Fogd Drejers gate 7

← Tilbake til boliger

Fogd Drejers gate 7

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 390 000

109 m²

1 soverom

NY PRIS! | Sentrumsnær 2-roms med flott utsikt! | Stor felles tomt |Utleiedel

Prisantydning:

kr 3 390 000

Omkostninger:

kr 93 320

Totalpris:

kr 3 483 320

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

99 m²

Bruksareal:

109 m²

Soverom:

1

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1956

Energimerking:

G

Tomt:

250 m² (eiet)

Verditakst:

kr 3 790 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Fogd Drejers gate 7!

Eierseksjon over to etasjer med 2-roms leilighet i første etasje og mulighet for utleie i underetasjen der det også er tre boder.
Leiligheten ligger rolig, men samtidig sentralt til i byen bare få minutters gange fra sentrum med alle dets fasiliteter tilgjengelig.
Stor stue med mulighet for å sette opp et ekstra soverom, slik at man får to i hoveddelen.
Badene bærer preg av alder og slitasje og bør forventes å skiftes ut. Resten av boligen bærer også preg av eldre overflater og er modne for utskifting.
Verditakst bemerker fuktutslag på mur i underetasje, og drenering bør byttes før man renoverer rom i kjelleren.
Stor hage i forkant av boligen der man sette sitt eget preg på uteområdet.

Ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout for visning!

Beliggenhet

Fogd Drejers gate 7 ligger kun få minutters gange fra Tromsø sentrum og alt det har å by på, men samtidig får du en rolig beliggenhet i en gate med lite gjennomgangstrafikk. Kort veit til Dramsvegen der bussen tar deg direkte til UiT. Lengre opp mot toppen av øya ligger Valhall Idrettsarena der du får tatt ukens intervalløkter før snøen kommer. Innetreningen tar du nede i Sjøgata på Feel 24, og etterpå tar du dagligvarehandelen på Rema 1000 Veita. Fem minutter gange og du befinner deg på stortorget; med kinoen, Verdensteateret og kulturhuset som byr på kulturelle opplevelser. Byens mangfoldige kulinariske scene ligger som perler på en snor fra Skippergata i nord og sørover gjennom sentrum. En ypperlig plassering for deg som ønsker det rolig, men samtidig tilgjengelig!

Innhold

Første etasje: Gang. Bad. Soverom. Kjøkken. Stue.
Underetasje: Entre/gang. Gang. Bad. Stue/kjøkken. To boder.

Tomt

Tomten er plassert i skrånende terreng. Adkomst til eiendommen via gruslagt avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen og busker. Det er også montert trapp og platting som forbinder felles adkomst. Muligheter for parkering i hage/ på tomt. Adkomst er ikke formelt sikret.Mulighet for gjesteparkering i nærområdet. Avfall deponeres i bokser tilknyttet eiendom. Boligen er antatt tilknyttet offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Boligbebyggelse i området bestående i hovedsak av eierseksjoner og eneboliger.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Gulv i laveste plan er for det meste kledd med bygningsmaterialer. Gulv er antatt pusset eller støpt. Vegger i laveste plan av murt betongstein. Vegger er utvendig pusset. I boder i laveste plan er sten synlig. Delvis fuktig/fuktmerker overflate i deler grunnmur i underetasje. Tilfarergulv i deler av underetasje.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon antatt bestående av bindingsverk av tre. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er tilgjengelig via takoverbygget platting og trapp. Konstruksjoner er eldre, og det er naturlige skjevheter på flere deler. Kledning og utvendige fasader er sist malt/ vedlikehold i deler dette året. På loft er det adkomst til lagerplass bak knevegger. Løsninger på loft med isolasjon og diffusjonssperre.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av trekarmer med trelags glass fra 1986. Fra felles entre er det lyd/ branndører til seksjon i første etasje og seksjon oppe. Noe gjenstående arbeider tilknyttet til brannskiller/lydskiller. Innerdører med dørblader i finert utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad. Adkomstdør til underetasje er slett.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygget har saltak. Takkonstruksjoner av sperrer/trekonstruksjoner. Taket er tekket med metallplater. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken og loft. Loft er tilgjengelig via luke i bod på loft. Det er luftet areal. Loft er etterisolert. Eldre vepsebol henger fra taket. Lufting av loft via løsning mot røstvegger uten fluenetting.

Piper, ildsteder og oppvarming:
Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av tegl. Fyringsforbud i pipe. Det er montert ildsted i første etasje og andre etasje av bygningen. Feieluke kledd inn bak plate i underetasje.

Annet:
Det er montert diffusjonssperre i deler av himlinger i underetasje, fare for kondensering.

Standard

Bad og vaskerom:
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert. Badet i første etasje er eldre. Rommet har inventar som WC, servant, speil med overbelysning og . Badet har belegg på gulv. Varme i rommet via stråleovn på vegg. Vegger er kledd med våtromsbelegg. Himlinger med malte overflater. Det er opplegg for vaskemaskin med avløpsrør til overflater i rom. For lufting er det vindu og ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er eldre og trenger vedlikehold/ utskifting. Badet i underetasje er eldre. Rommet har inventar som WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har belegg på gulv. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med trepanel. For lufting er det ventil og ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er eldre og slitt.

Kjøkken
Kjøkken i første etasje. Arealet er utført i delvis separat løsning fra stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for løse deler som komfyr og kjøleskap. Over koketopp er det ventilator. Under benkebeslag er det eldre rørføringer, og avløpsrør av støpejern. Kjøkken i underetasje er eldre/slitt. Arealet er utført i åpen løsning med stue/oppholdsrom. Rommet har innredninger med heltre og hvite fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med fliser . Det er opplegg for løse deler som komfyr og kjøleskap. Over koketopp er det ventilator med rør ut av rommet.

Innvendige overflater
Himlinger med malte overflater og trepanel. Vegger er kledd med malte overflater, malt trepanel og tapet. Gulv er kledd med belegg, laminat. Slitasje på overflater. Skjevheter i gulv. Nivåforskjell på gulv i underetasje.

Elektrisk anlegg
Boligen har synlige føringer for strømkabler. El- skap med skrusikringer. AMS- måler i første etasje og andre etasje av boligen. Sikringsskapet har ingen kurser med jordfeilbryter. Opplegg for felles brannvarsling virker å være demontert/ ute av drift på befaringsdagen. En kurs med automatsikring på loft.

VVS-installasjoner
Varmtvannsbereder er fra 2016. Denne rommer ca 115 liter. Og er plassert i bod i underetasje. Fordelingsrør for vann i kobber. Eldre varmtvannsbereder i underetasje er antatt koblet fra. Soilrør av plast med merker etter reparasjoner. Delvis eldre VVS- løsninger i boligen.

Oppvarming

Det er montert ildsted i første etasje og andre etasje av bygningen. Feieluke kledd inn bak plate i underetasje. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som panelovner, stråleovner og muligheter for frittstående elementer.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst til eiendommen via gruslagt avkjøring fra offentlig vei.

Parkering

Det er ikke parkering medfølgende boligen, men muligheter for å eie sonekort hos kommunen eller parkeringskort i fjellanlegget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Boligens utleiedel er ikke søkt godkjent som egen boligenhet. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette forholdet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Ansvarlig megler

Einar Nyland-Storhaug

Fasiliteter

  • Hage
  • Rolig
  • Sentralt
  • Utsikt

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 200
  • Bruksnr: 307
  • Seksjonsnr: 1
  • Kommunenr: 5401

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Fogd Drejers gate 7 presentert av eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling
Velkommen til Fogd Drejers gate 7 presentert av eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling
Stor stue med mulighet for å lage ekstra soverom
Stor stue med mulighet for å lage ekstra soverom
Stue
Stue
Kjøkken
Kjøkken
Soverommet ligger ved kjøkkenet
Soverommet ligger ved kjøkkenet
Stue
Stue
Soverom
Soverom
Bad i første etasje
Bad i første etasje
Inngangsparti til kjelleren
Inngangsparti til kjelleren
Kjøkken/stue i kjelleren
Kjøkken/stue i kjelleren
Stue i kjeller
Stue i kjeller
Fasade sett fra vegen
Fasade sett fra vegen
Boligen ble malt i sommer så du kan fokusere på det innvendige!
Boligen ble malt i sommer så du kan fokusere på det innvendige!
Utsikt fra kjøkkenet mot Tromsdalstinden
Utsikt fra kjøkkenet mot Tromsdalstinden
Fogd Dreyersgate 7 - 2D - 1. Etasje
Fogd Dreyersgate 7 - 2D - 1. Etasje
Fogd Dreyersgate 7 - 2D - Combined
Fogd Dreyersgate 7 - 2D - Combined
Fogd Dreyersgate 7 - 2D - U. Etg
Fogd Dreyersgate 7 - 2D - U. Etg
Fogd Dreyersgate 7 - 3D - 1. Etasje
Fogd Dreyersgate 7 - 3D - 1. Etasje
Fogd Dreyersgate 7 - 3D - Combined
Fogd Dreyersgate 7 - 3D - Combined
Fogd Dreyersgate 7 - 3D - U. Etg
Fogd Dreyersgate 7 - 3D - U. Etg