Evjenvegen 92C

← Tilbake til boliger

Evjenvegen 92C

Tomasjord

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 940 000

82 m²

2 soverom

Stilren 3-roms med lekre detaljer og praktisk planløsning! Mulighet for leie/kjøp av parkering.

Prisantydning:

kr 3 940 000

Omkostninger:

kr 107 320

Totalpris:

kr 4 047 320

Felleskostnader/mnd:

kr 2 154

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

64 m²

Bruksareal:

82 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

2019

Energimerking:

D

Tomt:

2396 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 10 047

Formuesverdi:

kr 1 069 606

Kort om eiendommen

Velkommen til Evjenvegen 92C!
En flott 3-roms leilighet som ble ferdigstilt i 2019 og i ettertid har fått flere oppgraderinger med blant annet ny baderomsinnredning, maling av vegger og andre fine detaljer.

Inne i leiligheten har man på høyre side to soverom ,og et fint flislagt bad med dusjhjørne og moderne innredning med integrerte lys. Videre inn kommer man til en stor stue som har flere møbleringsmuligheter og plass til både sofa- og spisegruppe. Ut fra stuen kommer man til en koselig innglasset veranda der man kan nyte sene sommerkvelder.
Kjøkken fra Sigdal med glatte fronter, integrerte hvitevarer og godt med skapplass.
Stor sportsbod i kjeller. Mulighet for kjøp av garasjeplass, ev. leie av parkering.

Kort veg over til UiT/UNN og Jekta via tunnellen, og 7 min med buss til torget!

Beliggenhet

Boligen ligger fint til langs Evjenvegen, like over tunnelinnslaget.
Fine turmuligheter langs fjæra vedTomasjordnes der mange tilbringer godværsdager, eller inn Tromsdalen langs lysløypa. Dagligvarehandelen kan man ta på Rema 1000 Tomasjord eller på Eurospar Tomasjord, og nærmeste treningssenter er på Feel 24 Tomasjord, ti minutters gange unna. Vinterstid er Tromsø Alpinpark en kort kjøretur unna. Like utenfor bygget er det bussholdeplass som tar deg til sentrum og videre mot UiT/UNN og Jekta.

Tomt

Felles tomt for sameiet med asfaltert innkjørsel, gjesteparkering og diverse beplatning.

Bebyggelse

Bolig- og blokkbebyggelse i området.

Byggemåte

Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med fasadeplater og liggende trekledning. Flatt tak tekket med takmembran (taket er ikke besiktiget), renner og nedløp av stål. Leiligheten har slett fabrikkmalt entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35db. Vinduer og balkongdør med 3-lags glass. Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Oppvarming med elektrisitet. Ventilasjon i leiligheten er med balansert ventilasjon. Det elektriske anlegget er i hovedsak montert som skjult anlegg.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 03.10.2022.

Standard

Bad:
Bad fra byggeår på 5m2. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling med malt flate og lampepunkt. Vegghengt servantskap med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i himling over dusj.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder kjøleskap med frysedel, komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Avløpsrør av plast.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malte plater. Himlingsflater med malte flater. Slette innerdører.

Tekniske anlegg:
Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast fra byggeår. Vannfordelingsskap plassert i himling over dusj. OSO varmtvannsbereder plassert i hjørneskap kjøkken fra 2017. Ventilasjon i leiligheten er med balansert ventilasjon, ventilasjonsagregat montert på bod. Oppvarming med elektristet.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 03.10.2022

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og fjernvarme. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Selger har i sin eietid leid parkeringsplass på området.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Vedtekter

Vedtekter og husordensregler fås ved henvendelse til megler.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Husdyrhold reguleres gjennom sameiets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon
Lading av El-bil/Hybrid: Megler har ikke undersøkt om det er tilrettelagt for lading av El-biler og Hybrider i borettslaget/sameiet. Hvorvidt det er mulighet for slike anlegg ellerinstallasjoner må kjøper selv undersøke.

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Utsikt

Felleskostnader inkluderer

Akonto fjernvarme: 600,-
Andel felleskostnader: 1556,-
Totalt: 2154,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.7 650,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 15
  • Bruksnr: 1507
  • Seksjonsnr: 5
  • Kommunenr: 5401
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Evjenvegen 92C presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Velkommen til Evjenvegen 92C presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Leiligheten ligger i første etasje i bygget
Leiligheten ligger i første etasje i bygget
Lekre sorte detaljer rundt om
Lekre sorte detaljer rundt om
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Dimbare spotter i tak
Dimbare spotter i tak
Utgang til veranda fra stue
Utgang til veranda fra stue
God plass til spisegruppe
God plass til spisegruppe
Nøytrale farger i stue med tidløs parkett på gulv
Nøytrale farger i stue med tidløs parkett på gulv
Flere møbleringsmuligheter i stua
Flere møbleringsmuligheter i stua
Kjøkken fra Sigdal med Siemens hvitevarer
Kjøkken fra Sigdal med Siemens hvitevarer
spotter under skapene gir fint arbeidslys på kjøkkenbenken
spotter under skapene gir fint arbeidslys på kjøkkenbenken
Badet har dusjhjørne og plass til både vaskemaskin og tørketrommel
Badet har dusjhjørne og plass til både vaskemaskin og tørketrommel
Nyere baderomsinnredning med integrert lys i speil
Nyere baderomsinnredning med integrert lys i speil
Soverommene ligger plassert i motsatt ende av stua
Soverommene ligger plassert i motsatt ende av stua
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom 2
Soverom 2
Innglasset balkong med god plass
Innglasset balkong med god plass
Boligen deler gang med en annen leilighet
Boligen deler gang med en annen leilighet
utsikt nordover
utsikt nordover
Evjenvegen 92 C - 2D - 1. Etasje
Evjenvegen 92 C - 2D - 1. Etasje
Evjenvegen 92 C - 3D - 1. Etasje
Evjenvegen 92 C - 3D - 1. Etasje