Vangberg 3A

← Tilbake til boliger

Vangberg 3A

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 900 000

128 m²

4 soverom

Stilren og romslig selveierleilighet | 4 soverom | Muligheter for utleiedel | 2 bad | Garasjeplass

Prisantydning:

kr 5 900 000

Omkostninger:

kr 156 070

Totalpris:

kr 6 056 070

Felleskostnader/mnd:

kr 4 686

Stian Mathiassen

Stian Mathiassen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

125 m²

Bruksareal:

128 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Etasje:

1

Byggeår:

2017

Energimerking:

C

Tomt:

12691 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Hjem eiendomsmegling med eiendomsmegler Stian Mathiassen presenterer denne unike
endeleiligheten på Vangberg 3 A!

Dette er en meget tiltalende selveierleilighet med attraktiv beliggenhet på Fagereng nært herlige turområder!
Leiligheten som også er en endeleilighet, har moderne eikeparkett på gulv, downlights i tak og en spennende planløsning med mange muligheter.
Tilrettelagt for utleiedel. Stue og kjøkken i åpen løsning, 2 flislagte bad, 4 soverom og bod med god lagringsplass.
Sørvendt og solrik terrasse med god plass for utemøbler. Attraktiv beliggenhet på Fagereng med umiddelbar nærhet til lysløype,
dagligvare, skole og barnehage. Det er gode bussforbindelser i området, med hyppige avganger til Tromsø sentrum og Jekta handelspark.

En sjelden mulighet!

Beliggenhet

Vangberg er et nyere etablert boligområde, rett nord for Fagereng. Området ligger vestvendt med kort gangavstand til flere rekreasjonsområder.
Herav kan nevnes Tromsømarka/lysløypa, fjæra, Folkeparken og Bakolsen. Det er kort veg til Fagereng skole og flere barnehager i området.
Kiwi matbutikk like nedenfor, samt gang og sykkelsti som nærmeste nabo, som strekker seg fra Sydspissen til Kvaløya.

Innhold

2. etasje:
Entré, gang, 4 soverom, 2 bad, kjøkken og stue. Skyvedørsgarerobe/bod inne i leiligheten samt sportsbod.

Bebyggelse

Blokk og villabebyggelse.

Standard

Generelt om innvendige overflater:
Himlinger med malt, jevn overflate og malte betongelementer. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett og flis.
Romhøyde på ca 2,6 meter i deler av boligen.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er fra 2017. Arealet er utført i åpen løsning med stue, og med kjøkkenøy. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert
materiale. Nedfelt benkebeslag med enkel kum. Integrerte hvitevarer. Over koketopp er det ventilator til friluft. Det er også montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Baderom 1:
Største badet i boligen er fra 2017. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning.
Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med metallplater med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg.

Badrom 2:
Minste bad i boligen er fra 2017. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning.
Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med metallplater med spotter. For lufting er det avtrekk via sentralt anlegg.

Oppvarming

Oppvarming av boligen via sentral-tilbragt varme og elkraft. Det er gulvvarme i entre og baderom. Det er utstyr som radiatorer i stuen.

Adkomst

God adkomst fra offentlig vei.

Parkering

Det følger med 1 garasjeplass til leiligheten. Gjesteparkering.

Boligselgersforsikring

Selger har valgt å ikke tegne boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Vedtekter

Vedtekter og husordensregler fås ved henvendelse til megler.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Parkett
 • Rolig
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Andel felleskostnader kr 3 469,-
Internett kr 249,-
Kabel-TV kr 238,-
Tappevann kr 500,-
Radiator og oppvarming av leiligheten kr 230,-

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 1570
 • Seksjonsnr: 43
 • Kommunenr: 5401
Stian Mathiassen

Stian Mathiassen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem eiendomsmegling med megler Stian Mathiassen presenterer Vangberg 3 A!
Hjem eiendomsmegling med megler Stian Mathiassen presenterer Vangberg 3 A!
En nyere og råflott leilighet!
En nyere og råflott leilighet!
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Meget tiltalende stue med utgang til balkong.
Meget tiltalende stue med utgang til balkong.
Koselig balkong til fine sommerdager.
Koselig balkong til fine sommerdager.
Stuen har flere soner. Her er det god plass til en koselig spisestue.
Stuen har flere soner. Her er det god plass til en koselig spisestue.
Spisestue.
Spisestue.
Boligen har ett nydelig kjøkken med integrerte hvitevarer.
Boligen har ett nydelig kjøkken med integrerte hvitevarer.
Romslig kjøkkenøy. God benk og skapplass.
Romslig kjøkkenøy. God benk og skapplass.
Mellom stue og egen sone som kan brukes til lesekrok, bibliotek eller TV stue.
Mellom stue og egen sone som kan brukes til lesekrok, bibliotek eller TV stue.
Boligen har hele 4 soverom.
Boligen har hele 4 soverom.
Romslige og tiltalende soverom.
Romslige og tiltalende soverom.
Dette soverommet er mulig å omgjøre til utleiedel og hybel da det er eget bad tilknyttet dette soverommet.
Dette soverommet er mulig å omgjøre til utleiedel og hybel da det er eget bad tilknyttet dette soverommet.
Bad tilknyttet soverom/hybel er flislagt og delikat.
Bad tilknyttet soverom/hybel er flislagt og delikat.
Hovedbadet er romslig og meget stilrent. Dushjørne, veggopphengt wc, servant med over/underskap og opplegg til vaskemaskin.
Hovedbadet er romslig og meget stilrent. Dushjørne, veggopphengt wc, servant med over/underskap og opplegg til vaskemaskin.
Hyggelig inngangsparti med fliser, garderobeskap og downlights.
Hyggelig inngangsparti med fliser, garderobeskap og downlights.
Planløsning 3D
Planløsning 3D
Planløsning 2D
Planløsning 2D