Stuertvegen 32A

← Tilbake til boliger

Stuertvegen 32A

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 8 770 000

135 m²

4 soverom

Moderne og innholdsrikt rekkehus | to bad | Carport | Endehus | Gode solforhold | Ettertraktet område

Prisantydning:

kr 8 770 000

Omkostninger:

kr 229 580

Totalpris:

kr 8 999 580

Felleskostnader/mnd:

kr 838

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

124 m²

Bruksareal:

135 m²

Soverom:

4

Rom:

5

Etasje:

2

Byggeår:

2021

Energimerking:

B

Tomt:

1205 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Moderne og innholdsrikt rekkehus med ettertraktet beliggenhet i trygge omgivelser øverst på Mortensnes.

Boligen har fire soverom, to bad og praktisk bod/vaskerom samt kjøkken og stue inndelt i flere soner. Moderne kjøkken med helintegrerte hvitevarer og godt med benkeplass. Begge bad er moderne og delikat utført med storformatfliser og fine farger.

Terrasse både mot vest og øst med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Også rikelig med vinduer i tre himmelretninger som gir godt med naturlig lysinnslipp.

Mortensnes er kjent for sin nærhet til flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet blant annet lysløypa som bl.a. fører helt sør på Tromsøya til Museet eller nordover til Nordspissen og Hamna. Også kort vei til Universitetet og Sykehuset.

Parkering i carport med ELbil-lader.

Beliggenhet

Attraktivt og rolig bomiljø på Tromsøya's vestside med gode solforhold - fra tidlig morgen til sen kveld.

Mortensnes er kjent for sin nærhet til flotte rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet og lysløypa ligger rett utenfor inngangsdøren, som bl.a. fører helt sør på Tromsøya til Museet eller nordover til Nordspissen og Hamna.

Kort veg til matbutikk, skoler, barnehager, Jekta handelspark, restaurant treningssenter m.m.
Også kort vei til Universitetet og Sykehuset, hvor det er kort både og sykle og gå.

Busstopp med hyppige avganger til Giæverbukta og sentrum ligger like ved. Eiendommen grenser til friareal og har tilgang til flotte turterreng via blant annet tur- og lysløyper.

Tomt

Felles tomt for sameiet opparbeidet med gruslagte veier, diverse beplantninger, plenareal, terrasse på terreng og biloppstillingsplass.
Tomten er også større i forkant av huset enn den ser ut da den går litt opp i skråningen foran huset.

Bebyggelse

Både villa, leilighetsbygg og skole / barnehage.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2021. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Flatt tak. Yttertak er utvendig tekket med Sarnafil. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Varmepumpe i trapperom. Peisovn i stue. Mekanisk balansert ventilasjon.

Standard

Moderne og innbydende standard. Bygget i 2021 iht. gjeldende byggeforskrifter i TEK17 som sikrer dere en energieffektiv og god bolig, godt isolert og med balansert ventilasjon. Standard for øvrig hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning.
Innredningen er fra byggeår.
Innredning med glatte fronter.
Benkeplate av laminat.
Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk.
Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Ventilator i overskap med komfyrvakt.
Vannrør av typen rør-i-rør system og kobber.
Automatisk vannstopper med fuktsensor.
Synlige avløpsrør av plast.
Gulvflater belagt med parkett.
Vegg og himlingsflater i malte flater.

Våtrom - Bad 2. etasje
Baderom fra byggeår.
Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.
Tapet på vegger.
Malte flater i himling.
Vegghengt servantinnredning med skuffer.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speil med sidelys og stikkontakt ved servant.
Dusjhjørne med dører.
Vegghengt dusjarmatur.
Vegghengt toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Mekanisk avtrekk med ventil i himling.

Våtrom - Bad 1. etasje
Baderom fra byggeår.
Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.
Nedsenket himling med downlights.
Vegghengt servantinnredning med skuffer.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speil med overlys og stikkontakt over servant.
Badekar med vegghengt badekararmatur.
Vegghengt toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Mekanisk avtrekk med ventil i himling.
Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med parkett og fliser.
Gulvvarme i entré.
Vegg- og himlingsflater i malte flater.
Profilerte innerdører.
Mekanisk balansert ventilasjon.
Varmepumpe i trapperom.
Peisovn i stue.
Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Gulvvarme på begge bad samt i gang.

Adkomst

Følg adkomst veier til øverste del av Mortensnes. Her kan du ta både nede fra Langnes og inn fra innkjøringen under skibrua ved Dramsvegen.

Parkering

En fast plass i carporten samt parkering på sameiets adkomst/tomt.

Offentlig kommunikasjon

Svært god, hyppige bussavganger i området

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (orgnr 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 10.000.000,- frem til 30/06-2022. Denne økes til kr 12.000.000,- fra 01/07-2022. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

Felleskostnader er betalt ut året av selger.
Det vil nok kunne bli asfaltert til ettersommeren/tidlig høst - hvis godt tilbud og eierne er enige om det - engangsbeløp.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Felleskostnader inkluderer

Forsikring hus og snørydding

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.9 250,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 117
 • Bruksnr: 173
 • Seksjonsnr: 1
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Moderne og innbydende rekkehus sentral på Mortensnes i trygge omgivelser
Moderne og innbydende rekkehus sentral på Mortensnes i trygge omgivelser
Moderne og lys stue med vinduer mot nord og vest. Utgang til terrasse
Moderne og lys stue med vinduer mot nord og vest. Utgang til terrasse
Moderne og innbydende rekkehus sentral på Mortensnes i trygge omgivelser
Moderne og innbydende rekkehus sentral på Mortensnes i trygge omgivelser
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Vedfyring fint plassert i rommet
Vedfyring fint plassert i rommet
Flott kjøkken med ekstra oppbevaring og benkeplass. Fint med vinduer over benk for lys og utsikt i rommet
Flott kjøkken med ekstra oppbevaring og benkeplass. Fint med vinduer over benk for lys og utsikt i rommet
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Spisestuen har svært god plass til både spisebord og annet møblement
Spisestuen har svært god plass til både spisebord og annet møblement
Fra spisestuen er det inngang til et soverom
Fra spisestuen er det inngang til et soverom
Stuen gir flere muligheter for møbelering
Stuen gir flere muligheter for møbelering
Hovedbadet er utført i svært delikate og moderne fliser og materialvalg. Virkelig et flott bad.
Hovedbadet er utført i svært delikate og moderne fliser og materialvalg. Virkelig et flott bad.
Ekstra stort underskap med skuffer og heldekkende servant
Ekstra stort underskap med skuffer og heldekkende servant
Badekar på hovedbad..
Badekar på hovedbad..
Bad i 2. etasje. Storformat flis på gulv og dels vegger. Innslagbare dusjdører og speil m/belysning
Bad i 2. etasje. Storformat flis på gulv og dels vegger. Innslagbare dusjdører og speil m/belysning
Praktisk vaskerom / bod / teknisk rom
Praktisk vaskerom / bod / teknisk rom
Mellomgang i 1. etasje
Mellomgang i 1. etasje
Gangen har storformatflis og gulvvarme
Gangen har storformatflis og gulvvarme
Hovedsoverommet er av god størrelse og har garderobeskap som følger med i handelen
Hovedsoverommet er av god størrelse og har garderobeskap som følger med i handelen
Soveorm 3 av 4
Soveorm 3 av 4
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom 4 av 4. Dette rommet er i boligens øverste etasje.
Soverom 4 av 4. Dette rommet er i boligens øverste etasje.
Soverom 2 av 4
Soverom 2 av 4
Terrasse mot øst med morgensol. Utgang fra spisestuen.
Terrasse mot øst med morgensol. Utgang fra spisestuen.
Terrasse mot vest med sol fra litt ut på formiddagen til sen kveld.
Terrasse mot vest med sol fra litt ut på formiddagen til sen kveld.
Isolert utebod
Isolert utebod
Fasade sett fra parkeringen
Fasade sett fra parkeringen
Oppstillingsplasser for bil foran boligen
Oppstillingsplasser for bil foran boligen
Carport og inngang
Carport og inngang
Uteområde med potensiale foran huset
Uteområde med potensiale foran huset