Ringveien 30

← Tilbake til boliger

Ringveien 30

Nordkjosbotn

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 550 000

282 m²

5 soverom

VISNING MANDAG 30/1 KL 17! | Sentralt beliggende enebolig med stor hage, nytt kjøkken og 5 soverom!

Prisantydning:

kr 3 550 000

Omkostninger:

kr 104 570

Totalpris:

kr 3 654 570

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

148 m²

Bruksareal:

282 m²

Soverom:

5

Rom:

6

Etasje:

1

Byggeår:

1976

Energimerking:

F

Tomt:

1266 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 492 336

Kort om eiendommen

Velkommen til Ringveien 30!
Beliggende innerst i boligfeltet i Nordkjosbotn med kort veg til alt du trenger!
Her er det gangavstand til barnehage, barneskole, videregående, idrettspark og sentrum.
Boligen har en fin planløsning med nytt kjøkken fra 2021, stue og spisestue i ene delen, og ble i 2018 påbygd en ny fløy der soverommene ligger.
Flere praktiske boder i boligen som gjør lagring til en lek for deg som har en aktiv hverdag med mye utstyr. Bad fra ca 2004. Separat vaskerom med ekstra toalett, bygd i 2019.
Stor tomt på 1,2 mål med hage rundt hele huset, samt flere plattinger på vest- og sørside samt bak huset. Stor uinnredet kjeller på 95 kvm.
Frittstående garasje på tomt, og parkering til flere biler rett utenfor boligen.

For mer informasjon, kontakt Levi Gout på TLF 902 65 250

Beliggenhet

Nordkjosbotn er en bygd med stor utvikling og godt med arbeidsplasser både i tilknytning til plassen, men også innenfor pendleravstand. Engasjert og inkluderende samfunn. I Nordkjosbotn finnes de fleste servicetilbud som barnehage, skole, forretninger, treningsstudio, veikro, campingplass, bank- og posttjeneste m. Det er også idrettsplass med kunstgressdekke, løpebane med tartandekke, og tennisbane. Det er også idrettshall, samt treningssenter i bygden. Nærhet til store fri- og rekreasjonsområder rett utenfor døren, eller i kort kjøreavstand.
Ca. 70 km til Tromsø sentrum og 60 km til Bardufoss.

Tomt

Adkomst via gruset innkjørsel. Tilnærmet flat tomt opparbeidet med plenareale og diverse beplantning

Bebyggelse

Eneboligbebyggelse i området.

Byggemåte

Enebolig beliggende i Ringveien 30 i Balsfjord kommune. Adkomst via gruset innkjørsel. Tilnærmet flat tomt opparbeidet med plenareale og divers beplantning. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Uinnredet kjeller med delvis støpt gulv mot grunn, resterende direkte mot grunn. Etasjeskille av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Tak i saltaksform utvendig tekket med
metallplater, renner og nedløp av plast og stål. Hvit profilert fabrikkmalt entredør med kodelås. Vinduer og balkongdører med 2-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og vedfyrt ovn. Ventilasjon i boligen er med naturlig ventilasjon, mekanisk avtrekk på kjøkken, vaskerom og bad. Det elektriske anlegget er montert som skjult og åpent anlegg.
Boligen består av: Uinnredet kjeller. 1.etg med ganger, boder, 5 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Frittstående garasje i trekonstruksjoner på 26m2.
Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 14.10.2022.

Standard

Bad:
Bad fra rundt 2004 (ifølge informasjon fra selger) på 5m2. Flislagt gulv med varme. Våtromsplater på vegger. Himling med himlingsplater og lampepunkt. Vegghengt servantskap med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusjkabinett på gulv i hjørnet. Gulvmontert toalett. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.

Vaskerom:
Vaskerom fra 2019 på 6m2. Belegg på gulv. Våtromsplater på vegger. Himling med himlingsplater og lampepunkt. Vaskeromsinnredning med benkeplate av laminat og utslagsvask med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Glassplate bak platetopp. Stikkontakter over benkeplate. Integrerte hvitevarer, gjelder komfyr og mikroovn i høyskap og nedfelt platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Takhengt ventilator. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med laminat og gulvbelegg. Veggflater med malte plater. Himlingsflater med himlingsplater. Slette innerdører.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Vannrør med kobber og avløpsrør av plast. Årstall på vannrør og avløpsrør er fra ulike tidsperioder uten at dette kan angis mer spesifikk. Hovedstoppekran og stakeluke montert i kjeller. OSO varmtvannsbereder fra 2001 plassert i kjeller. Oppvarming med elektristet, varmepumpe og vedfyrt ovn. Ventilasjon i boligen er med naturlig ventilasjon, mekanisk avtrekk på kjøkken, bad, og vaskerom.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer er plassert ved trapp til kjeller. Det elektriske anlegget er montert som skjult og åpent anlegg.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 14.10.2022.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og vedfyrt ovn. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst fra offentlig veg via gruset innkjørsel.

Parkering

Godt med parkeringsplasser på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.12 650,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 14 650,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 107
 • Kommunenr: 5422
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Ringveien 30 presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling
Velkommen til Ringveien 30 presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Inn til venstre kommer man til stue og kjøkken
Inn til venstre kommer man til stue og kjøkken
Kjøkken og stue ble pusset opp i 2021
Kjøkken og stue ble pusset opp i 2021
Lekre detaljer og smarte løsninger
Lekre detaljer og smarte løsninger
God plass til spisegruppe
God plass til spisegruppe
Utgang til vestvendt veranda fra stua
Utgang til vestvendt veranda fra stua
Lekre fargevalg og moderne overflater
Lekre fargevalg og moderne overflater
Liten vedovn for de kaldeste vinterdagene
Liten vedovn for de kaldeste vinterdagene
Bad med stor innredning
Bad med stor innredning
Flislagt gulv med varme
Flislagt gulv med varme
Eget vaskerom med toalett. Utgang til luftebalkong
Eget vaskerom med toalett. Utgang til luftebalkong
Boligen fikk tilbygg for få år siden
Boligen fikk tilbygg for få år siden
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Stor skyvedørsgarderobe
Stor skyvedørsgarderobe
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 4
Soverom 4
Soverom 5 har vært brukt som hobbyrom
Soverom 5 har vært brukt som hobbyrom
Mellomgangen har plass både lagring og hjemmekontor
Mellomgangen har plass både lagring og hjemmekontor
Bod
Bod
Bodrom som leder ned til kjeller
Bodrom som leder ned til kjeller
Bod
Bod
Flott platting ute!
Flott platting ute!
Stor plen rundt huset!
Stor plen rundt huset!
Parkering til flere biler på oppstillingsplass
Parkering til flere biler på oppstillingsplass
Inngangsparti
Inngangsparti
Egen platting bak huset
Egen platting bak huset
Kort veg til barnehage, idrettspark, skoler mm.
Kort veg til barnehage, idrettspark, skoler mm.
Ringveien 30 - 3D - 1. Etasje
Ringveien 30 - 3D - 1. Etasje
Ringveien 30 - 3D - Kjeller
Ringveien 30 - 3D - Kjeller
Ringveien 30 - 2D - 1. Etasje
Ringveien 30 - 2D - 1. Etasje
Ringveien 30 - 2D - Kjeller
Ringveien 30 - 2D - Kjeller
Ringveien 30 - 3D - Combined
Ringveien 30 - 3D - Combined
Ringveien 30 - 2D - Combined
Ringveien 30 - 2D - Combined