Maristuen 5

← Tilbake til boliger

Maristuen 5

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 990 000

Maristuen / Charlottenlund - Boligtomt med tidligere godkjent rammetillatelse (Enebolig) i svært attraktivt område

Prisantydning:

kr 2 990 000

Omkostninger:

kr 75 920

Totalpris:

kr 3 065 920

Boligtype:

Tomter

Tomt:

414 m² (eiet)

Kort om eiendommen

En sjelden anledning til å kunne bygge deres egen enebolig i et svært attraktivt område sentralt på Tromsøya i et av Tromsøs kanskje beste boligområder.

Barnevennlig og nært det meste. Man har "alt" i umiddelbar nærhet, blant annet har du ski- og turløype, Prestvannet skole, barnehager, dagligvarebutikk, lekeplass, Prestvannet med flotte rekreasjonsmuligheter, Kurbadet og Charlottenlund m.m.

Busstopp med hyppige avganger til sentrum samt direktebuss til Åsgård/UNN. Det tar kun 10 spreke minutter å gå ned til sentrum.

Skrånede tomt vendt mot sørøst.

Ta kontakt med Eiendomsmegler Christoffer Ryan for mer informasjon - også alle dokumenter vedrørende tidligere godkjente rammetillatelse for eneboligen. (løper ut 24. jan 2022).
Vann/avløp er klar til tomt.

Beliggenhet

Barnevennlig og nært det meste. Man har "alt" i umiddelbar nærhet, blant annet har du ski- og turløype, Prestvannet skole, barnehager, dagligvarebutikk, lekeplass, Prestvannet med flotte rekreasjonsmuligheter, Kurbadet og Charlottenlund m.m.

Tomt

Flat, lett skrånede mot sørøst.

Bebyggelse

Området er etablert og bebygget med i hovedsak villabebyggels.

Adkomst

God adkomst fra offentligi vei

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 119
  • Bruksnr: 3342
  • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Tomten er fint beliggende til nært blant annet Charlottenlund og turløypenettet
Tomten er fint beliggende til nært blant annet Charlottenlund og turløypenettet