Tomasjordnes 41

← Tilbake til boliger

Tomasjordnes 41

Tomasjord

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 390 000

57 m²

1 soverom

Romslig 2-roms selveier med sørvendt veranda og garasjeplass | kjøkken med integrerte hvitevarer | heis til alle plan

Prisantydning:

kr 3 390 000

Omkostninger:

kr 93 570

Totalpris:

kr 3 483 570

Felleskostnader/mnd:

kr 3 291

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

53 m²

Bruksareal:

57 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

3

Byggeår:

2015

Energimerking:

B

Tomt:

1524 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 895 208

Kort om eiendommen

Velkommen til Tomasjordnes 41, en flott ende leilighet i 3.etg!

Leiligheten ligger i nyere boligbygg som var ferdigstilt i 2016. Gjennomgående god standard hvor man har flislagt bad med gulv varme, kjøkken med integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon, m.m. Stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til sørvendt, overbygget veranda. Smart løsning med inngang til bad fra både entrè og direkte fra soverommet. Tilhørende fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og sportsbod.

Fra leiligheten har man tilgang til flotte uteområder på den lokale "stranden" på nord-øst siden av boligene, kort veg til gode bussforbindelser og dagligvarebutikk bare 200 meter unna.

Kontakt eiendomsmegler Espen Richardsen på telefon 920 59 652 for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv beliggenhet på Tomasjordnes, et rolig område med trivelige oppholdsarealer, lekeplasser, båthavn, kaipromenade og strandpromenade i nærmiljøet. Kort avstand til butikker og gode bussforbindelser som tar deg til sentrum og UiT/UNN.

Innhold

3.etg: Entrè, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken og tekn.rom/bod. Tilhørende sportsbod i bodanlegg.

Tomt

Fellesarealer er opparbeidet med plen, lekeplass, gangveger og trafikkarealer. Asfalt og betongstein på gårdsplass. Stein- og betongmurer.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

UTVENDIG
Fundamenter og banketter utført i armerte betongkonstruksjoner. Gulv i garasjeanlegg med asfalt på knuste masser. Bæresystem utført som betong for garasje og stål/betong gjeldende for heis/trappehus. Bæresystem for boligdelen utført delvis i betong og fabrikk produserte moduler. Utfyllende yttervegger av isolert bindingsverk. Utvendige fasader med trepanel og enkelte fasadeplater. Etasjeskiller utført av betong/hulldekker i garasjen og betong/trekonstruksjoner i leilighetskiller.
Flattak. Yttertak tekket med mekanisk festet membran/folie-tekking eller papp og isolert. Taksluk og innvendig taknedløp.

Hoveddør til boligen som kompakt dør. Vinduer med 2-lags energiglass. Veranda -/altandør med 2-lags energiglass.

Tilbygd veranda med konstruksjon av søyler, dragere og bjelkelag med impregnert dekke. Rekkverk av glass med balustre og håndlist av stål.

INNVENDIG
Gulv: Parkett og flis. Vegg: Malte flater. Tak/himling: Malte flater. Innvendige formpressede dører/skyvedører med glatt flate og standard låsekasse.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Trykkvann i rør-i-rør system. Avløpsrør av soil (støpejern). Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Varmtvann fra sentral. Sikringsskap med automatsikringer. Skjult elektrisk anlegg. Sentral brannvarslingsanlegg med branntavle i fellesareal. Bygningen har sprinkelanlegg. Brannslukningsapparat.

Informasjon hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Standard

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum. Flisbelagt på vegg over benkeplaten. Belysning og uttak for strøm. Integrert komfyr, koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Komfyr vakt. Kjøkkenventilator koblet på ventilasjonsanlegg.

VÅTROM
Bad/vaskerom: Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulv varme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Nedfelt servant i benkeplate. Veggmontert speilskap. Belysning og uttak for strøm. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjon. Tilluftsspalte under dør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg. Adkomst til leiligheten via fellesarealer hvor det er heis som leder til alle plan.

Parkering

Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Vedtekter

Vedtekter og husordensregler fås ved henvendelse til megler.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Internett, kr. 167,-
Kontingent velforening, kr. 82,-
Felleskostnader garasje, kr. 219,-
Kabel-TV, kr. 308,-
Andel felleskostnader, kr. 2 515,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.7 650,- (valgfritt).

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Tomasjordnes 41!
Velkommen til Tomasjordnes 41!
3D planillustrasjon
3D planillustrasjon
Visningspåmelding
Visningspåmelding
2D planillustrasjon
2D planillustrasjon
Stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til sørvendt veranda
Stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til sørvendt veranda
Leiligheten ligger plassert flott til på Tomasjordnes med strand, dagligvarebutikk og gode bussforbindelser like ved.
Leiligheten ligger plassert flott til på Tomasjordnes med strand, dagligvarebutikk og gode bussforbindelser like ved.
Praktisk løsning med god plass til spisebord
Praktisk løsning med god plass til spisebord
Gjennomgående lyst fargevalg
Gjennomgående lyst fargevalg
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Kjøkken med integrerte hvitevarer
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Entrè med fliser, gulv varme og stor skyvedørsgarderobe.
Entrè med fliser, gulv varme og stor skyvedørsgarderobe.
Komplett flislagt bad
Komplett flislagt bad
Soverom med stor skyvedørsgarderobe også her
Soverom med stor skyvedørsgarderobe også her
Man har inngang til badet både direkte fra soverommet og fra entrè.
Man har inngang til badet både direkte fra soverommet og fra entrè.
Fint opparbeidede uteområder
Fint opparbeidede uteområder
Sportsbod i felles bodareal
Sportsbod i felles bodareal
Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.
Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.