Dramsvegen 500A - 2. etasje

← Tilbake til boliger

Dramsvegen 500A - 2. etasje

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 9 590 000

204 m²

4 soverom

Arkitekttegnet og innholdsrik eierseksjon på hele 200 kvm | Hybeldel med egen inngang | Carport | Nyoppført | Lave kjøps

Prisantydning:

kr 9 590 000

Omkostninger:

kr 58 934

Totalpris:

kr 9 648 934

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

199 m²

Bruksareal:

204 m²

Soverom:

4

Rom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

2022

Tomt:

863 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Helt nybygget eierseksjon i horisontaldelt tomannsbolig. Hall i 1. etasje + Hele 2. etasje hvor dere får store rom, to bad, gjestehybeldel med eget bad og kjøkken og stort allrom med moderne og fine overflater og kjøkken fra kvalitetsleverandør og hvitevarer fra Miele Alt fra kaffemaskin til ekstra stor induksjonstopp.

Svært moderne moderne overflater og helhetsinntrykk gjennomgående i hele seksjonen. Listefrie overganger mellom vegg/tak.
Storformatfliser på alle bad og flotte innredninger og garnityr. Gjennomtenkte løsninger, også med ekstra takhøyde i hele det flotte allrommet med stue og kjøkken.

Store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp mot vest. Også spennende beliggende helt inntil Tromsømarka med sine muligheter

Parkering i carport - lagring i carport med ELbil-lader

Beliggenhet

Attraktivt og rolig bomiljø på Tromsøya's vestside med gode solforhold - fra tidlig morgen til sen kveld.

Mortensnes er kjent for sin nærhet til flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet og lysløypa ligger rett utenfor inngangsdøren, som bl.a. fører helt sør på Tromsøya til Museet eller nordover til Nordspissen og Hamna.

Kort veg til matbutikk, skoler, barnehager, Jekta handelspark, restaurant treningssenter m.m.
Også kort vei til Universitetet og Sykehuset, hvor det er kort både og sykle og gå.

Busstopp med hyppige avganger til Giæverbukta og sentrum ligger like ved. Eiendommen grenser til friareal og har tilgang til flotte turterreng via blant annet tur- og lysløyper.

Tomt

Tomt felles eid med den andre seksjonen i bygget. Carporten er bygget dels på denne eiendommen og dels på naboeiendommen. Biloppstillingsplasser på felles tomt etter enighet mellom seksjonseierne i bygget. Det er plass til en bil i carport til hver seksjon. Uteareal på alle sider av boligen er felles, for uten om markterrassen til seksjon 1 som seksjon 1 har bruksrett til.

Bebyggelse

Både villa, leilighetsbygg og skole / barnehage.

Byggemåte

Bygget er ført opp iht TEK17.

Byggemåte
Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
- Fundamentering av boligen har plate på mark, med isolasjon i gulvet
.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger
- Yttervegger i bindingsverk.
- Veggene er isolert utvendig med mineralull.
- Innvendig er veggene kledt med gipsplater, som er sparklet og malt.

Takkonstruksjon med yttertak
Takkonstruksjon
- Takkonstruksjonen er av trekonstruksjoner.
- Taktekke har sveiset takmembran.
- Takrenner og er av stål.
- Takkonstruksjonen isolert iht. krav i teknisk forskrift.
- På innside av takkonstruksjonen er det montert gipsplater som er sparklet og malt.

Innvendige trapper
- Innvendige trapp fra Trappekompaniet AS.

Dører og vinduer
Vinduer
- Vinduer leveres i tre med sort farge innvendig og sort farge utvendig.
- Vinduer fra Natre.
- Rundt vinduer innvendig leveres det listefri utførelse med foring av gips som er sparklet og malt.

Listverk
- Det er hvitmalte gulvlister.
- Rundt alle innerdører er det hvitmalte lister.

Elektrisk anlegg
Elektriske installasjoner
Anlegget er utført som et skjultanlegg med svarte brytere og stikk.
Det er automatsikringer og jordfeilbryter.
Anlegget er dimensjonert slik at oppholdsrom kan varmes opp med elektriske ovner tilkoblet via stikkontakt.

Innvendige delevegger
- Innvendige delevegger i bindingsverk av tre.
- Veggene er isolert med mineralull og kledt med gipsplater på begge sider.
- Gipsplatene er sparklet og malt.

Innvendige overflater
- Alle vegg og takflater med gipsplater er sparklet og males med 2 strøk interiørmaling.
- Det er listefri finish mellom vegg og tak, samt rundt vinduer i yttervegg.

Kjøkken
Kjøkkeninnredninger
- Kjøkken med folierte, slette fronter og benkeplate i laminat fra Aubo kjøkken.
- Hvitevarer er inkludert.

Rørlegger: Aktiv VVS
Elektriker: GL installasjon AS
Ansvarlig utførende: Anders-Andre AS.

Standard

Moderne og ny standard, bygget iht. TEk 17.
Det er lagt vekt på moderne standard som listefrie overganger mellom tak og vegg og vinduer, fin- og mye belysning og store vindusflater.
KJøkken fra Aubo med Miele hvitevarer integrert i innredningen.
Storformat fliser på gulv i gang og på gulv/vegger på våtrom.
én stavs parkettgulv i alle rom for uten om de flislagte rommene.
Elektriske innretninger i sort detalj.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på våtrom og i gang i 1. etasje.

Adkomst

Følg adkomst veier til øverste del av Mortensnes. Her kan du ta både nede fra Langnes og inn fra innkjøringen under skibrua ved Dramsvegen.

Parkering

En fast plass i carporten samt parkering på sameiets adkomst/tomt.

Offentlig kommunikasjon

Svært god, hyppige bussavganger i området

Boligselgersforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring pga vilkår og at selger er AS.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Det er innredet en hybeldel med felles inngang som hoveddelen.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning
og møblering etc. Den er ikke målbar, avvik og feil kan forekomme.

Trebaserte materialer påvirkes av fuktighet og uttørking, og det kan oppstå sprekker i materialene på grunn av denne bevegelsen. Selger er ikke forpliktet til å utbedre disse med mindre de er større enn 5mm i bredde.
Boligen er kun byggevasket, og ytterligere rengjøring må påregnes.

Garanti
Eiendommen ble ferdigstilt ca. 15.11.2022 og selges som ledd i næringsvirksomhet.
Hvis eiendommen selges innen 6 mnd. etter ferdigstillelse*, og kjøper er å anse som forbruker, vil selger stille oppfyllelsesgaranti overfor kjøper iht. § 12 i bustadoppføringsloven.
Garantien skal være på min 5% av kjøpesummen, og vare frem til 5 år etter at boligen var ferdigstilt*.
Garantien skal stilles straks avtale er inngått, dvs. ved budaksept, og det kan ikke kreves at kjøper
innbetaler hele eller deler av kjøpesummen før garantien foreligger.

*Boligen anses som ferdigstilt når den faktisk er ferdig (=alt arbeid er fullført), uansett om det foreligger ferdigattest eller ikke.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.9 250,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 117
 • Bruksnr: 858
 • Seksjonsnr: 2
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

2. etasje 2D
2. etasje 2D
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Stor stue som har mange møbleringsmuligheter. Downlights i taket. 2,70 meter under taket.
Stor stue som har mange møbleringsmuligheter. Downlights i taket. 2,70 meter under taket.
Her er det plass til et stort spisebord i forlengelse av kjøkkenet
Her er det plass til et stort spisebord i forlengelse av kjøkkenet
Kvalitetskjøkken med Miele hvitevarer. Innfelt ventilator i taket. Vinskapet følger med i handelen.
Kvalitetskjøkken med Miele hvitevarer. Innfelt ventilator i taket. Vinskapet følger med i handelen.
Innholdsrikt kjøkken med masse oppbevaringsplass. God belysning med downlights samt uttak til ekstra pendler over benk.
Innholdsrikt kjøkken med masse oppbevaringsplass. God belysning med downlights samt uttak til ekstra pendler over benk.
Hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Miele. Stekeovner, kaffemaskin, damp- og microbølgeovn. Alt integrert.
Hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Miele. Stekeovner, kaffemaskin, damp- og microbølgeovn. Alt integrert.
Smarte løsninger med fire skjulte stikk på kjøkkenøy (m/USB lader)
Smarte løsninger med fire skjulte stikk på kjøkkenøy (m/USB lader)
Badet har storformatfliser i pen utførelse. Fin innredning i heltre. Belysning av downlights med dimmefunksjon.
Badet har storformatfliser i pen utførelse. Fin innredning i heltre. Belysning av downlights med dimmefunksjon.
Badekaret klart til du har vært å luftet skiene i preparerte skiløyper bare noen meter fra boligen
Badekaret klart til du har vært å luftet skiene i preparerte skiløyper bare noen meter fra boligen
Heldekkende servant med dobbelvask. Speil med antidugg-funksjon, dimming og valgmuligheter på farge på lyset
Heldekkende servant med dobbelvask. Speil med antidugg-funksjon, dimming og valgmuligheter på farge på lyset
Stort vaskerom med innredning. Plass til både vaskemaskin og tørketrommel under topplaten
Stort vaskerom med innredning. Plass til både vaskemaskin og tørketrommel under topplaten
Hovedsoverommet er stort og har egen avdeling for walk-in-closet.
Hovedsoverommet er stort og har egen avdeling for walk-in-closet.
Hovedsoverom med utsyn til Tromsømarka
Hovedsoverom med utsyn til Tromsømarka
Soverom 2 av 3 i hoveddel
Soverom 2 av 3 i hoveddel
Soverom 3 av 3 i hoveddel
Soverom 3 av 3 i hoveddel
Trappegang og gang. Begge belyst med innfelte downlights i taket.
Trappegang og gang. Begge belyst med innfelte downlights i taket.
Lys og stor hall med fliser på gulv med gulvvarme
Lys og stor hall med fliser på gulv med gulvvarme
Stor og fin hybeldel i bakkant av leiligheten med vinduer mot vest og nord
Stor og fin hybeldel i bakkant av leiligheten med vinduer mot vest og nord
Fin kjøkkeninnredning med integrert kjøl- og fryseskap, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin.
Fin kjøkkeninnredning med integrert kjøl- og fryseskap, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin.
Tilkomst til hybel via trappegang. Lyddør inn til hoveddelen.
Tilkomst til hybel via trappegang. Lyddør inn til hoveddelen.
Delikat bad med store og moderne fliser. Innslagbare dusjdører.
Delikat bad med store og moderne fliser. Innslagbare dusjdører.