Stallovegen 102

← Tilbake til boliger

Stallovegen 102

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 490 000

58 m²

1 soverom

Romslig 2-roms selveier med fin løsning over to plan, carport, utsikt samt gode sol- og lysforhold

Prisantydning:

kr 3 490 000

Omkostninger:

kr 95 820

Totalpris:

kr 3 585 820

Felleskostnader/mnd:

kr 2 150

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

58 m²

Bruksareal:

58 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

2

Byggeår:

2004

Energimerking:

D

Tomt:

2389 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 19 058

Formuesverdi:

kr 892 158

Verditakst:

kr 3 500 000

Kort om eiendommen

Velkommen til Stallovegen 102, en flott selveierleilighet beliggende i attraktive Workinnmarka!

Leiligheten har fin løsning med rommene fordelt over to plan hvor man i øverste etasje (som er inngangsplan) har entrè med flislagt gulv og varmekabler, stue og kjøkken i åpen løsning med godt innslipp av naturlig lys og trapp ned til nedre plan. Dette planet består av gang, komplett flislagt bad med gulv varme og et romslig soverom med mye skapplass og utgang til markterrasse. Fra denne er det direkte adgang til plenområder. Tilhørende carport og sportsbod. Leiligheten er plassert i attraktive Workinnmarka med kort veg til Prestvannet, Langnes Handelspark, gode bussforbindelser og Tromsømarka hvor man har både turstier og lysløype.
For ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler.

Beliggenhet

Eiendommen har beliggenhet på Workinnmarka. Området er kjent for sin solrike og sentrale beliggenhet på Tromsøya`s vestside. Området fremstår som barnevennlig og har hovedvekt av barnefamilier. Sentral beliggenhet med nærhet til Workinnmarka barneskole, barnehage, treningssenter, Jekta Storsenter, rekreasjons- og lekeareal samt øvrige og store friluftsområder med tilliggende fotballøkker og lysløyper. Gode bussforbindelser. Gode lys- og solforhold.

Innhold

1.etg: Gang, bad/vask, soverom.
2.etg: Vindfang, stue/kjøkken.
Tilhørende carport og sportsbod.

Tomt

Felleseid tomt, svakt hellende mot sørvest. Opparbeidet med plen, beplantning og noen lekestativer. Asfalterte adkomstveger og carportplasser. Grensende mot grønt-/friareal.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

UTVENDIG: Bærende og skillende konstruksjoner av betong og stål. Etasjeskillere av betong/hulldekker. Utfyllende yttervegger av isolert bindingsverk. Bygningen er utvendig kledd med liggende trepanel. Flatt tak i betong, antatt isolert fra oversiden, tekket med membran og fall og til innvendig nedløp. Takrenner, nedløp og beslag av stål.

INNVENDIG: Gulv: Parkett, flis og belegg.
Vegg: Malt glassfiberstrie og flis.
Tak: Malt betong og malte flater.
Innvendig trapp av tre mellom etasjer. Lukkede trinn. Rekkverk med meglere, balustre og håndlist. Returgelender (rekkverk på kanten oppe).
Innvendige formpressede dører med glatt flate.

Standard

VÅTROM: Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv og/med gulvvarme. Innredning med under- og overskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Nedfelt servant i benkeplate. Veggmontert speil. Belysning og uttak for strøm. Gulvstående klosett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.Periodisk avtrekk (elektrisk styrt avtrekksvifte) ført igjennom vegg.

KJØKKEN: Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum og avrenning. Belysning og uttak for strøm. Opplegg for komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Elektronisk lekkasjesikring. Kjøkkenventilator koblet på sentralavtrekk.

TEKNISKE INSTALLASJONER: Trykkvann i rør-i-rør system. Avløpsrør antatt av plast (PVC). Boligen har mekanisk ventilasjon. Tilluft via vinduer med ventil i karm. Sikringsskap med automatsikringer. Skjult elektrisk anlegg. Sentral brannvarslingsanlegg med branntavle i fellesareal. Brannslukningsapparat. Benkebereder, generell info: - Produksjonsår: Antatt 2005. Volum: ca 116 liter. Plassering (sted): Kjøkkeninnredning. Avrenning fra berederens trykkventil: Koblet på avløp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Fra parkering har man enkel adkomst til leiligheten via trapper og heis i fellesarealer.

Parkering

Parkering i carport. Gjesteparkering utendørs på anviste plasser.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

- Husdyrhold reguleres gjennom sameiets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

- Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Andel felleskostnader, kr. 1 821,- (Spesifikasjon ligger under budsjett).
Internett, kr. 279,-
Objekt: Dugnad, kr, 50,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 1467
 • Seksjonsnr: 27
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Torsdag 20. januar 19:00–19:30

Velkommen til Stallovegen 102!
Velkommen til Stallovegen 102!
Leiligheten er sentralt plassert i Workinnmarka med fin utsikt mot Kvaløya og ut Ersfjorden
Leiligheten er sentralt plassert i Workinnmarka med fin utsikt mot Kvaløya og ut Ersfjorden
Umiddelbar nærhet til Prestvannet og Tromsømarka
Umiddelbar nærhet til Prestvannet og Tromsømarka
Fin utsikt og godt lysinnslipp
Fin utsikt og godt lysinnslipp
Gjennomgående lys, nøytrale farger
Gjennomgående lys, nøytrale farger
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Entrè har godt med skapplass. Her kan man jo også om ønskelig montere skyvedørsgarderobe.
Entrè har godt med skapplass. Her kan man jo også om ønskelig montere skyvedørsgarderobe.
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Soverom
Soverom
Fra soverommet er det utgang til markterrasse
Fra soverommet er det utgang til markterrasse
Fra terrassen har man direkte adgang til plenområde. Gode sol- og lysforhold
Fra terrassen har man direkte adgang til plenområde. Gode sol- og lysforhold
Sør-øst vendt svalgang med morgensol
Sør-øst vendt svalgang med morgensol
Carportløsning trukket inn under svalgangene. Gjesteparkering utendørs på anviste plasser
Carportløsning trukket inn under svalgangene. Gjesteparkering utendørs på anviste plasser
Fasade
Fasade
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
2D planillustrasjon 2.etg
3D planillustrasjon 1.etg
3D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg