Skagesundvegen 3A

← Tilbake til boliger

Skagesundvegen 3A

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 950 000

157 m²

7 soverom

Enebolig med utleiemulighet midt mellom UNN/UIT og sentrum. Stor carport med terrasse på toppen.

Prisantydning:

kr 5 950 000

Omkostninger:

kr 164 970

Totalpris:

kr 6 114 970

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

154 m²

Bruksareal:

157 m²

Soverom:

7

Rom:

5

Etasje:

3

Byggeår:

1960

Energimerking:

F

Tomt:

477 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Enebolig over 3 plan med carport og terrasse over carporten, asfaltert adkomst.
Hoveddelen har oppgradert bad og kjøkken, med 4 soverom og god plass for lagring på loft. Varmepumpe og vedfyring.
Etablert utleie i under etasjen med 3 soverom. stue og kjøkken, varmepumpe.

- Utleiemulighet
- Stor carport med terrasse på hele taket.
- Sentral beliggenhet midt mellom byen og UNN/Universitet
- Rolig gate
- Varmepumpe i 1 og u.etasjen.
- boligen framstår velholdt.

For mer informasjon, kontakt eiendomsmegler Levi Gout på 902 65 250.

Beliggenhet

Sone 1 i bomringen, fri kjøring til Bukta i syd og Tverrforbindelsen til Tromsøbadet, Tromshallen og ski/friarealet rundt toppen av øya.
Beliggende i trafikkstille gate like ved dagligvareforretninger, skole, barnehager med mer i umiddelbar nærhet. Idrettsanlegg, Tromsbadet, fine turområder og løsløype i nærområdet.
Kort vei til UNN/Univ. Boligen ligger ovenfor Kræmer bydel som oppgraderes med nye næringsbygg og boligblokker, butikker, apotek og restauranter - enkelt adkomst rett nedfor Stakkevollvegen. Her blir det opparbeidet flotte utendørsarealer for felles benyttelse og bidrar til forskjønnelse om boområdet. Søndags åpen Joker på Dramsvegen.

Innhold

u.etg: Entre, 3 soverom, kjøkken, bad, gang, toalettrom og stue.
1.etg: Vindfang, bad, kjøkken og stue. Carport for 2 biler
2.etg: 4 soverom, bod. Utgang til terrasse mot syd over hele carporten.

Tomt

Tomt opparbeidet med diverse beplantninger, plenareal og carport. Tomten er svakt fallende mot øst. Asfalter adkomst til boligen.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Enebolig beliggende på Godthåp, Tromsø kommune. Tomt opparbeidet med diverse beplantninger, plenareal og carport.
Boligbygg oppført i 1955. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med
støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Utvendige fasader av murpuss, fasadeplater og liggende trekledning. Etasjeskillere
av trekonstruksjoner og betong. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med asfaltpapp. Entrédør med glassfelter.
Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Varmepumpe i stue og kjeller. Elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon.
Enebolig over 3 etasjer bestående av:
Underetasje: Entre, 3 soverom, kjøkken, bad, gang, toalettrom og stue.
1. etasje: Vindfang, bad, kjøkken og stue.
Loftsetasje: 4 soverom og bod.
Boligen disponerer parkeringsmuligheter i egen carport

Standard

Enebolig - hovedenhet;
Kjøkken 1.etasje;
Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk.
Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater og takplater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Bad 1.etasje;
Baderom oppgradert i 2019 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme. Baderomsplater og fliser på vegger.
Nedsenket himling med down-lights. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Dobbel ovenpåliggende servant med ett-greps armaturer.
Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdør. Vegghengt dusjarmatur (hånddusj og regndusj). Vegghengt toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Gulvflater belagt med laminat.
Vegg- og himlingsflater i veggplater og takplater.
Glatte innerdører.
Naturlig ventilasjon via ventiler.
Peisovn i stue denne er av nyere dato. (Det opplyses i egenerklæringen at ovnen går tett. Det blir opplyst under befaringen at
ovnen er byttet og at problemet var relatert til den gamle ovnen)
Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue.

2.etasje;
Det er ikke kjent når loftsetasjen ble innredet. Loftsetasjen har en gulvflate på ca 53 m2. Grunnet skråtak har loftsetasjen et målbart areal på 50 m2.
Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i veggplater og takplater.
Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming. Utgang til terrasse over carport igjennom ett av soverommene mot syd/vest.
Loft med trappestige, innredet med gulv for god lagring.

Utleiedel - underetasjen;
Kjøkken;
Innredningen er fra ukjent årstall. Innredning med glatte fronter. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk.
Frittstående komfyr og kjøleskap. Vegghengt ventilator. Vannrør av kobber. Avløpsrør er ikke synlig grunnet begrenset tilgang.
Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater, panel og veggplater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Baderom - Underetasje;
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv. Plater på veggflater. Malte flater i himling. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg.
Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i egen nisje.

Toalettrom (ikke våtrom) - Underetasje;
Flislagt gulv og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Gulvstående toalett.
Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.

Kjeller leilighet - Underetasje;
Underetasjen er innredet og har enkelte utlektede kjellervegger. Det er ikke kjent når etasjen ble innredet.
Gulvflater belagt med laminat og fliser. Vegg- og himlingsflater i malte flater og fliser.
Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyring med nyere vedovn i stue 1.etasje.
Varmepumpe i 1.etasje og i kjeller leilighet.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Asfalter adkomst parkering i carport og foran boligen (2-4 utenfor carport)

Offentlig kommunikasjon

Gode bussforbindelser rett nedenfor på Stakkevollvegen ca.100 meter til busstopp. Også gode bussforbindelser oppe på Dramsvegen.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Utleie i under etasjen er ikke godkjent av Tromsø Kommune.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Leiligheten i underetasjen er ikke søkt godkjent i Tromsø Kommune, denne er etablert av tidligere eier.

Ansvarlig megler

Levi Gout

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kjæledyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Utvidelsesmuligheter
 • Lademulighet
 • Balansert ventilasjon

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 119
 • Bruksnr: 818
 • Kommunenr: 5501
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Skagesundvegen 3A her presentert av Alexander Uhre hos Hjem Eiendomsmegling AS
Velkommen til Skagesundvegen 3A her presentert av Alexander Uhre hos Hjem Eiendomsmegling AS
Flislagt over benkeplate med mosaikkfliser, lys under overskap, down lights i tak
Flislagt over benkeplate med mosaikkfliser, lys under overskap, down lights i tak
Kjøkkenet er innholdsrikt med mye skapplass og integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin
Kjøkkenet er innholdsrikt med mye skapplass og integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin
Romslig spisplass - vedfyring
Romslig spisplass - vedfyring
Stue
Stue
Utsikt mot Tromsdalstinden
Utsikt mot Tromsdalstinden
Inngangsparti
Inngangsparti
Baderom med dobbelvask og god oppbevaring
Baderom med dobbelvask og god oppbevaring
Stor dusjnisje med fossefall og handdusj
Stor dusjnisje med fossefall og handdusj
Skagesundvegen 3 - 2D - 1. Etasje - plantegning
Skagesundvegen 3 - 2D - 1. Etasje - plantegning
Skagesundvegen 3 - 2D - 2. Etasje - plantegning
Skagesundvegen 3 - 2D - 2. Etasje - plantegning
Romslig terrasse over hele carporten
Romslig terrasse over hele carporten
Gode solforhold
Gode solforhold
Soverom med utgang til terrasse
Soverom med utgang til terrasse
Gang 2.etasje med luke til loft med god lagring
Gang 2.etasje med luke til loft med god lagring
Soverom mot sydøst med stor garderobe med innredning
Soverom mot sydøst med stor garderobe med innredning
Innholdsrik bod i 2.etasje innredet med hyller
Innholdsrik bod i 2.etasje innredet med hyller
Soverom mot nordvest
Soverom mot nordvest
Soverom mot nordøst
Soverom mot nordøst
Skagesundvegen 3 - 2D - U. Etasje - Planskisse for utleie enhet
Skagesundvegen 3 - 2D - U. Etasje - Planskisse for utleie enhet
Stue i u.etasje med varmepumpe
Stue i u.etasje med varmepumpe
Kjøkken i u.etasje
Kjøkken i u.etasje
Nye bydelen på Kræmer
Nye bydelen på Kræmer
Umiddelbar nærhet til Euro Spar Kræmer
Umiddelbar nærhet til Euro Spar Kræmer