Moltebærveien 26

← Tilbake til boliger

Moltebærveien 26

Moen

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 490 000

92 m²

3 soverom

Nyoppført fritidsbolig med fantastisk utsikt, god standard og badstue | nærhet til både skitrekket og langrennsløype

Prisantydning:

kr 3 490 000

Omkostninger:

kr 28 670

Totalpris:

kr 3 518 670

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

89 m²

Bruksareal:

92 m²

Soverom:

3

Rom:

5

Etasje:

2

Byggeår:

2020

Tomt:

985 m² (eiet)

Verditakst:

kr 4 000 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å ønske velkommen til Moltebærveien 26, en nyoppført fritidsbolig i attraktive Målselv fjellandsby!

Gjennomgående god standard med gulvvarme i entré, stue/kjøkken og bad, integrerte hvitevarer, egen loftstue, 2 toaletter, bad med badstue, m.m.
Utendørs er det anlagt markterrasse med enkel adkomst og gode solforhold. Fra eiendommen er det kort veg til både skitrekket og langrennsløypen. Langrennsløypen starter bare 200 meter fra ytterdøren!

Plasseringen høyt oppe i hyttegrenden sikrer fantastiske sol- og utsiktsforhold.

NB: lave kjøpsomkostninger!

For ytterligere informasjon og avtale om visning, kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652.

Beliggenhet

Moltebærveien 26 ligger fint til i populære Målselv Fjellandsby. Nydelig utsikt og gode solforhold. Målselv Fjellandsby byr på rekreasjon og opplevelser året rundt. Vintersesongen er det stor aktivitet i alpinanlegget. Stort sett tråkkede skiløyper opp til Helgemauken, som er et populært turmål for de som liker langrenn. Ca. 15-20 minutters kjøretur fra Andselv/Moen der det er flere butikker og servicetilbud. Målselv Fjellandsby ligger ca. 1 time og 45 minutters kjøretur fra Tromsø og kun 45 minutters kjøretur fra Finnsnes. Ski in/ski ut trase grenser til hytta, som gjør det svært enkelt å komme til og fra bakken.

Innhold

1.etg: Gang, bad med badstue, stue/kjøkken og soverom. Sportsbod integrert i bygget med inngang fra utsiden.
Loft: Loftstue, to soverom og toalettrom.

Tomt

Skrå tomt, opparbeidet med steinplatå hvor hytten er plassert i sørvestlig retning.

Bebyggelse

Fritidsbebyggelse.

Byggemåte

UTVENDIGE FORHOLD:
GRUNN OG FUNDAMENTER GENERELT: Plate på mark med ringmurselementer. Fundamentet på antatt tilfylte masser.
DRENERING: Drenering fra byggeår.
YTTERVEGGER: Isolert bindingsverksvegger av tre, isolert med glava el.lignende. Utvendig kledd med stående bordkledning.
GULVSYSTEMER: Etasjeskiller av tre. Gulv mot grunn av betong.
TAKKONSTRUKSJONER: Saltakkonstruksjon av tre. Ark på en side. Overbygd inngangsparti.
TAKTEKKING: Taket er tekket med Torv. Taket er ikke besiktiget pga snødekt.
VINDUER: Fabrikkmalte vinduer av tre med 2-lags energiglass fra byggeår.
UTVENDIGE BESLAG: Diverse beslag: Pipebeslag. Takrenner og nedløp av stål.
YTTERDØRER OG PORTER: Fabrikkmalt ytterdør med glassfelt. Fabrikkmalt boddør. Balkongdør med 2-lags glass.
VEDLIKEHOLD: Ytterdør må justeres.
UTVENDIG TRAPP: Platt ved ytterdør og bod av imp.materiale. Trapp av tre fra parkeringsplass til boligen.
BALKONGER, TERRASSER O.L.: Stor utendørs terrasse med utgang fra stue av imp.materiale. Ikke besiktiget pga snødekt
Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

INNVENDIGE FORHOLD
OVERFLATER PÅ INNVENDIGE GULV BESTÅENDE AV: Skiferfliser med varmekabler i gang. Gulvbord / fliser
OVERFLATER PÅ INNVENDIGE VEGGER BESTÅENDE AV: Behandlet panel
OVERFLATER PÅ INNVENDIG HIMLING BESTÅENDE AV: Behandlet panel
TRAPPER: Tett malt trapp av tre.
PIPER, PLASSBYGDE ILDSTEDER M.V: Isolert stålpipe. Peisovn type Contura med glassplate på gulv.
BRANNSLUKKING, GENERELT: Pulverapparat
BRANNALARM: Røykvarslere
INNVENDIGE DØRER: Malte fyllingsdører.
BELYSNING UTSTYR: 4 spotter i gang tak. 4 spotter bad tak. 12 lyspunkt i foringer stue.

TEKNISKE INSTALLASJONER
LEDNINGSNETT FOR SANITÆRINSTALLASJONER: Vannrør av rør i rør, fordelerskap plassert i bod. Sluk i gulv bod. Avløpsrør av plast. Utvendig frostfri vannkrane. Utvendig vann og avløp av plast. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
EL.KRAFT, GENERELT: Sikringsskap med automatsikring. Skjult anlegg i boligen. Utvendig stikkontakter. Det elektriske anlegget er ikke vurdert i denne rapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon. På generelt grunnlag anbefales det derfor en gjennomgang av en el.fagmann. Heller ikke visuelle feil kommenteres hvis ikke dette fremgår særskilt nedenfor.
VARMTVANNSTANK: Basix 167 L fra 2020
VENTILASJON: Ventiler i vegger.

SPESIALROM:

Toalettrommet har gulvbord på gulvet, panel vegger og tak. Vegghengt toalett, Geberit Monolith. Servant med 1-greps blandebatteri, speil og lys.

Kjøkkeninnredning med slette fronter. Laminat benkeplate, 1 oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Integrert komfyr, type AEG. Nedfelt induksjon platetopp. Komfyrvakt. Integrert kjøl og frys, type Zanussi Integrert oppvaskmaskin type Electrolux
Våtrom

BAD: Gulv: Fliser med varmekabler. Vegg: Fliser Tak: Panel. Innredninger: Servant med 2 skuffer, speil og lys. Vegghengt toalett, Geberit Monolith, Dusjhjørne med glassdør. Opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon: Pax veggmontert vifte.

Badstu: Gulv: Fliser Vegg / Tak: Panel. Benker av tre. Badstudør med glass. Badstuovn.

Informasjon hentet fra vedlagt takstdokumenter.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Det er varmeklabler lagt i gulv i entrè og på badet 1.etg. Varmefolie under gulv i stue/kjøkken.

Adkomst

Fra parkering har man adkomst til hytta via utendørs trapp.

Parkering

Parkering utendørs på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Innlagt vann
 • Alpinanlegg
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bilvei frem
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Innlagt strøm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av tomteverdi (kr. 640 000,-) i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.11 500,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 198
 • Kommunenr: 5418
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hytten ligger flott til i Målselv fjellandsby!
Hytten ligger flott til i Målselv fjellandsby!
H
H
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Stuen har mye vindusflater som slipper inn både utsikt og lys!
Stuen har mye vindusflater som slipper inn både utsikt og lys!
Varmefolie i gulv
Varmefolie i gulv
Stue og kjøkken i åpen løsning.
Stue og kjøkken i åpen løsning.
Moderne ildsted for ekstra oppvarming på de kaldeste dagene
Moderne ildsted for ekstra oppvarming på de kaldeste dagene
Romslig kjøkken med integrerte hvitevarer
Romslig kjøkken med integrerte hvitevarer
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Entrè med flislagt gulv og varmekabler
Komplett flislagt bad med dusjnisje og badstue
Komplett flislagt bad med dusjnisje og badstue
Badstue
Badstue
Soverom innenfor stue 1.etg
Soverom innenfor stue 1.etg
Loftstue med mye lysinnslipp
Loftstue med mye lysinnslipp
Soverom 1 loft
Soverom 1 loft
Soverom 2 loft
Soverom 2 loft
Toalettrom loft
Toalettrom loft
Velkommen til Moltebærveien 26!
Velkommen til Moltebærveien 26!
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon 1.etg
2D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon loft
2D planillustrasjon samlet
2D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon loft
3D planillustrasjon loft
3D planillustrasjon samlet
3D planillustrasjon samlet