Myrengvegen 32

← Tilbake til boliger

Myrengvegen 32

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 750 000

70 m²

3 soverom

NY PRIS! 4-roms leilighet i 6. etasje med fantastisk utsikt og garasje!

Prisantydning:

kr 3 750 000

Omkostninger:

kr 7 810

Totalpris:

kr 3 954 550

Felleskostnader/mnd:

kr 4 577

Fellesgjeld:

kr 196 740

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Aksje

Primærrom:

70 m²

Bruksareal:

70 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

6

Byggeår:

1959

Energimerking:

G

Tomt:

4899 m²

Fellesformue:

kr 8 871

Kort om eiendommen

Velkommen til Myrengvegen 32!
En aksjeleilighet med 3 soverom og fantastisk utsikt både mot Kvaløya og sørover mot Balsfjorden.

I gangen finner du bad og toalettrom, og videre langs veggen er det 3 soverom og kjøkken. Innbydende og lettmøblert stue som har vinterhage med flott utsikt der man kan nyte den spektakulære utsikten både sommer og vinter. Egen bod i kjeller, og tørkerom i etasjen av den gamle sorten. Med leiligheten medfølger det også garasjeplass i garasjebygget mot M. Urdals veg.
Kun 1500 meter å gå ned til sentrum, og nærbutikken har du like ved!
Ingen forkjøpsrett, og klar for overtakelse!

Kontakt Levi Gout for mer info på 902 65 250!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et av øyas ettertraktede og populære boområder. Beliggenheten regnes som meget attraktiv siden gaten ligger på toppen av Tromsøya.
Her får du med andre ord god utsikt og meget gode solforhold. Beliggenheten regnes også som sentral, da det er ca. 1,2 km inn til sentrumskjernen.
Fra boligen er det umiddelbar nærhet til dagligvarehandel, barnehager, SFO, barneskole, ungdomsskole.
Området byr også på nærhet til Prestvannet, Charlottenlund og et vidstrakt lysløypenett!
Treningssenteret på Vigør med tilhørende svømmebasseng ligger i kort avstand fra boligen.

Tomt

Flat tomt. Parkering på tomten.

Bebyggelse

Blokkbebyggelse og eneboliger/rekkehus i området.

Byggemåte

UTVENDIG
VINDUER:
Leiligheten har malte trevinduer med 2-lags glass og vinduer med 3 lags glass.

DØRER:
Leiligheten har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre.

BALKONG:
Balkongdør fra 2009. Utgang fra stue til romslig inn glasset balkong.

Standard

INNVENDIG:
GULV:
Innvendig er det gulv av parkett.

VEGGER:
Veggene har tapet og malte flater.

TAK:
Malte betongtak.

ETASJESKILLE:
Etasjeskiller er av betongdekke.

RADON:
Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

INNVENDIGE DØRER:
Innvendig har boligen malte glatte dører.

ANDRE INNVENNDIGE FORHOLD:
Leiligheten har bod på felles loft og i felles kjeller. Felles tørkerom i etasjen.

VÅTROM
BAD:
Badet er fra før 1997 og kommer derfor innunder teknisk forskrift fra før 1997. Badet får da automatisk TG3. Badet er i daglig bruk. Badet har dusjkabinett. Baderoms innredning i med malte hvite fronter, heldekkende servant m/blandebatteri og speil. Gulv med belegg. Tapet på vegger. Himling av malt betong. Støpejern sluk i gulv. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale
forhold.

KJØKKEN:
Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat med nedfelt dobbelt oppvaskkum. Det er opplegg for oppvaskmaskin og komfyr. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Komfyr vakt over komfyr.

SPESIALROM
WC-ROM:
Overflater med gulvbelegg på gulv. Malte betongvegger. Malt betongtak. Toalett Servant.

TEKNISKE INSTALLASJONER
VANN OG AVLØP :
Innvendige synlige vannledninger er av kobber med plastkappe. Det er synlige avløpsrør av støpejern og plast.

VENTILASJON:
Leiligheten har naturlig ventilasjon med med mekanisk av trekk på kjøkken.

VARTVANNSBEREDER:
Varmtvannstanken er av typen OZO- Hotwater og er plassert på badet.. 80 liter.

EL-ANLEGG:
Sikringsskap med automatsikringer og måler.

BRANNTEKNISK:
Boligen har felles brannvarslingsanlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.

Parkering

Parkering i garasje og på parkeringsplass utenfor boligblokken.

Boligselgersforsikring

Selger har valgt å ikke tegne boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Styregodkjennelse

Krever styregodkjennelse.

Vedtekter

Vedtekter og husordensregler fås ved henvendelse til megler.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom aksjelagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Boligene i dette aksjelaget er organisert som andelsboliger i et aksjelag. Et aksjelag er et selskap som eies av andelseierne. Når du kjøper en boligaksje i et aksjelag, blir du andelseier i selskapet og får borett til boligen. Denne er fritt omsettelig til markedspris.
Lading av El-bil/Hybrid: Megler har ikke undersøkt om det er tilrettelagt for lading av El-biler og Hybrider i aksjelaget/sameiet. Hvorvidt det er mulighet for slike anlegg eller installasjoner må kjøper selv undersøke.

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kabel-TV
  • Utsikt
  • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
Gebyr for pantenoteringer: Kr. 480,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 480,-. Evt. boligkjøperpakke IF kr. 6.850,- (valgfritt).Totale omkostninger: Kr. 7 810,-.

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 119
  • Bruksnr: 1644
  • Kommunenr: 5401
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til sjette etasje i Myrengvegen 32, presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Velkommen til sjette etasje i Myrengvegen 32, presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Velkommen inn! De to dørene vi ser er bad og toalettrom, kanskje vil du slå de sammen?
Velkommen inn! De to dørene vi ser er bad og toalettrom, kanskje vil du slå de sammen?
Skyvedørsgarderobe i entréen
Skyvedørsgarderobe i entréen
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Mellom gang og stua kommer vi til kjøkkenet med sin spektakulære utsikt
Mellom gang og stua kommer vi til kjøkkenet med sin spektakulære utsikt
Godt med skap og benkeplass!
Godt med skap og benkeplass!
Baderommet har vært overflateoppusset i løpet av årene
Baderommet har vært overflateoppusset i løpet av årene
Toalettrom ytterst i gangen
Toalettrom ytterst i gangen
Stor stue med vinterhage utenfor
Stor stue med vinterhage utenfor
Stua er malt i nøytrale farger, og her er det lett å sette sitt eget preg!
Stua er malt i nøytrale farger, og her er det lett å sette sitt eget preg!
Flott sørvendt utsikt
Flott sørvendt utsikt
Leiligheten står tom og er klar for overtakelse!
Leiligheten står tom og er klar for overtakelse!
Hovedsoverommet ligger innenfor stua
Hovedsoverommet ligger innenfor stua
Fantastisk utsikt fra soverommene..
Fantastisk utsikt fra soverommene..
To av soverommene har fin størrelse
To av soverommene har fin størrelse
Soverom 3
Soverom 3
Utsikt sørover mot Malangen og inn Balsfjorden
Utsikt sørover mot Malangen og inn Balsfjorden
Vinterhage av fin størrelse
Vinterhage av fin størrelse
Blokka er den som ligger nærmest sentrum
Blokka er den som ligger nærmest sentrum
Felles plen og uteområder
Felles plen og uteområder
Myrengvegen 32 - 2D - 6. Etasje
Myrengvegen 32 - 2D - 6. Etasje
Myrengvegen 32 - 3D - 6. Etasje
Myrengvegen 32 - 3D - 6. Etasje