Musnesbakken 6

← Tilbake til boliger

Musnesbakken 6

Nordkjosbotn

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 200 000

196 m²

5 soverom

Stor enebolig fra 2019! | Fantastisk utsikt! | 2 bad | 5 soverom | 2 stuer

Prisantydning:

kr 5 200 000

Omkostninger:

kr 146 220

Totalpris:

kr 5 346 220

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

191 m²

Bruksareal:

196 m²

Soverom:

5

Rom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

2019

Energimerking:

B

Tomt:

1055 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 869 270

Kort om eiendommen

Velkommen til Solhav boligfelt!
Her finner du en stor enebolig over 2 plan, bygd i 2019!
I første etasje er det en romslig entré, 4 soverom, bad, vaskerom og TV-stue.
Opp trappa kommer du til et stort, lekkert kjøkken med eget matbod i bakkant. Ved kjøkkenet er det plass til en spisegruppe, og man har utgang til en veranda på 39kvm der man har sol til langt på kveld sommerstid!
Videre inn har man en to-soners stue med god plass. I overetasjen er det også et bad samt hovedsoverom med walk in-closet.
Boligen fremstår i sin helhet som svært flott og moderne!

Fra Solhav er det 64 km å kjøre til Tromsø by, samt 6 kilometer til Nordkjosbotn der det er barnehage, skole og VGS. Bygda har også idrettsanlegg, idrettshall, dagligvare mm.

Visning etter avtale, ta kontakt med megler på 902 65 250.

Beliggenhet

Musnesbakken ligger i det relativt nye boligfeltet Solhav 6 km fra Nordkjosbotn mot Tromsø. 9 minutter kjøring til Nordkjosbotn sentrum som har alt av fasiliteter som barnehage, skole og VGS. 2 dagligvarebutikker, frisører, bensinstasjon, kafeer, apotek mm. Boligen ligger flott plassert i øverste gate i feltet med en fantastisk sørvestvendt utsikt, og sol fra formiddag til sen kveld på sommerstid. Kort veg til fjæra og fjellet, med mange fine turer i området. Nordkjosbotn har også et variert tilbud av fritidsaktiviteter som bueskyting, Tae Kwon Do, Fotball, samt både volleyball og innebandy for de voksne. Vinterstid er lysløypa åpen, og idrettslaget holder skiløypa over Lago åpen på baksiden av Perstinden for de som ønsker en lengre dagstur.

Tomt

Tomt opparbeidet med plenareale og diverse beplantning. Gruset parkeringsplass.

Bebyggelse

Eneboligbebyggelse i området.

Byggemåte

Støpt plate på mark. Etasjeskille av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Tak i valmet form utvendig tekket med metallplater. Renner og nedløp av stål. Kaldloft med adkomst via luke på soverom 2.etg. Slett fabrikkmalt entredør med kodelås. Vinduer og balkongdører med 3-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Oppvarming med elektristet, vedfyrt ovn og varmepumpe. Ventilasjon i boligen er med balansert ventilasjon. Det elektriske anlegget er i hovedsak montert som skjult anlegg.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 19.10.2022.

Standard

Bad - 1.etg:
Bad fra byggeår på 9m2. Flislagt gulv med varme. Våtromsplater på vegger. Himling med himlingsplater og downlights. Vegghengt dobbelt servantskap med ett-greps armatur. Speilskap, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.

Bad - 2.etg:
Bad fra byggeår på 5m2. Flislagt gulv med varme. Våtromsplater på vegger. Himling med himlingsplater og downlights. Vegghengt servantskap med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.

Vaskerom:
Vaskerom fra byggeår på 7m2. Flislagt gulv med varme. Våtromsplater på vegger. Himling med himlingsplater og lampepunkt. Baderomsinnredning med benkeplate av laminat med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i vegg.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Glassplate bak platetopp. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer kjøleskap, komfyr og mikroovn i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Lekkasjestopper fra Waterguard.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast fra byggeår. Vannfordelingsskap plassert i vegg på vaskerom. Hovedstoppekran og stakeluke i inspeksjonsluke på vaskerom. OSO varmtvannsbereder fra 2018 plassert på vaskerom. Ventilasjon i boligen er med balansert ventilasjon, ventilasjonsagregat montert på vaskerom. Oppvarming med elektristet, varmepumpe og vedfyrt ovn.

Elektrisk anlegg:
Det elektriske anlegget er i hovedsak vurdert å være fra boligens byggeår. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entre. Det elektriske anlegget er i hovedsak montert som skjult anlegg.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og vedfyrt ovn. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Gruset adkomst fra Seljelvnesveien.

Parkering

Parkering til flere biler på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 21
 • Bruksnr: 32
 • Kommunenr: 5422
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Musnesbakken 6 presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling
Velkommen til Musnesbakken 6 presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling
Musnebakken 6 - 2D - Combined
Musnebakken 6 - 2D - Combined
Velkommen inn! Romslig entré med skyvedørsgarderobe
Velkommen inn! Romslig entré med skyvedørsgarderobe
Opp trappa kommer man til dette flotte kjøkkenet
Opp trappa kommer man til dette flotte kjøkkenet
Massevis av benkeplass og lagring i en moderne utførelse
Massevis av benkeplass og lagring i en moderne utførelse
Integrerte hvitevarer, og ekstra lagring i kjøkkenøy
Integrerte hvitevarer, og ekstra lagring i kjøkkenøy
Bak kjøkkenet finner man denne praktiske matboden
Bak kjøkkenet finner man denne praktiske matboden
God plass til spisegruppe
God plass til spisegruppe
Dobbel dør ut til verandaen
Dobbel dør ut til verandaen
Stua består av to soner
Stua består av to soner
Vedfyring er et fint supplement til varmepumpa
Vedfyring er et fint supplement til varmepumpa
Fin planløsning oppe med stue innerst
Fin planløsning oppe med stue innerst
De sørvendte vinduene gir et fint lysinnslipp i rommet
De sørvendte vinduene gir et fint lysinnslipp i rommet
Ekstra stue i første plan
Ekstra stue i første plan
Dørene leder ut til en liten platting under verandaen
Dørene leder ut til en liten platting under verandaen
Fra stuen er det inngang til to av soverommene
Fra stuen er det inngang til to av soverommene
Flott utsikt også fra denne etasjen
Flott utsikt også fra denne etasjen
Stort bad i første etasje
Stort bad i første etasje
Dobbel servant
Dobbel servant
Lekkert badekar og skjult dusjhjørne
Lekkert badekar og skjult dusjhjørne
Bad i overetasje. Dusj bak veggen.
Bad i overetasje. Dusj bak veggen.
Stort separat vaskerom gjør klesvasken til en lek!
Stort separat vaskerom gjør klesvasken til en lek!
Hovedsoverom i andre etasje
Hovedsoverom i andre etasje
Innenfor soverommet finner vi noe alle soverom trenger
Innenfor soverommet finner vi noe alle soverom trenger
..nemlig et walk in closet!
..nemlig et walk in closet!
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 4
Soverom 4
Soverom 5
Soverom 5
Soverom 5
Soverom 5
Stor veranda i andre etasje
Stor veranda i andre etasje
God plass til flere møbleringssoner
God plass til flere møbleringssoner
Stor gårdsplass utenfor, samt utbod ved inngangsparti
Stor gårdsplass utenfor, samt utbod ved inngangsparti
Lengre ned i feltet er det planlagt lekeplass
Lengre ned i feltet er det planlagt lekeplass
Flott sørvestvendt utsikt
Flott sørvestvendt utsikt
Mot Russetinden
Mot Russetinden
Musnebakken 6 - 3D - Combined
Musnebakken 6 - 3D - Combined
Musnebakken 6 - 3D - 2. Etasje
Musnebakken 6 - 3D - 2. Etasje
Musnebakken 6 - 3D - 1. Etasje
Musnebakken 6 - 3D - 1. Etasje
Musnebakken 6 - 2D - 2. Etasje
Musnebakken 6 - 2D - 2. Etasje
Musnebakken 6 - 2D - 1. Etasje
Musnebakken 6 - 2D - 1. Etasje
plantegning_etasje1.j
plantegning_etasje1.j
plantegning_etasje2.
plantegning_etasje2.