Øvergårdveien 457

← Tilbake til boliger

Øvergårdveien 457

Nordkjosbotn

Se i kart

Prisantydning:

kr 1 950 000

71 m²

2 soverom

Enebolig 5 min fra Nordkjosbotn | Peis | 2 soverom | Mye parkering

Prisantydning:

kr 1 950 000

Omkostninger:

kr 62 570

Totalpris:

kr 2 012 570

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

71 m²

Bruksareal:

71 m²

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1973

Energimerking:

G

Tomt:

750 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 310 358

Kort om eiendommen

Velkommen til Øvergårdveien 457!
Enebolig beliggende kun en kort kjøretur fra Nordkjosbotn.
Boligen har en praktisk planløsning med soverommene og bad beliggende skjermet fra oppholdsrom.
Soverommene er av god størrelse, og badet har både dusj og badekar med plass til vaskemaskin og tørketrommel.
Innholdsrikt kjøkken med mye skapplass og benkeløsning som gjør at flere kan jobbe der samtidig.
Mellom kjøkken og stue er det plass til spisegruppe, og innerst er det en naturlig plass for stuemøblement og TV.

Eiendommen ligger skjermet til uten mye naboer rundt og ca 200m grusvei opp til E6.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen blir berørt av ny E6 og kan bli erklært innløst av Nye Veger.
Se salgsoppgave for mer informasjon angående dette.

For mer informasjon, kontakt megler på 902 65 250!

Beliggenhet

Øvergårdveien 457 ligger naturskjønt og skjermet til en liten kjøretur fra sentrum, med fantastisk natur like ved boligen. Enten du vil spasere langs Nordkjoselva en vårdag eller klatre deg opp til Revvatinden i midnattsol! Vinterstid kan du isfiske på fjordisen eller ta en randotur i Sørfjellet som ligger kun 5 minutter unna med bil!
Nordkjosbotn er en bygd med stor utvikling og godt med arbeidsplasser både i tilknytning til plassen, men også innenfor pendleravstand. Engasjert og inkluderende samfunn. I Nordkjosbotn finnes de fleste servicetilbud som barnehage, skole, forretninger, treningsstudio, veikro, campingplass, bank- og posttjeneste m. Det er også idrettsplass med kunstgressdekke, løpebane med tartandekke, og tennisbane. Det er også idrettshall, samt treningssenter i bygden. Nærhet til store fri- og rekreasjonsområder rett utenfor døren, eller i kort kjøreavstand.
Ca. 70 km til Tromsø sentrum og 60 km til Bardufoss.

Tomt

Enebolig beliggende like utenfor Nordkjosbotn i Balsfjord kommune. Tomt opparbeidet med gruslagte veier, diverse beplantninger, plenareal og biloppstillingsplass.
Frittstående redskapsbod.

Bebyggelse

Spredt eneboligbebyggelse i området.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1973. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong og murverk. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med krypkjeller. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende og stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass. Elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon. Enebolig på ett plan (samt kaldtloft) bestående av: Gang. bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Boligen disponerer: 1 utvendig bod oppmålt til ca 6 m2 og parkeringsmuligheter på egen tomt.
Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 15.03.2023.

Standard

Bad:
Baderom fra byggeår med oppgraderinger utført i 2004 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Takplater med downlights i himling. Vegghengt servantinnredning med dør. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater, veggplater og takplater. Profilerte innerdører og innerdører med glassfelt. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming.

Teknisk anlegg:
Vannrør av kobber. Leilighetens stoppekran er plassert på bad. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Varmtvannsbereder på plassert på bad. (Ukjent alder og antall liter)
Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 15.03.2023.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peisovn.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Gruset adkomstveg fra offentlig veg. Tinglyst vegrett ned til boligen.

Parkering

Parkering på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 90
 • Kommunenr: 5422
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Øvergårdveien 457 presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Velkommen til Øvergårdveien 457 presentert av Levi Gout hos Hjem Eiendomsmegling!
Koselig stue med vedfyrt peis
Koselig stue med vedfyrt peis
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Soverommene ligger på venstre side, og badet på høyre
Soverommene ligger på venstre side, og badet på høyre
Arealeffektiv stue med plass til både stuemøbler og spisegruppe
Arealeffektiv stue med plass til både stuemøbler og spisegruppe
Kjøkkenet har rikelig med benkeplass som gjør at flere kan kokkelere sammen her!
Kjøkkenet har rikelig med benkeplass som gjør at flere kan kokkelere sammen her!
Rikelig med skapplass
Rikelig med skapplass
Vedfyrt peis for de kaldeste vinterdagene!
Vedfyrt peis for de kaldeste vinterdagene!
Flislagt bad i tidløs utførelse
Flislagt bad i tidløs utførelse
Badekar eller dusj? Valget er ditt!
Badekar eller dusj? Valget er ditt!
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Begge soverommene er av god størrelse
Begge soverommene er av god størrelse
Jacuzzi medfølger ikke handelen
Jacuzzi medfølger ikke handelen
Praktisk utebod
Praktisk utebod
Eiendommen ligger skjermet til
Eiendommen ligger skjermet til
Kort kjøretur til Nordkjosbotn sentrum
Kort kjøretur til Nordkjosbotn sentrum
Tamokdalen med fantastiske skiopplevelser er kun 15 minutter unna!
Tamokdalen med fantastiske skiopplevelser er kun 15 minutter unna!
Plantegning
Plantegning