Kvaløyvågvegen 394

← Tilbake til boliger

Kvaløyvågvegen 394

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 690 000

80 m²

3 soverom

Hyttedrøm beliggende i attraktiv avstand fra Tromsø sentrum| Naturskjønt område, både sjø og fjell.

Prisantydning:

kr 2 690 000

Omkostninger:

kr 80 970

Totalpris:

kr 2 770 970

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

48 m²

Bruksareal:

80 m²

Soverom:

3

Rom:

3

Etasje:

1

Byggeår:

1978

Energimerking:

G

Tomt:

1837 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Flott hytte som ligger i attraktiv avstand fra Tromsø sentrum i naturskjønt område, med nær tilgang til både sjø og multer i lett og trivelig turterreng, sommer som vinter.
Er det dårlig vær i byen, er det ofte motsatt på hytta, og er det dårlig der, er det en fornøyelse å sitte inne og se ut på hav og fjell. Beliggenhet med flott utsikt vestover mot havet og sol det meste av dagen og sommernatta.
Nærheten til sentrum gjør at en kan pendle til og fra jobb når det måtte være ønskelig. Det ble også lagt ny asfalt på veien, høsten 2021, så sykkelen er et like godt fremkomstmiddel når forholdene tillater det, gode bussforbindelser/kollektiv
Det er en velassortert og trivelig butikk i Kvaløyvågen, 12km unna, hvor de er svært glade for at hyttefolket gjør sine innkjøp der og støtter bygda.

Beliggenhet

Her snakker vi om de 3B er, Beliggenhet, Beliggenhet, Beliggenhet! 30 min kjøring fra Tromsø sentrum ca. 27 km beliggende på veg mot Kvaløyvågen, ca. 3,3 km fra avkjøringen til Kvaløyvågen, her kommer man til Tromsøs første regulerte hyttefelt som ligger på idylliske Rakkenes med Naust og brygge og 2 hvite sandstrender

Innhold

Vindfang/gang (terrasse i inngangsparti med morgensol)
Vaskerom med vask
2 soverom (ett soverom med utgang til terrasse mot nordøst med utsikt mot Ringvassøya)
Ikke ferdig innredet rom (kan deles i 2 soverom) med utgang til terrasse på ca. 80 kvm i ulike nivå med trapper
Klargjort for badstue
Lite rom tenkt som dusj i forbindelse med badstue
Åpen løsning med stue og kjøkken med utgang til terrasse mot sydvest mot Kvalsundet og nord mot Ringvassøya.

Bod med Cinderella forbrenningstoalett, inngang fra utsiden.

Tomt

Skrående naturtomt med sti ned/opp fra parkering

Bebyggelse

Fritidsbebyggelse

Byggemåte

Fritidsbolig beliggende i Kvaløyvågvegen 394 i Tromsø kommune. Skrånende naturtomt med diverse beplantning.
Fritidsbolig satt opp på søylefundamenter. Etasjeskille av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående
trekledning. Kaldloft med adkomst via luke utvendig. Tak i saltaksform utvendig tekket med metallplater. Renner og nedløp av metall. Vinduer og
balkongdører med 2 og 3-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør av kobber og plast, avløpsrør av plast. Sommervann. Ventilasjon er basert på
naturlig ventilasjon med ventiler i vindu og yttervegg. Oppvarming med elektristet og vedfyrt ovn.
Boligen består av:
Uinnredet rom, bod, gang, 2 soverom, stue/kjøkken.
Utebod på 7m2.

Standard

Hytten har hatt jevnlig vedlikehold.
Miljøvennlig forbrenningstoalett fra Cinderella.
Mulighet for å koble seg til naboen borede brønn for helårsvann for en kostnad på kr 100 000.-
Ny peisovn med panoramaglass i stue. Ovnen fyller gjeldende miljøkrav.
Peisovn (moderne) for montasje i soverommet følger med.
Nytt vindu mot vest . Ny dør mot øst, ut på en morgensolterrasse
I tider med dyr strøm er det mulig å holde god varme i hytta med disse to ovnene.
Ny terrasse mot vest i 2020 på ca.80m2
Ny terrasse mot sør i 1988 på ca.10m2, veranda dør fra soverom i 2013.
Nytt tilbygg på 28m2 i 2010/2011, som er delvis innredet med tanke på at kjøper kan gjøre den innredning som passer. Elektriske kabler fremlagt til påkoblingspunkter. Her er alle vindu/dører nye.
Ny inntaksledning, sikringsskap og kabler (2018)
Ny taktekking (2015) og nye takrenner og nedløpsrør. Taket er tekket med Decra som har en antatt levetid (iflg. produsenten) på 50 år. Nytt pipebeslag.
Ubrukt kjøleskap og komfyr med avtrekksvifte.
Det følger med ei relativt ny ei dobbeltseng med madrasser, køyesenger, klesskap, salongbord, stort spisebord, sittebenker og noe kjøkkenutstyr - selges slik den står.

Det som gjenstår igjen for tilbygget;
Montere dører, legge gulv (belegg eller lignende) listing av gulv og omramming av dører og vinduer)
Ringjord Elektro har ferdigstilt lyspunkt i tak, kontakter og brytere den 05.06.2023

Oppvarming

Strøm og vedfyring.
Eier har en vedovn man kan få med til tilbygget

Adkomst

Enkel avkjøring fra vegen til felles biloppstillingsplass, gangsti opp til hytten ca. 100 meter gange.
Nærheten til sentrum gjør at en kan pendle til og fra jobb når det måtte være ønskelig. Det finnes også en velassortert og trivelig butikk i Kvaløyvågen, 12km unna, hvor de er svært glade for at hyttefolket gjør sine innkjøp der og støtter bygda.
Det ble også lagt ny asfalt på veien, høsten 2021, så sykkelen er et like godt fremkomstmiddel når forholdene tillater det.

Parkering

Felles biloppstillingsplass med andre hytteeiere ca. 100 meter fra hytta, denne blir også brøytet på vinteren

Offentlig kommunikasjon

Skolerute som går til Kvaløyvågen rute 428 alternativ buss er 430 som går til og fra Hansnes fra avkjøringen ved tunnelen ca. 3,3 km fra hytta.

Boligselgersforsikring

Selger har valgt å ikke tegne boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

Mulighet for tilkobling av vann hos naboens borede brønn for kr 100 000.-

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

 • Innlagt vann
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bilvei frem
 • Bredbåndstilknytning
 • Båtplass
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Strandlinje
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.12 550,- eget gnr/bnr. kr. 9 250,- ved snr og kr. 8 250,- ved andelsnummer (valgfritt).

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Nydelig utsikt og gode solforhold
Nydelig utsikt og gode solforhold
Hytta sett fra vest
Hytta sett fra vest
plantegning målbar
plantegning målbar
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Koselig stue del med deilig peis og nydelig utsikt!
Koselig stue del med deilig peis og nydelig utsikt!
Gode lys og utsiktsforhold fra stue og kjøkken
Gode lys og utsiktsforhold fra stue og kjøkken
Stue del med nyere peis
Stue del med nyere peis
Gode utsikts og lysforhold
Gode utsikts og lysforhold
Spiseplass med utsikt mot vest og nord mot Ringvassøya
Spiseplass med utsikt mot vest og nord mot Ringvassøya
Romslig kjøkken, hvitevarer medfølger
Romslig kjøkken, hvitevarer medfølger
Det blå soverommet
Det blå soverommet
Blårommet med utgang til terrasse
Blårommet med utgang til terrasse
Soverom med utgang til egen terrasse mot nordøst
Soverom med utgang til egen terrasse mot nordøst
Vaskerom -
Vaskerom -
Stort rom med utgang til terrassen mot vest og utsikt mot Kvalsundet
Stort rom med utgang til terrassen mot vest og utsikt mot Kvalsundet
Strøm klargjort til 2 soverom, alternativt ett stort soverom, i bakkant klargjort for badstue og dusj
Strøm klargjort til 2 soverom, alternativt ett stort soverom, i bakkant klargjort for badstue og dusj
Nyere peis
Nyere peis
Spiseplass med utsikt
Spiseplass med utsikt
Kjøkken med mulighet for vann - tilgang til sommervann - mulighet for tilkobling til naboen brønn for helårsvann
Kjøkken med mulighet for vann - tilgang til sommervann - mulighet for tilkobling til naboen brønn for helårsvann
Stor terrasse mot sydvest - utsikt rett mot Kvalsundet
Stor terrasse mot sydvest - utsikt rett mot Kvalsundet
Takoverbygg på deler av terrassen
Takoverbygg på deler av terrassen
Stor nyere terrasse med ulike nivåer og noe takoverbygg
Stor nyere terrasse med ulike nivåer og noe takoverbygg
Hytten sett fra sydvest
Hytten sett fra sydvest
Tromsøs første regulerte hyttefelt med 15 hytter - flott tur og ski terreng i bakkant
Tromsøs første regulerte hyttefelt med 15 hytter - flott tur og ski terreng i bakkant
Vegen går til Kvaløyvågen der du finner en hyggelig matbutikk/kafe
Vegen går til Kvaløyvågen der du finner en hyggelig matbutikk/kafe
Kvalsundet
Kvalsundet
Utsikt mot Ringvassøya og ned til felles kai - båtplass og mulighet for å oppføre naust
Utsikt mot Ringvassøya og ned til felles kai - båtplass og mulighet for å oppføre naust
Bålkos
Bålkos
Bålpanne og nydelig utsikt
Bålpanne og nydelig utsikt
Hytta har terrasser med ulike nivåer, sol og le etter vær og sol
Hytta har terrasser med ulike nivåer, sol og le etter vær og sol
Trappeadkomst og flere nivåer
Trappeadkomst og flere nivåer
Brygge som man eier andel i hytte sameie
Brygge som man eier andel i hytte sameie
Hyggelig med naust i fjæra - åpningen mellom naustene er tomt for bygging av eget naust
Hyggelig med naust i fjæra - åpningen mellom naustene er tomt for bygging av eget naust
Naust tomt tilhørende hytta, i dag står en ringmur her som ikke ble fullført
Naust tomt tilhørende hytta, i dag står en ringmur her som ikke ble fullført
Felles brygge i hytte sameiet
Felles brygge i hytte sameiet
Felles brygge i hytte sameiet
Felles brygge i hytte sameiet
Fin sandbunn på stranda, gode bademuligheter hvis man tåler litt kaldt vann
Fin sandbunn på stranda, gode bademuligheter hvis man tåler litt kaldt vann
Kristinbu - Hytte med sjel
Kristinbu - Hytte med sjel
Kart
Kart
Sikringskap
Sikringskap
Sikringskap
Sikringskap
Utsikt sommer
Utsikt sommer
Populær strand
Populær strand
Idyll
Idyll
Hytta øverst i feltet til venstre
Hytta øverst i feltet til venstre
Flotte turmuligheter i området bak hytta
Flotte turmuligheter i området bak hytta
Kart - pil på Rakkenes
Kart - pil på Rakkenes