Dukvegen 31B

← Tilbake til boliger

Dukvegen 31B

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 590 000

101 m²

4 soverom

Visning! Innholdsrik bolig med flott utsikt, garasje og eget vaskerom | barnevennlig område med nærhet til turområder

Prisantydning:

kr 4 590 000

Omkostninger:

kr 125 170

Totalpris:

kr 4 715 170

Felleskostnader/mnd:

kr 200

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

101 m²

Bruksareal:

101 m²

Soverom:

4

Rom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

1996

Energimerking:

D

Tomt:

1073 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 221 000

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Dukvegen 31B, en innholdsrik del av flermannsbolig beliggende i barnevennlige omgivelser.

Bygget er plassert i terrassert terreng, noe som gjør at man har enkel adkomst inn til hovedplan fra gårdsplass og garasje samtidig som man i front av bygget er hevet én etasje over markterreng. Dette gir uhindret utsikt og luftig atmosfære i stue, kjøkken og på veranda. I boligen har man 4 soverom hvorpå to er plassert i hovedetasje og to på loftet sammen med en loftstue. Loftet har målbart areal på 22 kvm (grunnet skråtak) og gulvareal på 45 kvm. Eget vaskerom praktisk plassert med adkomst fra éntre. Ildsted, varmepumpe, elektronisk kodelås på ytterdør og fiber levert av Telenor.

Beliggenhet

Dukvegen 31B er beliggende i Eidkjosen på Kvaløya. Etablert boligfelt med eneboliger, rekkehus og flerhusbebyggelse. Området er kjent for sin umiddelbare nærhet til flotte rekreasjonsområder. Det kan nevnes at vinterstid er Rødtinden perfekt for en flott kveldstur på toppturski og Storelva skistadion for fantastiske langrennsløyper (det var arrangert NM på ski her i 2016). Det er i tillegg korte avstander til kjente utfartsområder på Kattfjordeiet, og ellers områder på Kvaløya. Sommerstid har man også gode muligheter for fine turmuligheter samt sykkelterreng både langs landevei og i terreng. Busstopp like ved med gode forbindelser til Tromsø sentrum.

Innhold

1. etasje: Entre, 2 soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til balkong.
Loftsetasje: Loftstue, bod og 2 soverom. Loftsetasje har gulvflate på ca 45 m2. Grunnet skråtak har loftsetasjen et måleverdig areal på 22 m2.
Halvpart av garasje - 17 kvm.

Tomt

Tomt opparbeidet med grus, diverse beplantninger, plenareal, og biloppstillingsplass.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1996. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med
støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i
trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.
Varmepumpe samt peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp): Skorstein fra byggeår. Peisovn med glassdør i stue.

Innvendige trapper: Innvendig trapp av tre med rekkverk av tre.

Etasjeskiller - 1. etasje: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Stue og stue (motsatt retning).

Etasjeskiller - Loftsetasje: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Soverom og gang.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør av kobber. Hovedstoppekran er plassert på vaskerom. Synlige avløpsrør i plast.
Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Varmtvannsbereder på ca. 200L (fra byggeår) plassert på vaskerom.
Sentralstøvsuger plassert i vaskerom.

P-ROM: Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen. 1. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,32 meter og på kjøkken er takhøyden målt til 2,32 meter. Loftsetasje: Takhøyden målt til 0,94 - 2,08 meter (skråtak). Til informasjon: Loftsetasjen har en takhøyde lavere enn 2,2 meter.

Radon: Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Andre forhold: Det gjøres oppmerksom på punkt 2, 2,1, 3, 11, 12, 13, 13,1, 14, 21, 21,1, 23, 25 og tillegskommentar i egenerklæring. Dette er ikke videre undersøkt
i denne rapporten. Det opplyses fra tidligere eier at i 2010 oppdaget de en liten lekkasje fra skruehull vedtakstige pga krympning av tettemasse. Dette ble utbedret selv. Det var ikke tilkomst til å undersøke dette på befaringsdagen.

Elektrisk anlegg: Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges
vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Boligen har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

Brann: Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning.

Dører og vinduer: Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår). Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår).

Yttertak: Yttertak av saltakskonstruksjon. Utvendig belagt med takplater av metall. Renner og nedløp i metall.

Balkonger, terrasser, veranda etc: Balkong i trekonstruksjoner med rekkverk av tre.

Grunnmur, fundamenter: Boligen har grunnmur i lettklinkerblokker/betong.

Drenering: Dreneringen er fra byggeår.

Stikkledninger og tanker: Boligen har private stikkledninger tilknyttet kommunalt vann og avløp. Utvendige vann- og avløpsledninger er fra byggeår. Kommunal septiktank.

Frittstående byggverk - Garasje: Frittstående felles garasje. Bygning i trekonstruksjoner. Innsiden er oppmålt til ca 17 m2. Saltak i trekonstruksjoner (besiktiget fra bakkenivå).
Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Konstruksjonen er uisolert.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 0%.
TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 11%.
Bad - Helhetsvurdering - Side 8 i tilstandsrapport.
Vaskerom - Helhetsvurdering - Side 8 i tilstandsrapport.
Kjøkken - Vannrør - Side 9 i tilstandsrapport.
Kjøkken - Avløpsrør - Side 9 i tilstandsrapport.
Loft - innredet - Konstruksjonsoppbygging 10 i tilstandsrapport.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Side 11 i tilstandsrapport.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Side 11 i tilstandsrapport.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Side 11 i tilstandsrapport.
Frittstående byggverk - Garasje - Helhetsvurdering - Side 14 i tilstandsrapport.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 62%. Se tilstandsrapport.
TGIU Ikke undersøkt - 27%. Se tilstandsrapport.

Standard

Bad: Baderom fra byggeår med enkelte oppgraderinger utført i 2004 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme. Baderomsplater på vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer og dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjkabinett med dusjarmatur.
Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i himling.

Vaskerom: Vaskerom fra byggeår. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Malte veggflater. Takplater i himling. Vegghengt utslagsvask med to-greps armatur. Vegghengt baderomsmøbel med dører. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra ukjent årstall. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med laminat og fliser. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater og veggplater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler.
Varmepumpe samt peisovn i stue. Elektrisk oppvarming.

Loft - innredet: Loftet er innredet med knevegger mot kaldtloft. Loftsetasjen har en gulvflate på ca 45 m2. Grunnet skråtak har loftsetasjen et målbart areal på 22 m2.
Gulvflater belagt med gulvbelegg og laminat. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater, veggplater og panel. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.

Oppvarming

Ildsted i stue. Ellers elektrisk oppvarming varmepumpe og varmekabler i gulv bad og entré. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i tilhørende halvpart av garasje.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Ingen gjenboere
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Avsetning til forfallende vedlikehold. Sameiet har en felles snøfreser.
Sameiet har felles forsikring som deles ihht eierbrøk og betales særskilt av hver seksjonseier hvert år. Denne seksjonens andel for år 2022 var kr 7 666,-.

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.9 250,- (valgfritt).

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til dukvegen 31B, en innholdsrik del av flermannsbolig (4 seksjoner)
Velkommen til dukvegen 31B, en innholdsrik del av flermannsbolig (4 seksjoner)
Stue med flott utsikt og utgang til veranda
Stue med flott utsikt og utgang til veranda
Plantegning 1.etg
Plantegning 1.etg
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Plantegning loft
Plantegning loft
Stuen har god innslipp av naturlig lys
Stuen har god innslipp av naturlig lys
Ildsted
Ildsted
Stuen har både ildsted og varmepumpe
Stuen har både ildsted og varmepumpe
Fra stue er det utgang til veranda
Fra stue er det utgang til veranda
Veranda med gode solforhold og flott utsikt
Veranda med gode solforhold og flott utsikt
Kjøkkenet har god plass til spisebord
Kjøkkenet har god plass til spisebord
Utsikt fra kjøkken
Utsikt fra kjøkken
To soverom plassert i hovedetasjen
To soverom plassert i hovedetasjen
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Bad med flislagt gulv og varmekabler
Entré med flislagt gulv, varmekabler og skyvedørsgarderobe
Entré med flislagt gulv, varmekabler og skyvedørsgarderobe
Eget vaskerom med adkomst fra gang
Eget vaskerom med adkomst fra gang
På loftet finner man loftstue og 2 soverom.
På loftet finner man loftstue og 2 soverom.
Det har tidligere vært søkt om takopplett i loftstuen, noe som da ble godkjent. Dette ble imidlertid ikke gjennomført og godkjenningen er nå utløpt (må søkes på nytt)
Det har tidligere vært søkt om takopplett i loftstuen, noe som da ble godkjent. Dette ble imidlertid ikke gjennomført og godkjenningen er nå utløpt (må søkes på nytt)
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Kort veg til Storelva skole, barnehage, nærbutikk og flotte naturområder
Kort veg til Storelva skole, barnehage, nærbutikk og flotte naturområder
Boligen har parkering i tilhørende halvpart av dobbeltgarasje.
Boligen har parkering i tilhørende halvpart av dobbeltgarasje.