Ørnesveien 38

← Tilbake til boliger

Ørnesveien 38

Laksvatn

Se i kart

Prisantydning:

kr 1 290 000

36 m²

2 soverom

Fritidsbolig beliggende høyt i terrenget over Balsfjorden | Flere sengeplasser | Godt vedlikeholdt

Prisantydning:

kr 1 290 000

Omkostninger:

kr 33 534

Totalpris:

kr 1 323 534

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Andre

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

36 m²

Bruksareal:

36 m²

Soverom:

2

Rom:

4

Etasje:

1

Byggeår:

2001

Tomt:

924 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Beliggende høyt i terrenget med nydelig utsikt ut over Balsfjorden, blant annet mot Fugltinden og Russetinden som er to kjente fotomotiver i kommunen.
Kort vei til en rekke kjente toppturfjell i både Balsfjorden, og på Balsfjord- og Tromsøsiden i Lavangsdalen. Blåtinden "den sovende soldat" gir toppturer både sommer og vinter.
Eiendommen ligger skrånede mot sør, og her vil dere nyte mange soltimer. 45 minutter kjøring fra Tromsø, kjørevei opp til eiendommen.

Bygget i 2000, litt ombygget og modernisert senere tid og fremstår med positivt inntrykk.
2 soverom i 1. etasje + hems på loftet. Det er også et anneks som er innredet for sovemulighet med køyeseng.
Redskapsbod på ca 7 kvm og bod ved inngangsdør på ca 4 kvm.
Nærhet til dagligvarebutikker og andre servicetilbud på Nordkjosbotn.

Beliggenhet

Beliggende høyt i terrenget med nydelig utsikt ut over Balsfjorden, blant annet mot Fugltinden og Russetinden som er to kjente fotomotiver i kommunen.
Eiendommen ligger skrånede mot sør, og her vil dere nyte mange soltimer.
Nærhet til dagligvarebutikker og andre servicetilbud på Nordkjosbotn.
Kort vei til en rekke kjente toppturfjell i både Balsfjorden, og på Tromsøsiden i Lavangsdalen.

Tomt

Tomt opparbeidet med gruslagte veier, plenareal, terrasse på terreng, blomsterkasser og biloppstillingsplass. Frittstående anneks.

Bebyggelse

Spredt bebyggelse med fritidsboliger og fastboende.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2001 (i følge huseier). Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med krypkjeller (ikke besiktiget). Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende og stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, tre og to-lags glass. Varmepumpe samt peisovn i stue/kjøkken. Naturlig ventilasjon

Standard

Fremstår med positiv standard.

Bad:
Baderom fra byggeår.
Plater og malt panel på vegger.
Panelbord i himling.
Vegghengt servantinnredning med dør.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speilskap over servant.
Dusjkabinett med dusjarmatur.
Gulvstående toalett.
Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast.
Naturlig ventil på vegg.
Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning.
Innredning med glatte fronter.
Benkeplate av laminat.
Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk.
Integrert stekeovn og platetopp.
Ventilator i overskap.
Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast.
Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med parkett.
Vegg- og himlingsflater i malt og ubehandlet panel.
Profilerte innerdører.
Naturlig ventilasjon via ventiler.
Varmepumpe i stue/kjøkken.
Peisovn i stue.

Oppvarming

Varmepumpe
Elektrisk oppvarming av panel- og stråleovner.
Vedfyring i oppholdsrommet.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei.

Parkering

Parkering på eiendommen.

Offentlig kommunikasjon

Rutebuss går på Ørnesveien og på E8 ikke langt fra eiendommen.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (orgnr 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 10.000.000,- frem til 30/06-2022. Denne økes til kr 12.000.000,- fra 01/07-2022. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Innlagt vann
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.12 650,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 14 650,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 9
 • Bruksnr: 137
 • Kommunenr: 5422
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Majestetiske og populære fjelltopper rett fra dørstokken
Majestetiske og populære fjelltopper rett fra dørstokken
Anneks, fritidsboligen og uthus til høyre
Anneks, fritidsboligen og uthus til høyre
Kantornes, Laksvatn i Balsfjord kommune
Kantornes, Laksvatn i Balsfjord kommune
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Uteområde på ettermiddags og kveldsolsiden
Uteområde på ettermiddags og kveldsolsiden
Storslått utsikt mot blant annet Balsfjorden og Fugltinden
Storslått utsikt mot blant annet Balsfjorden og Fugltinden
Uteområdet på sørsiden
Uteområdet på sørsiden
Lyst og fint oppholdsrom med nydelig utsikt
Lyst og fint oppholdsrom med nydelig utsikt
Koselig plassering av kjøkkenbord - utgang til uteområdet via verandadør
Koselig plassering av kjøkkenbord - utgang til uteområdet via verandadør
Merk at i tillegg til vedfyringen så er det installert varmepumpe
Merk at i tillegg til vedfyringen så er det installert varmepumpe
Bad / vaskerom. Fra byggeår, fremstår med positivt inntrykk
Bad / vaskerom. Fra byggeår, fremstår med positivt inntrykk
Kjøkken med integrert stekeovn og induksjonstopp
Kjøkken med integrert stekeovn og induksjonstopp
Kjøkken med kjøleskap (ser ut som høyttaler)
Kjøkken med kjøleskap (ser ut som høyttaler)
Rom som benyttes som soverom
Rom som benyttes som soverom
To soverom
To soverom
Rom som benyttes som soverom
Rom som benyttes som soverom
Trapp opp til hems
Trapp opp til hems
Hemsen
Hemsen
Praktisk bod ved inngangspartiet
Praktisk bod ved inngangspartiet
Inngangsparti
Inngangsparti
Annekset
Annekset
Annekset innredet med sovemulighet
Annekset innredet med sovemulighet
Utebod
Utebod
Utebod
Utebod
Flotte rekreasjonsområder i fjæra
Flotte rekreasjonsområder i fjæra