Norrønavegen 6

← Tilbake til boliger

Norrønavegen 6

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 12 400 000–12 400 000

195–195m2

4–4 soverom

NORRØNA - Tre stk. Prosjekterte store boliger | Ferdig før jul 2022 | Utleiemulighet | Garasjeparkering | HUS C og A SOLGT

Pris fra:

kr 12 400 000

Pris til:

kr 12 400 000

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Størrelse:

195–195m²

Soverom:

4–4 stk

Om Prosjektet

3 innholdsrike boliger på attraktive og solrike Norrøna, hvor dere får beliggenhet i et rolig og idyllisk villastrøk, hvor veien er kort til både by og skog - med skiløypa og Tromsømarka i umiddelbar nærhet. Også kort gåavstand til Sykehuset / Universitetet, sant at området er et godt utgangspunkt dersom dere ønsker å benytte sykkel som fremkomstmiddel i hverdagen.

Boligene blir bygget på eiendom som er orientert i hovedsak mot vest, noe som sikrer en spesielt god beliggenhet med optimaliserte sol- og utsiktsforhold mot sør og vest.

Spennende og moderne standard, boligene får generøse, luftige rom og takhøyde fra 2,45 m, god oppbevaringsplass, store soverom og stor stue og kjøkkendel med store vindusflater med utsikt og gode solforhold.
Det er fire soverom i hoveddelen pluss rom som enten kan tilfalle utleiedelen, eller integreres til hoveddelen. Det er verdt å nevne at dere også her får treningsrom på 19 kvm samt walk-in-closet i forbindelse med hovedsoverommet.

Standard leveranse er omfattende og av svært god kvalitet. Flislagte bad/vaskerom og gangarealer med 60 x 60 fliser i moderne design og mosaikfliser i dusjsone, èn-stavs eikeparkett på både kjøkken, stue, soverom og bod samt en elektroleveranse som inneholder godt med utstyr. (Se tillegg til leveransebeskrivelse fra utbygger).
Leveres iht de nyeste tekniske forskriftene(TEK17) og her vil dere flytte inn i en bekymringsløs hverdag hva kommer til vedlikehold og bokomfort.

Meld din interesse i dag! HUS C OG A er solgt. HUS B selges til første mann(kvinne)-til-mølla-prinsippet. Salgsoppgave ser du ved å trykke på "Hent prospekt" til høyre her ---->

Ta kontakt med eiendomsmegler Christoffer Ryan for gjennomgang av prosjektet.

Beliggenhet

Prosjektet ligger i et attraktivt område i i Norrøna på vestsiden av Tromsøya, rett nedenfor Norrøna boligpark og Workinntoppen.
Eiendommen grenser til grøntareal og andre boliger. Det er gangavstand innen ti minutter til matbutikk, ungdomsskole, barneskole, barnehage og busstopp med hyppige avganger.
Eiendommen ligger i skrånende terreng i vestlig retning, og har kort avstand til Tromsømarka med skiløyper og stier som forbinder dette område med sykehus/universitetsområdet. Fra eiendommen er det ca like langt til Jekta kjøpesenter som til Tromsø sentrum.
Området er populært for boligformål og det er flere moderne/ lignende boliger i området og området anses som et av Tromsøs beste.

Her vil dere kjenne på roen det gir å bo i et område uten støy og stress.

Svært gode solforhold fra morgen til kveld på private terrasser eller uteområde.

Tomt

Felles eiet tomt. Eid av sameiet i fellesskap.

Oppvarming

Elektrisk. Som alternativ oppvarming leveres ferdig piperør klargjort for montering av peis. Dette i henhold til krav i TEK17.

Sentrale lover

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova).
Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenør og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.
Bustadoppføringslova § 3 sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten. Kjøper skal ikke betale inn noen del av kjøpesummen før § 12 garanti er stillet. Det
forutsettes at skjøtet tinglyses på nye eier.
Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Adgang utleie

Boligene blir levert med mulighet for utleie av areal i 1. etasje.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Peis/ildsted
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Sentralt

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 262
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

NORRØNA - Tre prosjekterte boliger i øvre del av boligfeltet
NORRØNA - Tre prosjekterte boliger i øvre del av boligfeltet