Einebærveien 16B

← Tilbake til boliger

Einebærveien 16B

Moen

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 850 000

73 m²

3 soverom

Flott og familievennlig hytte! - Utsikt - Enkel tilgang til alpinbakken - God lagringsplass!

Prisantydning:

kr 2 850 000

Omkostninger:

kr 80 070

Totalpris:

kr 2 930 070

Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

73 m²

Bruksareal:

73 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

2008

Energimerking:

D

Tomt:

949 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Innholdsrik hytte på fin tomt. "Sentralt" beliggende i Einebærveien, med enkel tilgang til alpinbakken! Den går over 2 etasjer med 3 soverom i 2. etasje. Koselig stue/-kjøkkendel med nydelig utsikt og mulighet til å lage flere oppholdssoner. Badstu v/ badrom i 2. etasje/loft. I tillegg er det ekstra toalett i 1. etasje. God lagringsmulighet i 2 boder. Hytten ligger på en fin tomt med god adkomst. Utvendige er det markterrasse med gode solforhold. Lysthus medfølger. Gjennomgående positivt inntrykk av vedlikehold og standard på hytten, her er det i utgangspunktet bare å flytte inn! Velkommen til hyggelig visning i Fjellandsbyen!

Beliggenhet

Hytte med beliggenhet i Målselv Fjellandsby, ca. 145 km fra Tromsø. Store områder for fritid og rekreasjon. Fin beliggenhet med storslagen utsikt til naturskjønne omgivelser. Målselv Fjellandsby huser et populært alpinanlegg med restaurant og pub, flere løyper og aktiviteter. Nærhet til Polarbadet og Andslimoen som ligger ca. 20 min. med bil fra hytta. Hytta ligger på en flott utsiktstomt med oversikt over Målselv og Fjellene. Enkel tilgang til bakkene både i utfart og når man er ferdig å kjøre ski.

Innhold

Innholdsrik hytte med 3 soverom og godt med lagringsareal.

1.etg: Vindfang, bod, toalettrom, stue og kjøkken.
2. etasje: 3 soverom, gang, bad og badstu.

Balkong med utgang fra soverom loft på 3m2. Utvendig terrasse rundt hytta på 1. etasje.
I tillegg er det en romslig redskapsbod og en bod ved siden av inngangspartiet.

Tomt

Da eiendommen er regulert som et eierseksjonssameie er tomten delt med seksjon 2. Tomten er opparbeidet med hver sin adkomst og parkering. Ellers er det stort sett naturtomt, foruten terrasserte områder. Vestvendt området med svært gode sol- og lysforhold. Utsiktstomt med flott utsikt over Målselv og fjellpartiene.

Bebyggelse

Hovedsakelig hyttebebyggelse i området.

Byggemåte

Fritidsbolig beliggende i Einebærveien 16B i Målselv kommune. Adkomst via gruset innkjørsel. Skrånende tomt med diverse beplantning. Fritidsbolig satt opp på søylefundament. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Tak i saltaksform utvendig tekket med torv, renner og nedløp av stål. Vinduer og balkongdører med 2-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør av kobber og rør-i-rør system, avløpsrør av plast. Oppvarming med elektristet og vedfyrt ovn. Ventilasjon i boligen er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i vindu og yttervegg, mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Det elektriske anlegget er i hovedsak montert som skjult anlegg.

Standard

Bad:
Flislagt gulv med varme. Trepanel på vegger. Skrånende himling med malt trepanel og lampepunkt. Vegghengt servantskap med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusjkabinett på gulv i hjørnet. Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap bak vask og platetopp. Benkeskap-belysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.

Generelt om innvendige overflater:
Gulvflater belagt med flis og parkett. Veggflater med malt trepanel. Himlingsflater med malt trepanel. Profilerte innerdører.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og fast brensel. Vedovn plassert i stue 1. etasje.

Adkomst

Enkel adkomst fra Einebærveien. Private veger i området som brøytes i felles ordning.

Parkering

Parkering på tomten.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Vedrørende lysthusets plassering på tomt: Dette er plassert i stor del utenfor tomtegrensen, på nabotomt. Ifølge selger har det stått slik siden det har vært bygget og nåværende eier av nabotomt nedenfor har vært klar over dette. En konsekvens kan være at den en gang i fremtiden må flyttes eller rives. Kjøper overtar ansvaret og eventuelt risiko for dette.

Jacuzzi som står i mellom hyttene er naboen sin (seksjon 2) og vil etter nærmere avtale flyttes mot nord.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Innlagt vann
 • Alpinanlegg
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bilvei frem
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.9 900,- eget gnr/bnr. kr. 7 650,- ved snr og kr. 6 850,- ved andelsnummer (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 29
 • Bruksnr: 131
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5524
Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Einebærveien 16 B!
Hjem eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Einebærveien 16 B!
Vertikaldelt hytte på nydelig utsiktstomt!
Vertikaldelt hytte på nydelig utsiktstomt!
Romslig stue, delt inn i flere soner.
Romslig stue, delt inn i flere soner.
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Selvsagt vedfyring sentralt plassert i rommet.
Selvsagt vedfyring sentralt plassert i rommet.
Downlights montert i himling i etasjen.
Downlights montert i himling i etasjen.
Utgang til markterrasse fra stuen.
Utgang til markterrasse fra stuen.
Romslig hjørnekjøkken med oppvaskmaskin, komfyr/steketopp og kombiskap.
Romslig hjørnekjøkken med oppvaskmaskin, komfyr/steketopp og kombiskap.
God plass til en spisegruppe ved siden av kjøkkenet.
God plass til en spisegruppe ved siden av kjøkkenet.
Badrom 2. etasje med dusjkabinett, vaskemaskin, toalett og badstue.
Badrom 2. etasje med dusjkabinett, vaskemaskin, toalett og badstue.
Badstu.
Badstu.
3 soverom samlet på sammet plan (2. etasje).
3 soverom samlet på sammet plan (2. etasje).
Flott lysthus med plass til mange gjester!
Flott lysthus med plass til mange gjester!
Nydelig utsikt over Målselv..
Nydelig utsikt over Målselv..
Lysthus.
Lysthus.
Skjermet balkong i 2. etasje.
Skjermet balkong i 2. etasje.
Ekstra toalett i 1. etasje.
Ekstra toalett i 1. etasje.
Entre, naturligvis med varmekabler i gulv.
Entre, naturligvis med varmekabler i gulv.
Ekstra bodplass bygget på platten mot sør.
Ekstra bodplass bygget på platten mot sør.
1. etasje planillustrasjon.
1. etasje planillustrasjon.
2. etasje planillustrasjon.
2. etasje planillustrasjon.
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Romslige terrasseområder. (Jacuzzi er ikke inkl. og blir flyttet).
Romslige terrasseområder. (Jacuzzi er ikke inkl. og blir flyttet).