Morildvegen 26

← Tilbake til boliger

Morildvegen 26

Kvaløysletta

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 790 000

138 m²

3 soverom

Kvaløysletta - Flott horisontaldelt tomannsbolig på ett plan med flott beliggenhet - garasje - stor sørvendt terrasse

Prisantydning:

kr 4 790 000

Omkostninger:

kr 128 570

Totalpris:

kr 4 918 570

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

107 m²

Bruksareal:

138 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

1980

Energimerking:

F

Tomt:

586 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 177 250

Kort om eiendommen

Velkommen til Morildvegen 26
Horisontaldelt tomannsbolig på ett plan med strålende beliggenhet. Gode lys- og solforhold som kan utnyttes i på en flott
skjermet sørvendt terrasse på ca.56 kvm og felles uteområde/plen. Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig område
med skole og barnehage like i nærheten. Kort vei til dagligvarebutikk, sjø og
fjære og flotte turområder sommer som vinter.
Boligen fremstår som innbydende med nytt delikat bad, lyse fargevalg og har en god planløsning. Her har
en 3 gode soverom, romslig stue. Eget kjøkken med god skapplass. Bad/vaskerom renovert 2019 med verdibevis fra IF.
Parkering i garasje på ca. 31 kvm og på oppstillingsplass - asfaltert adkomst. Ny El-bil lader montert.
Velkommen på visning!

Beliggenhet

Fin beliggenhet på Kvaløysletta . Kort vei til handelspark, restaurant, sjø og fjære, barnehage, skole m.m. Solrik eiendom på relativt flat
og opparbeidet tomt. Nydelig utsikt og flotte solforhold. Boligen ligger nederst i populært boområde med liten trafikk - barnevennlig område.

Innhold

Hovedplan 1.etasje;
Vindfang, stue, kjøkken, 3 soverom, gang, bad og vaskerom.

Sørvendt skjermet terrasse bak garasje på 56m2.
Frittstående garasje på 31m2.
Felles tomt/plen

Tomt

Tomten er felles, beplantet med plen. Adkomst med biloppstillingsplasser tilhørende denne enheten.

Bebyggelse

Bebyggelsen preges av eneboliger.

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig beliggende i Morildvegen 26 i Tromsø kommune. Asfaltert innkjørsel foran garasje. Skrånende tomt opparbeidet med plen arealer og diverse beplantning.
Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner utvendig pusset. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner
utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Tak i saltaksform utvendig tekket med shingel, renner og nedløp av stål. Hvit slett og profilert
fabrikkmalt entredør. Vinduer med 3-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Oppvarming med
elektrisitet og vedfyrt ovn. Ventilasjon i boligen er med naturlig ventilasjon med ventiler i vinduer og yttervegg, mekanisk avtrekk på kjøkken og bad.
Det elektriske anlegget er montert som skjult og åpent anlegg.
Boligen består av:
Vindfang, 3 soverom, gang, bad, stue og kjøkken.
Sørvendt terrasse bak garasje på 56m2.
Frittstående garasje på 31m2.

Standard

Kjøkken;
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater belagt med flis. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskaps belysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder komfyr og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Avløpsrør av plast. Ny strøm kontakt over benk.
Baderom;
Bad fra 2019 på 9m2. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med ettgreps armatur. Speil og overlys på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne, Geberit Aquaclean Sela Dusjtoalett . Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.
Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i vegg. 2 Høyttalere i tak for musikk på badet. 2 takhengte tørkestativ på vaskerommet
Gulvflater belagt med laminat. Veggflater med malte plater. Himlingsflater med himlingsplater. Slette innerdører.
Skyvedørsgarderobe i gang og soverom.
Down lights med Led i stue, kjøkken og bad med dimmer ny september 2022.
Gardinoppheng og persienner i stue, ulikt oppheng på ulike soverom. Markiser på store vindu i stue.
Ny El-bil lader montert i garasjen.

Oppvarming

Vedfyrt ovn i stue med element pipe. Panelover og gulvvarme på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Ta til venstre etter Sandnessundbrua. Følg veien forbi rundkjøring nummer 3. Ta så av til høyre i 3. avkjørsel og igjen 1. venstre. Ta så
inn andre til venstre og du er i den private delen av Morildvegen. Boligen er beige av farge, ligger på nedsiden av vegen og er merket med
Hjem TilSalgsplakat.

Parkering

Garasje med innvendig parkering. Bruksareal: 31 m² Elektrisk garasjeport med åpner. Asfalter adkomst foran garasjen.
2-3 utvendige biloppstillingsplasser.

Offentlig kommunikasjon

Gode bussforbindelser

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

TG2 gjelder ikke vindu fra 2018 på vaskerommet. flere av glassene er byttet senere år
Eierne av snr. 1 og 2 setter av kr 750 pr mnd. til forsikring og vedlikehold på en felles konto
Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Ansvarlig megler

Alexander Uhre

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.12 650,- med eget bnr under 230 kvm BRA, kr. 14 650,- med eget bnr over 230 kvm BRA og kr. 7 650,- med snr (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 72
 • Bruksnr: 463
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Morildvegen 26 - Utsikt til Tromsøya med gode solforhold - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre Hos Hjem Eiendomsmegling AS
Velkommen til Morildvegen 26 - Utsikt til Tromsøya med gode solforhold - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre Hos Hjem Eiendomsmegling AS
Velkommen inn - adkomst til terrasse mellom hus og garasje
Velkommen inn - adkomst til terrasse mellom hus og garasje
Stor romslig stue med gode lysforhold og mange ulike innredningsmuligheter
Stor romslig stue med gode lysforhold og mange ulike innredningsmuligheter
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Delikat nytt baderom - med inngang til eget vaskerom - høyttalere i taket
Delikat nytt baderom - med inngang til eget vaskerom - høyttalere i taket
God stemning på stor skjermet terrasse
God stemning på stor skjermet terrasse
Utsikt sørover
Utsikt sørover
Kos
Kos
Stue - nye led downlights i tak med dimmer
Stue - nye led downlights i tak med dimmer
Vedfyring - kos
Vedfyring - kos
Downlights i stue - takskinne for gardinoppheng - utgang til entre
Downlights i stue - takskinne for gardinoppheng - utgang til entre
Entre med stor skyvedørsgarderobe
Entre med stor skyvedørsgarderobe
Innholdsrikt kjøkken
Innholdsrikt kjøkken
Kjøkken med flis over benkeplate - integrert stekeovn og koketopp
Kjøkken med flis over benkeplate - integrert stekeovn og koketopp
Kjøkken med flislagt benkeplate
Kjøkken med flislagt benkeplate
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe
Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom - her benyttet som kontor
Soverom - her benyttet som kontor
Delikat bad med store marmor fliser - Innredning med skuffer og nedfelt vask - lys i integrert i speil - Down lights i tak med dimmer
Delikat bad med store marmor fliser - Innredning med skuffer og nedfelt vask - lys i integrert i speil - Down lights i tak med dimmer
Inngang fra badet til eget vaskerom
Inngang fra badet til eget vaskerom
Dusj med glassvegger og sort armatur med fossefall
Dusj med glassvegger og sort armatur med fossefall
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Spiseplass
Spiseplass
Stor stue med ulike innrednings muligheter
Stor stue med ulike innrednings muligheter
Vedfyring
Vedfyring
Utsikt fra stuen til havet
Utsikt fra stuen til havet
Detalj fra stuen
Detalj fra stuen
Morildvegen 26 - 2D - 1. Etasje - Plantegning
Morildvegen 26 - 2D - 1. Etasje - Plantegning
Morildvegen 26 - 3D - 1. Etasje -
Morildvegen 26 - 3D - 1. Etasje -
plantegning.644245186967.jpeg
plantegning.644245186967.jpeg