Gjøastredet 21

← Tilbake til boliger

Gjøastredet 21

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 500 000

62 m²

2 soverom

Påkostet helt ny 3-roms leilighet med unike detaljer - Høy standard - Innglasset balkong mot syd

Prisantydning:

kr 5 500 000

Omkostninger:

kr 146 320

Totalpris:

kr 5 646 320

Felleskostnader/mnd:

kr 1 586

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

55 m²

Bruksareal:

62 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

2

Byggeår:

2022

Energimerking:

B

Kort om eiendommen

Stedet du bor blir en stor del av deg - denne må du se! Når vi beveger oss inn i leiligheten skjønner man umiddelbart at leiligheten skiller seg soleklart ut med sitt designmessige uttrykk, innredning og velvalgte kvalitetsmaterialer.
Et prakteksempel på den mye brukte frasen; her kan du flytte rett inn! Her stemmer alt og du kan bla deg gjennom bildene for å se om du er enig. Nydelig utsikt og gode solforhold.

De fleste av oss er også opptatt av god tilgjengelighet. Det får du her, gangavstand til ulike fasiliteter er en selvfølge i dette området. Som prikken over i`en er det 3 restauranter, vinbar i 1.etasje. I tillegg ett unik felles anlegg med 5 hybler, treningsrom, spillerom og selskapslokale - enklere blir det ikke!

Husk å booke din plass på visning - vi tar deg imot!

Beliggenhet

Tromsø sentrum indre bykjerne - Vervet er en helt ny bydel i sentrum.

Innhold

Entre/gang, 2 soverom, dusj/wc/vaskerom, kjøkken/stue. Walk-in closet på hovedsoverommet, innglasset balkong.
Sportsbod i fellesanlegg.

Tomt

andel av felles tomt

Bebyggelse

Leilighetsbebyggelse - næringslokaler

Byggemåte

BYGG
Bærende konstruksjoner, samt etasjeskillere, utføres i stål og betong/hulldekker. Yttervegger utføres i bindingsverk og/eller betong. Skillevegger mellom boligene utføres i betong eller lettvegg. Yttertak tekkes med sveisemembran, flate tak med fall mot sluker.

FASADER
Prosjektet planlegges bygd som ett bygg, men med 8 forskjellige bygningsdeler. Her vil det være varierende materialbruk og med enkelte sprang i fasaden. Fasadene og materialbruken prosjekteres mht. de klimapåkjenningene som forventes på stedet. Balkongene vil i hovedsak være innglasset/skjermet. Det henvises til plantegningen for hver enkelt bolig, hvor eventuell innglassing vil framkomme.

VINDUER OG DØRER I FASADEN
Vinduer, balkongdører og hovedinngangsdører leveres med forskjellig utførelse avhengig av hvilken bygningsdel de står i. Balkongdører skal tilfredsstille lydkrav og i hovedsak ha tilnærmet helt glass (se imidlertid tegninger for glassomfang), mens hovedinngangsdører vil kunne ha variert omfang av glass.
Vinduer vil ha soldempende glass. Vinduer leveres i hovedsak videre med støydempende glass utover lydkrav i gjeldende forskrifter basert på beregninger fra rådgivende ingeniør innenfor lyd- og brann. Utvendig farge og materialbruk vil stå i stil med arkitektens design for fasaden. Vinduene har hvite foringer og listverk i hvit utførelse med synlig innfesting. Vinduskarmene er sorte.
Det gjøres oppmerksom på at vindusplassering i den enkelte bolig ifm. detaljprosjekteringen og i forhold til arkitektonisk utforming, kan avvike noe fra de generelle planer. Som følge av gode u-verdier (isoleringsevne) på vinduene i nye bygg, vil det enkelte dager i året kunne forekomme rim/frost på utsiden av vinduene. Dette er likt for fasader og alle utvendige overflater vinterstid i Nord-Norge (kalde klima), og kan forekomme når det vinteren er på sitt kaldeste.

BALKONGER/TERRASSER
Balkonger leveres hovedsakelig som ferdige elementer av betong og med ubehandlet betong på undersiden. Dekket på balkonger og terrasser blir tremmegulv.
Balkongene vil for enkelte bygningsdeler være innebygd/skjermet, se imidlertid plantegninger for detaljer for den enkelte balkong. Avrenning fra balkong går i renner som leder til nedløp. Nedløpsrør føres i hovedsak på innvendig side av rekkverk på balkonger.

Innglasset balkong vil være en løsning med enkle glass, glass med smale lufteåpninger mellom glassene og/eller skyvbare glassfelter som kan åpnes/lukkes i front av balkongen. Det kan ikke forventes en tett og klimatisert sone på balkong da dette er definert som balkong og ikke oppholdsrom. Løsningene for de enkelte bygg kan variere seg imellom.

Rekkverk varierer i utførelse og man må se fasadetegningen for hver leilighet for nærmere detaljer.

Takterrasser får tremmegulv over tekking med inspeksjonsluker over sluk og nedløp. Eventuelle markterrasser får tremmegulv på terreng.

Det vil kunne stikke opp tekniske installasjoner, rør, lufting etc. over tak og takterrasser. Disse kasses inn og skjermes iht. bransjenorm. Heissjakt vil stikke ca. 60 cm over tak/balkongdekker (heis er merket på tegning). Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Standard

KJØKKEN:
Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med den lakkerte fronten Focus i utførelsen mørkgrå . Kjøkkenet leveres med det håndtaksfrie konseptet VH7. Laminatbenkeplate i sort utførelse med nedfelt vask i sort. Sort blandebatteri fra Grohe. Overskap leveres med klippåpning og integrerte LED-spotter i bunn, som styres med dimmebryter på vegg.
Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens, herunder; oppvaskmaskin, innbyggingsovn, kombiskap og induksjonstopp. Ventilator fra RørosHetta.

BAD:
Bad leveres som moduler fra leverandøren Boxen. Modulene fremstår som plassbygde bad både i kvalitet og uttrykk. Moderne design med lyse delikate 60 x 60 cm fliser i beige utførelse. Mosaikk 5 x 5 cm på gulv i dusjsone samt på vegg hvor dusjsystem er montert. Vask i hvit farge med skuffeseksjon og speilskap over vask. Toalett, blandebatteri og dusjsystem fra kvalitetsleverandøren Grohe.

SANITÆR:
Sanitærinstallasjon utføres i rør-i-rør system. Avløpsrør er luftet over tak. Alle avløp er i MA rør lyddempende rør . Avløp er påmonterte jordingssystem som er koblet til fundamentjording. Endring av produkter kan forekomme da lignende produkter kan leveres av flere forskjellige leverandører.

KJØKKEN:
Oppvaskkum med vannlås og tilkobling for oppvaskmaskin (leveres ferdig koblet til).
Aquastop på røropplegg til oppvaskmaskin (automatisk steng vannlekkasje).
Ettgreps blandebatteri i sort utførelse fra Grohe, med åpning/stenging for oppvaskmaskin.
Vannstoppeventil under sokkel på kjøkkenbenk.

Bad/vask leveres som baderomsmoduler -
Vegghengt WC med dempelokk.
Rette dusjvegger i glass, som kan slås inn mot vegger.
60cm baderomsinnredning m/vask og underskap, med 2 skuffer. Speilskap over servantbenk med oppbevaring bak speilet.
Ettgreps blandebatterier fra Grohe.
Hjørnesluk i gulv.
Tilkobling for vann og avløp til vaskemaskin.
Rør-i-rør skap og skap for vannbåren varme plasseres på bad, skjult bak glass-skap bak WC.
Skap for innbygging av vaskemaskin/tørketrommel.

TEKNISK VVS-ROM:
All form for varme til rør kommer fra oppvarming fra Kvitebjørn Varme. Sprinklersentral

GARDEROBE:
Stor skyvedørsgarderobe i gang med speildører og full innredet med innredning. Walk in garderobe på hovedsoverom med full innredning.

VENTILASJON:
Boligene leveres med balansert ventilasjonsanlegg. Anlegget plasseres over himling i vindfang i boligene.
Kjøkkenvifte leveres med filter fra PlasmaMade. Dette er basert på resirkulering og rensing av luft. Et PlasmaMade-filter ødelegger ikke bare matlagingslukt, men også pollen, bakterier, fint støv etc. slik at avtrekksviften kan fungere som en luftrenser.

ELEKTRO:
Det elektriske anlegget har lysbrytere og stikk i design Elko pluss i sort. Boligene har skjult elektrisk anlegg med unntak ved betongvegger. Det leveres svakstrømskap/sikringsskap med automatsikringer i hver bolig. Hovedsikring og måler til hver bolig plasseres i felles sikringsskap iht. gjeldende krav.

Utomhusplanen er prosjektert for å gi et tiltalende utomhusområde tilrettelagt for alle beboere og besøkende på Vervet. Det legges opp til god kvalitet på utomhusområdet hvor det spesielt nevnes tilrettelegging for sykkelparkering, lekeareal, gatevarme, oppholdsarealer og felles takterrasse for salgstrinn 1 (Fram) på vestsiden av bygget (bygningsdel A).

Tilbaketrukket, i gårdsrommet, ligger de felles utearealene. Her er det tilbud for rekreasjon, samvær og opphold for alle aldersgrupper. Det er tilrettelagt for lek integrert i byromsdesignet, slik at det gir barn opplevelser og boltreplass samtidig som at det blir gode steder a være for alle.

Den nye bydelen møbleres med elementer fra industrien på tomta, nye benker og bord, belysning og aktivitetstilbud. Det blir frodig vegetasjon som trives ved sjøkanten; prydgress, blomstrende stauder, syriner - og hele området henvender seg sørover mot sola og den blå parken, Tromsøsundet.

Oppvarming

Vannbårenvarme i gulv bortsett fra soverom. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Grei adkomst

Parkering

Parkeringsforhold
Det følger ikke parkering med boligene, men det kan være mulig å leie 1 stk parkeringsplass i parkeringsanlegget som etableres på området.
Månedsleie er kr. 1500,- pr plass. Avtalen er gjeldende for 3 år. Dette må avklares med utbygger og avhenger av ledig kapasitet.

Alle parkeringsplassene vil ha mulighet for lading av hybrid- og/eller elbil. Strømforbruk ved lading vil komme i tillegg til leie.

I bakkant av næringsarealet i plan 1, skal det bygges et innendørs parkeringsanlegg (under Gårdsrommet) for ca. 250 biler. Parkeringsanlegget er fradelt som en egen anleggseiendom (volum under bakken) og vil eies og driftes av utbygger. Her vil det være mulig for beboerne på Vervet å inngå avtale om leie av fast(e) parkeringsplass(er). Parkeringsanlegget skal også dekke parkeringsbehovet til hotellet, næringsarealene og de øvrige salgs- og byggetrinnene på Vervet. Dersom etterspørselen etter parkeringsplasser blir større enn kapasiteten, tas det forbehold om at utbygger må foreta prioriteringer på bakgrunn av forskjellige hensyn.

Offentlig kommunikasjon

Gode bussforbindelser i sentrum, nærmeste busstopp er i Skippergata

Boligselgersforsikring

Selger har valgt å ikke tegne boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Det er kun en bruksenhet i boligen. Utleie av seksjon kan være begrenset.
Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/areal rapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Ansvarlig megler

Einar Nyland-Storhaug

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Båtplass
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Lademulighet

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.7 650,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 4116
 • Seksjonsnr: 17
 • Kommunenr: 5401

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Vervet og Gjøastredet 21 - Her presentert av Eiendomsmeglerne Einar og Alexander hos Hjem Eiendomsmegling AS
Velkommen til Vervet og Gjøastredet 21 - Her presentert av Eiendomsmeglerne Einar og Alexander hos Hjem Eiendomsmegling AS
Nydelig sted å starte dagen med kaffe og flott utsikt
Nydelig sted å starte dagen med kaffe og flott utsikt
God stemning
God stemning
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Plantegning - Adresse Gjøastredet 21, gnr: 200 snr: 4116 snr: 17.
Plantegning - Adresse Gjøastredet 21, gnr: 200 snr: 4116 snr: 17.
Grått kjøkken fra HTH
Grått kjøkken fra HTH
Detaljer - Sort vask og armatur
Detaljer - Sort vask og armatur
Delikat HTH Kjøkken med integrerte hvitevarer
Delikat HTH Kjøkken med integrerte hvitevarer
Stue/kjøkken med innglasset veranda i front
Stue/kjøkken med innglasset veranda i front
Lekkert baderom med skap for vaskemaskin og tørketrommel, skap bak speil for oppbevaring, delikate fliser
Lekkert baderom med skap for vaskemaskin og tørketrommel, skap bak speil for oppbevaring, delikate fliser
Servant med skuffer for oppbevaring
Servant med skuffer for oppbevaring
Romslig gang med stor skyvedørsgarderobe med speildører og full innredning
Romslig gang med stor skyvedørsgarderobe med speildører og full innredning
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom med nydelig utsikt til indre havn
Hovedsoverom med nydelig utsikt til indre havn
Walk in garderobe på hovedsoverommet
Walk in garderobe på hovedsoverommet
Soverom - Utsikt til indre havn -
Soverom - Utsikt til indre havn -
Heis rett utenfor døren - direkte adkomst fra parkering
Heis rett utenfor døren - direkte adkomst fra parkering
Nydelig utsikt mot syd
Nydelig utsikt mot syd
Utsikt mot sydvest - Indre havn
Utsikt mot sydvest - Indre havn
Nydelig promenade langs kaia - med frisør og ulike serveringsteder
Nydelig promenade langs kaia - med frisør og ulike serveringsteder
Bro fra Søndre Tollbodgate til Vervet
Bro fra Søndre Tollbodgate til Vervet
Fram - med fronten mot syd, hyggelig kai promenade
Fram - med fronten mot syd, hyggelig kai promenade
DJI_0587.jpg
DJI_0587.jpg
Gårdsrommet mot nord
Gårdsrommet mot nord
Fransk inspirert bakeri - her kan du plukke opp frokosten og en god kaffe
Fransk inspirert bakeri - her kan du plukke opp frokosten og en god kaffe
Adkomst til leiligheten fra gårdsrommet
Adkomst til leiligheten fra gårdsrommet
DJI_0590.jpg
DJI_0590.jpg
Maskinverkstedet er Vervet egen restaurant - de servere
 lunsj og middag - utsøkt mat
Maskinverkstedet er Vervet egen restaurant - de servere lunsj og middag - utsøkt mat