Myrvegen 31

← Tilbake til boliger

Myrvegen 31

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 790 000

135 m²

3 soverom

Attraktivt rekkehus med solrik og barnevennlig beliggenhet sentralt i Tromsdalen | nærhet til skole, butikk og barnehage

Prisantydning:

kr 3 790 000

Omkostninger:

kr 12 554

Totalpris:

kr 4 176 787

Felleskostnader/mnd:

kr 6 796

Fellesgjeld:

kr 374 233

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Andel

Primærrom:

103 m²

Bruksareal:

135 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

1967

Energimerking:

G

Tomt:

5232 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 6 698

Formuesverdi:

kr 892 436

Verditakst:

kr 3 800 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Myrvegen 31, et flott rekkehus sentralt i Tromsdalen!

Praktisk bolig med planløsning over tre etasjer. Inngang i midtplan hvor man har entrè, stue og kjøkken. I øvre etasje finner man gang, 3 soverom og bad. Her har man også utgang til en flott østvendt veranda fra det største soverommet, flott for å kunne nyte morgenkaffen. I underetasjen er det etablert vaskerom og mye lagringsareal. Flere av de andre boligene i borettslaget har innredet disse arealene med både bad, kjellerstue, etc. Parkering utendørs ved inngang. Borettslaget har flott opparbeidede uteområder i et fint tun midt mellom boligene. Barnevennlig beliggenhet med nærhet til skole, barnehage, butikk, marka og gode bussforbindelser. Borettslaget et medlem av sikringsordning og betaler avdrag.

Beliggenhet

Myrvegen 31 er beliggende sentralt i Tromsdalen med umiddelbar nærhet til butikk, skole, barnehage og gode bussforbindelser. Ellers har man her tilgang til flotte rekreasjonsområder like ved som Gutta på skauen, -Folkehjelpshytta, Skarvassbu eller Tromsdalstinden. Ellers kan Sherpatrappa og videre til Bønntuva nevnes som en flott destinasjon! Gangavstand til sentrum med tilgang til alle byens fasiliteter. Borettslaget har flott opparbeidede fellesarealer med lekestativer, benker og beplantning.

Innhold

Kjeller: Gang, vaskerom og 3 boder.
1.etg: Vindfang, stue og kjøkken. Utgang til veranda.
2.etg: 3 soverom, gang og bad.

Tomt

Borettslaget har felleseid tomt. Opparbeidet med parkering, interne adkomstveger, lekeplass, grøntarealer og beplantning. Forholdsvis flatt terreng.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

UTVENDIG
Bygningen er utvendig kledd med liggende trepanel. Pulttak med konstruksjon av sperrer. Taket er utvendig tekket med papp, membran eller lignende. Tak ikke besiktiget. Renner og nedløp av metall. Veranda mot nord. Konstruksjon av søyler, dragere og bjelkelag med impregnert dekke. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre. Levegg mot nabo og trapp til terreng. Veranda mot sør. Konstruksjon av søyler, dragere og bjelkelag med impregnert dekke. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre. Levegg mot nabo. Veranda danner overbygd inngangsparti.

INNVENDIG
Gulv: Parkett, flis, belegg og ubehandlet betong.
Vegg: Panelplater, tapet, malt glassfiberstrie, flis og trepanel.
Tak: Himlingsplater og trepanel.
Vedovn med glassdør på stålplate. Teglsteins pipe, pusset og belagt med flis.

Standard

Forklaring av struktur/referansenivåer av tilstandsgrader finnes i tilstandsrapporten som ligger ved salgsoppgaven.

Bad: Flisbelagt gulv og/med gulvvarme. Vegger er belagt med flis. Himling kledd med himlingsplater. Innredning med underskap. Fronter med speil/profil og dørknotter. Veggmontert speil. Belysning og uttak for strøm. Dusjkabinett. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Periodisk avtrekk.

Vaskerom: Flisbelagt gulv med sokkelflis. Vegger kledd med malte glassfiberstrie og malt betong. Himling med trepanel. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Fronter med speil/profil og med dørhåndtak. Benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum og avrenning. Alu. plate på vegg over benk. Belysning og uttak for strøm. Opplegg for oppvaskmaskin og kjøleskap. Integrert komfyr og koketopp. Kjøkkenventilator med periodisk mekanisk avtrekk ut.

Tekniske installasjoner: Trykkvanns rør i kobber og plast. Avløpsrør i støpejern og plast. Boligen har naturlig ventilajson via veggventil og vindu med ventil i karmen. Sikringsskap med skrusikringer. Delvis skjult elektrisk anlegg.
Varmtvannsbereder, generell info: Produksjonsår: 2000. Volum: 198 liter. Plassering (sted): Vaskerom. Avrenning fra berederens trykkventil: Til gulv med sluk.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering utendørs på borettslagets tomt. Det er praktisert at man parkerer ved sine innganger. I tillegg har borettslaget en avsatt plass for ekstra biloppstillingsplasser.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning for gjennomføring av handelen at kjøper blir styregodkjent som ny andelseier. Gis ikke slik godkjenning er er kjøper selv ansvarlig for å videreselge andelen for egen regning.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Verditakst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Tilgjengelige bygningstegninger
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

- Boligene i dette borettslaget er organisert som andelsboliger i et borettslag tilknyttet et boligbyggelag. Et borettslag er et selskap som eies av andelseierne. Når du kjøper en bolig i et borettslag, blir du andelseier i selskapet og får borett til boligen. Denne er fritt omsettelig til markedspris.

- Husdyrhold reguleres gjennom borettslagets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Grunnleie, kr. 4 189,-
Avdrag lån, kr. 1 558,-
Renter lån, kr. 360,-
Tilleggsytelser: Telenor Norge AS, kabelTV/Internett Komplett 350 T-We, kr. 689,-

Boligselskapet har avale om Forskutterte Felleskostnader.
Sikringsfondets tilbyder er: Klare Finans AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring.

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: Forhåndsavklaring forkjøpsrett til forretningsfører: Kr. 7 494,- Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperforsikring kr. 4.100,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 12.554,-.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 795
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Onsdag 19. januar 17:30–18:00

Onsdag 19. januar 18:00–18:30

Velkommen til hjertet av Tromsdalen!
Velkommen til hjertet av Tromsdalen!
Myrvegen 31 ligger sentralt plassert med nærhet til skole, barnehage, marka og butikk
Myrvegen 31 ligger sentralt plassert med nærhet til skole, barnehage, marka og butikk
Parkering like ved inngangen
Parkering like ved inngangen
Stue med godt lysinnslipp
Stue med godt lysinnslipp
Lamellgardiner av god kvalitet levert og montert av Avskjerming AS
Lamellgardiner av god kvalitet levert og montert av Avskjerming AS
Utgang til terrasse
Utgang til terrasse
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Lyst, moderne kjøkken
Lyst, moderne kjøkken
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Misfarging i gulvet kom som følge av en lekkasje fra oppvaskmaskinen. Takstmann har gjort fuktsøk, ingen fukt registrert.
Misfarging i gulvet kom som følge av en lekkasje fra oppvaskmaskinen. Takstmann har gjort fuktsøk, ingen fukt registrert.
Bad 2.etg med flislagt gulv og varmekabler
Bad 2.etg med flislagt gulv og varmekabler
Det største soverommet har romslig skyvedørsgarderobe og utgang til østvendt veranda. Alle soverommene har lystette rullegardiner
Det største soverommet har romslig skyvedørsgarderobe og utgang til østvendt veranda. Alle soverommene har lystette rullegardiner
2 soverom vendt mot vest
2 soverom vendt mot vest
Praktisk med lystette rullegardiner når sola ikke går ned sommerstid
Praktisk med lystette rullegardiner når sola ikke går ned sommerstid
Entrè med flislagt gulv og skyvedørsgarderobe
Entrè med flislagt gulv og skyvedørsgarderobe
Vaskerom etablert i underetasjen
Vaskerom etablert i underetasjen
Disponibelt rom i kjeller. Dette rommet er det flere av de andre boligene i rekken som har innredet til oppholdsrom.
Disponibelt rom i kjeller. Dette rommet er det flere av de andre boligene i rekken som har innredet til oppholdsrom.
Bod
Bod
Vestvendt terrasse med gode sol- og lysforhold
Vestvendt terrasse med gode sol- og lysforhold
Borettslaget er bygget i en trekant. Grøntarealet i midten er opparbeidet med flotte uteområder både for voksne og barn
Borettslaget er bygget i en trekant. Grøntarealet i midten er opparbeidet med flotte uteområder både for voksne og barn
Ersfjordtraversen i vest....
Ersfjordtraversen i vest....
Fasade
Fasade
Inngang
Inngang
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon u.etg
3D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg
2D planillustrasjon u.etg