innredning har heldekkende servant og rundt speil med belysning. Hjørnebadekar. WC. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk. Det er vindu i vegg over badekar. Takstmann anmerker: Fliser og flisfuger har avvik og det er forhøyet fukt i flislagt vinduskarm. Det anbefales utbedring.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i hele 1. etasje.

Adkomst

Grei adkomst via offentlig veg.

Parkering

1 plass i egen garasje. Biloppstilling på felles tomt.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst, selgers egenerklæring, grunnkart, reguleringsplankart, seksjoneringstegninger. Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Kontakt megler for komplett kommunal meglerpakke, dersom ønskelig. Dette inneholder reg. bestemmelser, matrikkelbrev, grunnkart, reguleringskart mm.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Felles forsikring og vedlikehold ventilasjon.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 117
 • Bruksnr: 631
 • Seksjonsnr: 2
 • Kommunenr: 5401
Robin M. Iversen

Robin M. Iversen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Mandag 13. desember 18:00–18:30

Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Nordavinden 57!
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Nordavinden 57!
Nyere etablert kjøkken med integrerte hvitevarer.
Nyere etablert kjøkken med integrerte hvitevarer.
Romslig stue med tidsriktige farver i kombinasjon med store vindusflater.
Romslig stue med tidsriktige farver i kombinasjon med store vindusflater.
Store deler av stuen har svært god takhøyde.
Store deler av stuen har svært god takhøyde.
God plass til rundbord ved kjøkken.
God plass til rundbord ved kjøkken.
Utgang til sørvendt balkong.
Utgang til sørvendt balkong.
Leilighetens kombinasjon av lyse vegger og tre overflater gir en lun og "varm" atmosfære.
Leilighetens kombinasjon av lyse vegger og tre overflater gir en lun og "varm" atmosfære.
Steketopp med avtrekk.
Steketopp med avtrekk.
Sørvendt balkong.
Sørvendt balkong.
Soverommet har utgang til platting mot sør.
Soverommet har utgang til platting mot sør.
Direkte tilgang til bad via skyvedør.
Direkte tilgang til bad via skyvedør.
Badrom med badekar.
Badrom med badekar.
Hall / entre.
Hall / entre.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Stilfull trapp.
'
Stilfull trapp. '
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
2D planillustrasjon 1. etasje.
2D planillustrasjon 1. etasje.
2D planillustrasjon 2. etasje.
2D planillustrasjon 2. etasje.
2D planillustrasjon begge etasjer.
2D planillustrasjon begge etasjer.
3D planillustrasjon 1. etasje.
3D planillustrasjon 1. etasje.
3D planillustrajon 2. etasje.
3D planillustrajon 2. etasje.
3D planillustrasjon begge etasjer.
3D planillustrasjon begge etasjer.