Krokvegen 34

← Tilbake til boliger

Krokvegen 34

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 7 990 000

243 m²

4 soverom

Spennende og betydelig påkostet enebolig * Flott romslig tomt * Garasje

Prisantydning:

kr 7 990 000

Omkostninger:

kr 218 470

Totalpris:

kr 8 208 470

Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

190 m²

Bruksareal:

243 m²

Soverom:

4

Rom:

4

Byggeår:

1967

Energimerking:

G

Tomt:

927 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 704 671

Kort om eiendommen

Spennende og tiltalende enebolig i retro-funkis utførelse, sentralt beliggende i Tromsdalen. Boligen er innholdsrik med en romslig 1. etasje, stor stue- og kjøkkendel badrom og 2 større soverom på dette plan. 2 balkonger med svært gode solforhold. I u. etasje er det romslig entre/hall, wc, vaskerom og et soverom. I tillegg er det ombygget/tilrettelagt for 2-roms utleiedel i deler av u. etasjen. (Ikke godkjent boenhet). Stor garasje med tilgang bod på samlet ca. 53m2.

Boligen er betydelig påkostet i perioden 2019-2023!

Flott tomt, skrånende mot nordvest med asfaltert adkomst og gangareal. Her er det flere fine uteplasser, som kan utnyttes for et trivelig utemiljø. Det er tilrettelagt for hønsehold i bakgården, dette kan eventuelt avtales overtatt, dersom ønskelig for partene.

Beliggenhet

Fin beliggenhet sentralt i Tromsdalen. Kort gangavstand til skoler, barnehager, butikk (Eurospar) og ikke minst de flotte tur- og rekreasjonsområdene i Tromsdalen. Boligen ligger fint til med nydelig utsikt til Tromsøya, deler av sundet og Ishavskatedralen. Her kan man også nyte nyttårfyrverkeriet ved Fjellheisen fra den romslige balkongen.

Innhold

Underetasje:
Garasje, boder, vindfang, bad, rom, soverom, vaskerom, kjøkken, stue og toalettrom.

1.etg:
Soverom, rom, bad, gang, stue og kjøkken.

Utgang fra soverom 1.etg til østvendt balkong på 13m2.
Utgang fra stue 1.etg til sør og vestvendt balkong på 33m2.

Tomt

Adkomst via asfaltert vei frem til garasje. Skrånende tomt opparbeidet med plenareale og diverse beplantning.

Bebyggelse

Hovedsakelig småhusbebyggelse i området.

Byggemåte

Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av betong og trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Flatt tak tekket med takmembran over hovedbygning, saltak tekket med metallplater over garasje. Slett fabrikkmalt entredør med kodelås. Vinduer med 2 og 3-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør med rør-i-rør system og kobber, synlige avløpsrør av plast. Oppvarming av bolig er med elektristet, varmepumpe og vedfyrt ovn. Ventilasjon er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i vindu og yttervegg, mekanisk avtrekk på kjøkken og våtrom.

Standard

Badrom u. etasje:
Bad fra 2020. Flislagt gulv med gulvvarme. Våtromsplater på vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Fordelerskap for rør-i-rør system. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Vaskerom u. etasje:
Vaskerom fra ukjent eksakt årstall med enkelte oppgraderinger utført i 2020. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Våtromsplater på vegger samt malte plater.
Malte flater i himling. Vaskeromsinnredning med benkeplate av tre og nedfelt utslagsvask med ett-greps armatur. Badekar med vegghengt badekararmatur.
Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Fordelerskap for rør-i-rør system. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Bad 1. etasje:
Bad fra 2020. Flislagt gulv med gulvvarme. Våtromsplater på vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Dobbel ovenpåliggende servant med ett-greps armaturer. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur (hånddusj og regndusj). Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Fordelerskap for rør-i-rør system.

Kjøkken u. etasje:
Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Blekkplater mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Lekkasjestopper.

Kjøkken 1. etasje:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av stein. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Stikkontaker montert ved benkeplate. Integrerte hvitevarer, gjelder Kjøleskap, komfyr og mikroovn i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp med mekanisk avtrekk. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Lekkasjestopper.

Generelt om overflater:
Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malte plater. Himlingsflater med himlingsplater og malte flater. Slette innerdører.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og fast brensel. Montert varmepumpe i stue "hoveddel", samt vedovn.

Adkomst

Grei og forholdvis flat adkomst inn til boligen, via privat adkomstveg. Tinglyst adkomstrett over naboeiendom.

Parkering

Parkering i garasje og god plass på tomten.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Boligens utleiedel er ikke søkt godkjent som egen boligenhet. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette forholdet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 17
 • Bruksnr: 723
 • Kommunenr: 5401
Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling AS v/ Robin I. Martinsen presenterer Krokvegen 34!
Hjem Eiendomsmegling AS v/ Robin I. Martinsen presenterer Krokvegen 34!
Romslig stue, oppgradert og med store vindusflater. Etasjen er gjennomgående med innslipp av lys fra alle retninger.
Romslig stue, oppgradert og med store vindusflater. Etasjen er gjennomgående med innslipp av lys fra alle retninger.
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Planillustrasjon 1. etasje (plan 2).
Planillustrasjon 1. etasje (plan 2).
Planillustrasjon u. etasje (plan 1).
Planillustrasjon u. etasje (plan 1).
En flott hage og uteområde, romslig tomt med mange muligheter.
En flott hage og uteområde, romslig tomt med mange muligheter.
Stuen er romslig med mulighet for flere varianter av møblering.
Stuen er romslig med mulighet for flere varianter av møblering.
Det er vedfyring og varmepumpe av nyere type.
Det er vedfyring og varmepumpe av nyere type.
Nydelig utsikt mot nord og vest.
Nydelig utsikt mot nord og vest.
Moderne kjøkkeninnredninger med store arbeidsflater og integrerte hvitevarer.
Moderne kjøkkeninnredninger med store arbeidsflater og integrerte hvitevarer.
Badrom renovert i senere tid, med tidsriktige flisvalg, utstyr og innredninger.
Badrom renovert i senere tid, med tidsriktige flisvalg, utstyr og innredninger.
Hovedsoverom med garderoberom og utgang til øst og til dels sørvendt balkong.
Hovedsoverom med garderoberom og utgang til øst og til dels sørvendt balkong.
Soverom 2 i 1. etasje hoveddel. Begge rommene i 1 etasje er romslige og med stort lysinnslipp.
Soverom 2 i 1. etasje hoveddel. Begge rommene i 1 etasje er romslige og med stort lysinnslipp.
Balkong, til dels takoverbygget.
Balkong, til dels takoverbygget.
Her kan man nyte lange soldager, når været tillater det.
Her kan man nyte lange soldager, når været tillater det.
Balkongen ut fra soverom 1. etasje.
Balkongen ut fra soverom 1. etasje.
Romslig entre med 60x60 fliser, varmekabler og smart innredning.
Romslig entre med 60x60 fliser, varmekabler og smart innredning.
Nyere ytterdør med sideglass.
Nyere ytterdør med sideglass.
Soverom u. etasje, tilhørende hoveddelen av huset.
Soverom u. etasje, tilhørende hoveddelen av huset.
Et lite toalettrom under trapp i u. etasje.
Et lite toalettrom under trapp i u. etasje.
Vaskerom med benk, innredning og hylleløsning.
Vaskerom med benk, innredning og hylleløsning.
Badekar på vaskerom.
Badekar på vaskerom.
Bakgården gleder andre arter også. Her kan man gå i dialog med eier om å eventuelt overta høns, dog må dette tas ved siden av ordinær handel.
Bakgården gleder andre arter også. Her kan man gå i dialog med eier om å eventuelt overta høns, dog må dette tas ved siden av ordinær handel.
Ryddig uteområde, dels asfaltert. God adkomst og garasje.
Ryddig uteområde, dels asfaltert. God adkomst og garasje.
Entre/gang i del innredet som hybelleilighet.
Entre/gang i del innredet som hybelleilighet.
Stue.
Stue.
Moderne kjøkken med integrert oppvask, koketopp og stekovn.
Moderne kjøkken med integrert oppvask, koketopp og stekovn.