Marmælen 84

← Tilbake til boliger

Marmælen 84

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 8 190 000

128 m²

3 soverom

Moderne og innholdsrik leilighet med nydelig utsikt, 3 private uteområder, gode solforhold og garasje

Prisantydning:

kr 8 190 000

Omkostninger:

kr 213 684

Totalpris:

kr 8 403 684

Felleskostnader/mnd:

kr 4 003

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

123 m²

Bruksareal:

128 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

2019

Tomt:

1167 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Stor og innholdsrik eierseksjon over to etasjer i attraktive Norrøna, på vestsiden av Tromsøya.

Leiligheten er oppgradert og har gjennomgående god standard. Her får dere topp moderne standard på utstyr og overflater.
Store vindusflater i stuen som gir rikelig med naturlig lys inn i leiligheten og fantastisk utsikt ut mot Sundet og Kvaløya. Her ser dere også Ersfjordtraversen rett i siktet.
Her får dere tre terrasser med både sol og utsikt fra tidlig morgen til sen kveld.

Etablert sameie med ryddige fellesarealer og god økonomi. Sameiet er blitt godt etablert på kort tid.
Heisadkomst fra garasje og opp til leilighetens inngangsetasje.

Parkering på fast plass i lukket garasjeanlegg med romslig sportsbod bak. Markterrassen på marknivå gir enkel adkomst.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende særdeles gunstig til med både adkomst fra bakkeplan og fantastiske sol- og utsiktsforhold fra morgen til sen kveld på begge sider av leiligheten og på leilighetens tre flotte terrasser og verandaer.

Norrøna boligpark har en sentral beliggenhet på Tromsøya. Tromsømarka, med mange ulike fritidsaktiviteter, som fotturer, sykling og skiturer på vinterstid, ligger rett utenfor døra.
Prestvannet, som er et yndet utfartssted, ligger kun fem minutters spasertur unna Norrøna Boligpark.

Samtidig som naturen er tett på, er både byens sentrum og Jekta Storsenter i akseptabel gangavstand.
Via lysløypa, som starter 200 meter fra Norrøna, kan du gå, sykle eller bruke skiene til å komme deg til UNN og Universitetsområdet.

Innhold

1. etasje; Inngangsparti, gang, trappegang, kjøkken, bad/wc, stue.
2. etasje; trappegang, gang, 3 soverom, bod og bad/wc/vask

Tomt

Tomten er terrassert pent opparbeidet med plener, beplantet med stauder, busker og stedsegnede tresorter. Asfalterte internveger samt lekeplasser på området.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området er i all hovedsak leilighetsbebyggelse.

Byggemåte

Bygningen har flatt tak tekket med membran/folieprodukter.
Bærende vegger/yttervegger med isolerte tre/betongkonstruksjoner.
Utvendig kledt med fasadeplater og malt kledning.
Balkong med utgang fra stue på 12 m2 samt balkong med utgang fra soverom i 2. etg, begge med impregnert dekke og gelender og skillevegger av tre/glass og metall.

Standard

Gjennomgående god standard.

Gulv: Parkett og flis.
Vegg: Malte flater.
Tak/himling: Malte flater.

Innvendig trapp av tre mellom etasjer. Rekkverk med meglere, balustre og håndlist. Veggmontert håndløper. Returgelender (rekkverk på kanten oppe).
Innvendige formpressede dører med glatt flate og standard låsekasse.

Bad/vaskerom 1.etg:
Vegger er belagt med flis. Systemhimling. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med belysning og uttak for strøm på vegg. Vegghengt klosett med innebygd sisterne.
Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjon. Tilluftsspalte under dør.

Bad/vaskerom 2.etg:
Vegger er belagt med flis. Systemhimling. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med under- og høyskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med belysning og uttak for strøm på vegg. Vegghengt klosett med innebygd sisterne. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjon. Tilluftsspalte under dør.

Kjøkken
Moderne og oppgradert kjøkkeninnredning med over- og underskap med glatte fronter. Benkeplate av laminat med oppvaskkum. Belysning og uttak for strøm. Integrert komfyr, koketopp, micro og kjøle- og eget fryseskap. Komfyr vakt. Elektronisk lekkasjesikring. Kjøkkenventilator koblet på ventilasjonsanlegg.

Oppvarming

Norrøna Boligpark forsynes med fjernvarme som kilde til oppvarming og varmtvann. Distribusjon i leiligheter i form av vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang/entre. Soverom leveres uten varmekilde, men det er montert stikk for panelovn
På bad er det elektriske varmekabler i stedet for vannbåren varme.
Varmtvann leveres fra felles varmtvannsberedere via fjernvarmeanlegget.
Det monteres ikke energimålere i de enkelte boenheter. Forbruk av energi avregnes etter boenhetenes sameiebrøker.

Adkomst

Enkel adkomst fra Huldervegen. Parkering i felles garasjeanlegg og heis fra garasjeanlegget opp til bakkeplan.

Parkering

Parkeringsanlegget, herunder også sportsboder som ligger plassert i anlegget, er organisert som en anleggseiendom med eget gårds- og bruksnummer. Anleggseiendommen eies av Norrøna Boligpark velforening. Seksjonseiere som har kjøpt parkeringsplass, har følgelig kjøpt en bruksrett til plassen. Plassen vil bli merket med for seksjonseiers eksklusive bruk, og retten til bruk registreres hos forretningsfører.

Offentlig kommunikasjon

Det er god kommunikasjon med buss fra busstopp like ved.

Boligselgersforsikring

Selger har ikke tegnet forsikring.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Vedtekter

Vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang utleie

Det er ingen restriksjoner hva angår utleie av boligen med unntak av bestemmelsene i eierseksjonsloven hva gjelder kortidsutleie.
- Spør megler om mer informasjon ved behov.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnad 3 324 pr mnd (Felles driftsutgifter som regnskap/revisjon, garasjeplass, felles bygningsforsikring, oppvarming/varmt vann, internett, snørydding og kontingenter til velforeninger).
Tilleggsytelser: Kontingent velforening 170
Internett- Homenet 279
Bod i velforeningen 30
Objekt: Garasjeplass ( 492 - 4 ) 200

Felleskostnadene vil øke til kr 4 349 fom 1. januar 2022

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.7 650,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 1716
 • Seksjonsnr: 9
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Store vindsflater som gir rikelig med lysinnslipp og utsikt
Store vindsflater som gir rikelig med lysinnslipp og utsikt
Terrasse vendt solrikt til mot vest
Terrasse vendt solrikt til mot vest
Nydelig utsikt mot blant annet Ersfjordtraversen og Sandnessundet
Nydelig utsikt mot blant annet Ersfjordtraversen og Sandnessundet
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Stor og lys stue med skyvedør ut til terrasse
Stor og lys stue med skyvedør ut til terrasse
Oppgradert kjøkken med integrerte hvitevarer med både kjøle- og fryseskap
Oppgradert kjøkken med integrerte hvitevarer med både kjøle- og fryseskap
Mye benke- og oppbevaringsplass på kjøkkenet. Skyvedør ut til markterrasse
Mye benke- og oppbevaringsplass på kjøkkenet. Skyvedør ut til markterrasse
Gang med fliser med gulvvarme
Gang med fliser med gulvvarme
Soverom / TV rom / gjesterom - noen av disse leilighetene har delt dette inn i soverom + TV stue
Soverom / TV rom / gjesterom - noen av disse leilighetene har delt dette inn i soverom + TV stue
TV stue / hjemmekontor /treningsrom / soverom
TV stue / hjemmekontor /treningsrom / soverom
Hovedsoverommet er av god størrelse og har skyvedør ut til privat terrasse
Hovedsoverommet er av god størrelse og har skyvedør ut til privat terrasse
Godt garderobeskap på soverommet
Godt garderobeskap på soverommet
Soverom 2 av 3 i øverste etasje
Soverom 2 av 3 i øverste etasje
Trappegang 2. etasje
Trappegang 2. etasje
Badet er moderne og har vegghengt WC, innslagbare dusjdører, og praktiske innredninger
Badet er moderne og har vegghengt WC, innslagbare dusjdører, og praktiske innredninger
Innredning med heldekkende servant
Innredning med heldekkende servant
Lyst og moderne bad med badekar, vegghengt WC, speil med lys
Lyst og moderne bad med badekar, vegghengt WC, speil med lys
Norrøna boligpark
Norrøna boligpark
Flotte uteområder både sommer- og vinterstid
Flotte uteområder både sommer- og vinterstid