Storhaugen 1 - Leilighet V

← Tilbake til boliger

Storhaugen 1 - Leilighet V

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 8 980 000

98 m²

3 soverom

Spektakulær 4-roms endeleilighet nært sentrum. Meget påkostet. Panorama utsikt. Stor garasjeplass med heis adkomst.

Prisantydning:

kr 8 980 000

Omkostninger:

kr 233 320

Totalpris:

kr 9 213 320

Felleskostnader/mnd:

kr 3 838

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

98 m²

Bruksareal:

98 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

2020

Energimerking:

D

Tomt:

4189 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 424 477

Kort om eiendommen

Nyere og tiltalende 4-roms selveierleilighet som holder en meget høy standard.

Leiligheten ligger på toppen og i front, gjennomgående på enden med en åpen og arealeffektiv planløsning. Inneholder påkostet og lekkert sort HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer. Spiseplass med magisk utsikt. Ett av soverommene er innredet som en meget lekker garderobe. Garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg, med heisadkomst. I tillegg bod i kjeller.

Leiligheten ligger i front, unik panoramautsikt mot byen, fastlandet, sundet sydover, Ishavkatedralen, Fløya, Fjellheisen og Tromsdalstinden. Sameiet jobber med ulike løsninger på veranda for de som ønsker dette, her har man mulighet for ettermiddagssol mot vest.

Høydepunkter;
* Jobbes med tilrettelegging av balkong
* Store vindusflater
* Stor garasjeplass

Beliggenhet

Beliggende i øvre del av sentrum, med utsikt over byen. Gangavstand til alle byens fasiliteter.
Etablert villaområde på midtre del av Tromsøya. Sentral beliggenhet rett ovenfor bysentrum med ca. 7 min gange til sentrum. Kort veg til butikk og skoler.
Fra leiligheten er det meget god utsikt mot fastlandet og sundet. Lite gjennomgangstrafikk. Attraktivt boligområde.

Innhold

2.etasje: Entré , Stue/kjøkken , Bad/vaskerom , Soverom , Soverom 2, Soverom 3
Sportsbod på 4,7 m², tilgang fra fellesareal.
Garasjeplass i felles parkeringsanlegg. (fast stor parkering)
5 utvendige gjesteparkering og 2 stk HC parkering - eid av sameiet.

Tomt

Ideell andel av skrånende tomt fallende mot øst. Avkjøring fra offentlig veg til garasjeplass i felles garasjeanlegg under blokka. Tomten er opparbeidet og beplantet.

Bebyggelse

Bebygget med større villaeiendommer fra begynnelsen av 1900-tallet, samt noe lavblokkbebyggelse og rekkehus.

Byggemåte

Stor leilighet i nyere blokkbygg beliggende i øvre sentrum. Blokka er oppført med bærende og skillende konstruksjoner i betong og vegger av bindingsverk. Flat takkonstruksjon.
Adkomst i trapperom/heis via tett svalgang. Leiligheten fremstår som ny og positiv, det foreligger FDV dokumentasjon. TILSTANDSGRAD 0, TG0: INGEN AVVIK på leiligheten ref. tilstandsrapporten.
UTVENDIG; Fabrikkmalte vinduer med 3-lags glass og utvendig metallkledning. Malt hovedytterdør type EI 30, 42 db og skyvebalkongdører, fabrikkmalt med 3-lags glass og utvendig metallkledning.
INNVENDIG; Gulv: Enstavs parkett, fliser. Vegg: Malte flater, fliser. Himling: Malte flater, systemhimling.
Etasjes skille av betong. Det er målt mindre høydeforskjell enn 10 mm i alle tørre rom.
Boligen har malte glatte innvendige dører.

Standard

Eier har påkostet endringer på kjøkken, med spilevegg, walk in closeth, parkett/flis/elektro og gardinoppheng for totalt ca.kr 573 000.-
Gulv: Enstavs parkett, fliser.
Vegg: Malte flater, fliser. Spilevegg.
Himling: Malte flater, systemhimling.

KJØKKEN;
Påkostet HTH kjøkken med touch åpninger på skap og skuffer. Kjøleskapsdør med motor. Innredning med sorte fabrikkmalte fronter. Hvite fliser over hvit kompositt benkeplate.
Meget stort matvareskap med nytt hyllesystem, Sjalusi nedtrekk for kjøkken maskin eller annen oppbevaring. Skjult stikkontakt og 2 USB stikk.
Ventilator fra AEG, integrert oppvaskmaskin fra Siemens og kjøl/frys fra AEG.
Stor frittstående komfyr med Falcon 900 Professional Deluxe Induksjon. Vask med Quooker. Med kaldt, varmt og 100 C kokende vann fra samme kran gir Quooker nye muligheter til kaffe, te, matlaging og rengjøring. En enkel og sikker løsning til det moderne kjøkken som sparer tid, vann og strøm.
Ventilatorhette med avtrekk via balansert anlegg.

ELEKTRISK;
10 stk. Downlights-bokser med 2 lys i hver fra Stokkan lys. https://stokkanlys.no
2 stk. doble stikk i gulv

VÅTROM;
Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjhjørne med glassdører, 1 servant m/innredning, 1 wc m/innebygd cisterne, opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt.
Badet er en prefabrikkert baderomskabin.

TEKNISKE INSTALLASJONER;
Plastrør (rør i rør) og besiktiget i rørskap. Avløpsrør av plast i synlige deler. Balansert ventilasjonsanlegg montert i himling i entre.
Varmtvann fra fellesanlegg.
Oppvarming med vannbåren gulvvarme fra fellesanlegg.
Sikringsskap med automat sikringer.
Sprinkleranlegg, seriekoblet brannvarsling, brannslokningsapparat.

Boligen har malte glatte innvendige dører.

Heis fra garasje og bod anlegg.
Postkasser og sykkelparkering i garasjeanlegg.

Oppvarming

Varmtvann fra fellesanlegg.
Oppvarming med vannbåren gulvvarme fra fellesanlegg. 4 ulike soner med temperaturstyring.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Avkjøring fra offentlig veg til garasjeplass i felles garasjeanlegg under blokka. Tomten er opparbeidet og beplantet.

Parkering

Privat fast garasjeplass - romslig. Klargjort for mulighet for el-bil ladder

Offentlig kommunikasjon

Bussholdeplasser i Petersborggata og på toppen i Haakon VII's gate

Boligselgersforsikring

Selger har valgt å ikke tegne boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Jfr, eierseksjonsloven; Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Vedtekter

Vedtekter og husordensregler fås ved henvendelse til megler.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Fasiliteter

 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Husdyr tillatt
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter: Grunnleie 2 270
Tilleggsytelser: Tv og internett - Telenor 568
Kontingent: 200
Måler: Gulvvarme: Gulvvarme ( 5082 - 21) 400
Varmt tappevann: Varmt tappevann ( 5081 - 21) 200
Objekt: Parkeringsplass 31 ( 508 - 18 ) 200

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperforsikring kr.7 400,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 200
 • Bruksnr: 189
 • Seksjonsnr: 21
 • Kommunenr: 5401

Visninger:

Ta kontakt for visning

Spektakulær utsikt!
Spektakulær utsikt!
Velkommen til Storhaugen 1V - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre hos Hjemeiendomsmegling
Velkommen til Storhaugen 1V - her presentert av Eiendomsmegler Alexander Uhre hos Hjemeiendomsmegling
Ikke noe å utsette på utsikten
Ikke noe å utsette på utsikten
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Storslagen utsikt!
Storslagen utsikt!
Storhaugen 1 - 2D - 2. Etasje
Storhaugen 1 - 2D - 2. Etasje
Store vindusflater gir unik utsyn over byen
Store vindusflater gir unik utsyn over byen
Hyggelig adkomst - På denne siden kan en sydvendt balkong bygges
Hyggelig adkomst - På denne siden kan en sydvendt balkong bygges
Vinduer fra gulv til tak på 2 sider gir en ekstra romfølelse - smal gardinskinne i tak fra Haakon
Vinduer fra gulv til tak på 2 sider gir en ekstra romfølelse - smal gardinskinne i tak fra Haakon
Påkostet HTH kjøkken med integrerte hvitevarer - Quooker
Påkostet HTH kjøkken med integrerte hvitevarer - Quooker
Lekkert kjøkkendesign
Lekkert kjøkkendesign
Plass for de store middagsselskaper
Plass for de store middagsselskaper
Med kaldt, varmt og 100 C kokende vann fra samme kran gir Quooker nye muligheter. Til kaffe, te, matlaging og rengjøring. En enkel og sikker løsning til det moderne kjøkken som sparer tid, vann og strøm.
Med kaldt, varmt og 100 C kokende vann fra samme kran gir Quooker nye muligheter. Til kaffe, te, matlaging og rengjøring. En enkel og sikker løsning til det moderne kjøkken som sparer tid, vann og strøm.
Integrert stikk med mulighet for 2 USB-utganger
Integrert stikk med mulighet for 2 USB-utganger
2 skyvedører som kan åpnes
2 skyvedører som kan åpnes
Spilevegg gir ett varmere uttrykk
Spilevegg gir ett varmere uttrykk
Ideen til et grepsfritt kjøkken kom da fruen lente seg mot en kjøleskapsdør med motor. Motoren gjør at skapdøren automatisk åpner og lukker seg med et lett trykk.
Det var skikkelig blærete, og jeg var solgt på stedet!
Ideen til et grepsfritt kjøkken kom da fruen lente seg mot en kjøleskapsdør med motor. Motoren gjør at skapdøren automatisk åpner og lukker seg med et lett trykk. Det var skikkelig blærete, og jeg var solgt på stedet!
Detter er det største soverommet som brukes til Tv-stue
Detter er det største soverommet som brukes til Tv-stue
Tenk å kunne ligge i sengen - å speide på Tromsdalstind
Tenk å kunne ligge i sengen - å speide på Tromsdalstind
Soverommet ligger mot vest
Soverommet ligger mot vest
Klassisk hvitt flislagt lekkert bad
Klassisk hvitt flislagt lekkert bad
Speiloverskap med oppbevaring - lys under og over - skap for oppbevaring under servant
Speiloverskap med oppbevaring - lys under og over - skap for oppbevaring under servant
Vannbåren varme - dimmer for spotter
Vannbåren varme - dimmer for spotter
Ikke tvil om at eieren bryr seg om interiør
Ikke tvil om at eieren bryr seg om interiør
Spilevegg er tilvalg som ble gjort før innflytting - Påkostet down lights i taket fra Stokke lys alle med dimmere
Spilevegg er tilvalg som ble gjort før innflytting - Påkostet down lights i taket fra Stokke lys alle med dimmere
Balansert ventilasjon er lagt i taket i vindfang, til høyre 
sikringsskap og rørskap for gulvvarme
Balansert ventilasjon er lagt i taket i vindfang, til høyre sikringsskap og rørskap for gulvvarme
Ene soverommet er innredet som walk in garderobe for kr 70 000.- se detaljer for led lys
Ene soverommet er innredet som walk in garderobe for kr 70 000.- se detaljer for led lys
Rikelig plass i walk in garderoben
Rikelig plass i walk in garderoben
Egen kontorplass i tv-stuen
Egen kontorplass i tv-stuen
String hyllesystem - https://stringfurniture.com/
String hyllesystem - https://stringfurniture.com/
Jeg tror at naturen har sitt deiligste liv, når den blekner. Intet dør så vakkert som blader. I de varmeste, vakreste farger jorden eier, kler de seg. Sitat Sigbjørn Obstfelder
Jeg tror at naturen har sitt deiligste liv, når den blekner. Intet dør så vakkert som blader. I de varmeste, vakreste farger jorden eier, kler de seg. Sitat Sigbjørn Obstfelder
God oversikt fra spisebordet
God oversikt fra spisebordet
Komfyr: Falcon Professional Deluxe 90. Glass ventilator fra AEG
Komfyr: Falcon Professional Deluxe 90. Glass ventilator fra AEG
For meg er Quooker den beste investeringen på kjøkkenet
For meg er Quooker den beste investeringen på kjøkkenet
Fast romslig parkering med klargjort kabel om man ønsker elbillader
Fast romslig parkering med klargjort kabel om man ønsker elbillader
Innvendig Sykkelparkering og postkasser
Innvendig Sykkelparkering og postkasser
Storhaugen 1 - 3D - 2. Etasje
Storhaugen 1 - 3D - 2. Etasje
Flott adkomst
Flott adkomst
Utvendig adkomst alternativt opp fra garasjen, koselig for ettermiddags kaffe i sola
Utvendig adkomst alternativt opp fra garasjen, koselig for ettermiddags kaffe i sola
Markert leiligheten - ende mot øst, nord og vest
Markert leiligheten - ende mot øst, nord og vest