Kløverlundveien 4

← Tilbake til boliger

Kløverlundveien 4

Nordkjosbotn

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 200 000

211 m²

5 soverom

Enebolig med 5 soverom | Stor hage | Garasje | Sentralt | Gode solforhold

Prisantydning:

kr 3 200 000

Omkostninger:

kr 96 220

Totalpris:

kr 3 296 220

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

175 m²

Bruksareal:

211 m²

Soverom:

5

Rom:

6

Etasje:

2

Byggeår:

1970

Energimerking:

F

Tomt:

1121 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 531 570

Kort om eiendommen

Velkommen til Kløverlundveien 4!
Sentralt beliggende i boligfeltet i Nordkjosbotn, med gangavstand til både barnehage og skole!

Første etasje har en fin planløsning med stor stue med ekstra TV-stue, et stort praktisk kjøkken, og tre soverom.
Sørvendt veranda med gode solforhold og utgang til en stor hage som strekker seg rundt huset.
Ute i gangen finner man et toalettrom, vaskerom med dusj og en bod med mye plass!
Utvendig bod ved inngangspartiet.
I andre etasje er det to soverom, og bad, der loftstuen har utgang til balkong.

Parkeringsplass til flere biler på tomt samt i garasje.

Balsfjord kommune har også i 2023 gunstig tilskuddsordning for unge etablerere.

For mer informasjon, kontakt eiendomsmeglerfullmektig Levi Gout på TLF 902 65 250.

Beliggenhet

Nordkjosbotn er en bygd med stor utvikling og godt med arbeidsplasser både i tilknytning til plassen, men også innenfor pendleravstand. Engasjert og inkluderende samfunn. I Nordkjosbotn finnes de fleste servicetilbud som barnehage, skole, forretninger, treningsstudio, veikro, campingplass, bank- og posttjeneste m. Det er også idrettsplass med kunstgressdekke, løpebane med tartandekke, og tennisbane. Det er også idrettshall, samt treningssenter i bygden. Nærhet til store fri- og rekreasjonsområder rett utenfor døren, eller i kort kjøreavstand.
Ca. 70 km til Tromsø sentrum og 60 km til Bardufoss.

Tomt

Tomt opparbeidet med diverse beplantninger, plenareal, og biloppstillingsplass. Frittstående garasje. Lader for elbil montert.

Bebyggelse

I hovedsak eneboliger og rekkehus i området.

Byggemåte

Enebolig beliggende i Norkjosbotn, Balsfjord kommune. Tomt opparbeidet med diverse beplantninger, plenareal, og biloppstillingsplass. Frittstående garasje. Lader for elbil montert. Boligbygg oppført i 1970. Grunnmur av betong og lettklinkerblokker. Bygget er oppført med krypkjeller. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende og stående trekledning. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, tre og to-lags glass. Varmepumpe samt peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon.
Enebolig over 2 etasjer bestående av:
1. etasje: Entre, vaskerom, gang, 3 soverom, tv-stue, bod, WC, stue, spisestue og kjøkken. Utgang fra tv-stue til balkong.
Loftsetasje: Stue, 2 soverom og bad. Utgang fra stue til balkong.
Boligen disponerer to utvendige boder oppmålt til ca 8 og 6 m2.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 27.06.2023

Standard

Våtrom - Bad 2.etg:
Baderom fra 1995 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer og dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt møblement ved speil. Vegghengt baderomsmøbel med dører og skuffer.
Gulvstående baderomsmøbel med skuffer. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Badekar med vegghengt badekararmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Våtrom - Vaskerom 1.etg:
Vaskerom fra ukjent eksakt årstall. Flislagt gulv. Baderomsplater på vegger. Takplater i himling. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra ukjent årstall med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Toalettrom (Ikke våtrom):
Gulvflate belagt med gulvbelegg. Tapetserte veggflater. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett, laminat og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i tapetserte flater, malte tapetserte flater, malt panel og takplater. Glatte innerdører og innerdører med glassfelt. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe samt peisovn i stue. Elektrisk oppvarming.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 27.06.2023

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering på tomt og i garasje.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Dagens bruk av boligen stemmer ikke overens med originale tegninger.
Matbod og klesbod utenfor vaskerom er slått sammen. Sørvendt dør kjøkken er kledd igjen og sørvendt soverom er delt opp i TV-stue og soverom.
Se planløsning for oversikt over dagens bruk av boligen. Boligen ble bygd i 1970, mens hele andre etasje ble bygd på i 1995.

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 29
 • Bruksnr: 74
 • Kommunenr: 5422
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Kløverlundveien 4 presentert av Hjem Eiendomsmegling!
Velkommen til Kløverlundveien 4 presentert av Hjem Eiendomsmegling!
Stor stue med flere soner
Stor stue med flere soner
Visningspåmelding
Visningspåmelding
God plass til spisestue
God plass til spisestue
Den vedfyrte ovnen er et fint supplement til varmepumpa
Den vedfyrte ovnen er et fint supplement til varmepumpa
Kjøkkenet ligger delvis adskilt fra stue
Kjøkkenet ligger delvis adskilt fra stue
Mye god skapplass
Mye god skapplass
Benkeplass er det heller ikke mangel på!
Benkeplass er det heller ikke mangel på!
Romslig entré
Romslig entré
Ekstra TV-stue inn til venstre
Ekstra TV-stue inn til venstre
Som igjen leder ut til...
Som igjen leder ut til...
...En særdeles solrik og sørvendt veranda!
...En særdeles solrik og sørvendt veranda!
Sol fra tidlig morgen til sen ettermiddag!
Sol fra tidlig morgen til sen ettermiddag!
Soverom innenfor TV-stuen
Soverom innenfor TV-stuen
Kan også brukes til lagring eller hobbyrom
Kan også brukes til lagring eller hobbyrom
Stor loftstue med mye gulvareal!
Stor loftstue med mye gulvareal!
Knekott på begge sider av loftet
Knekott på begge sider av loftet
Utgang til luftebalkong
Utgang til luftebalkong
Bad loftetasje
Bad loftetasje
Bad første etasje
Bad første etasje
Stort vaskerom med dusj
Stort vaskerom med dusj
Bodrom innenfor som gjør lagring til en lek!
Bodrom innenfor som gjør lagring til en lek!
Inngangsparti
Inngangsparti
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 4
Soverom 4
Beliggende i rolig veg sentral i boligfeltet i Nordkjosbotn
Beliggende i rolig veg sentral i boligfeltet i Nordkjosbotn
Til venstre i bildet ligger Nordkjosbotn VGS
Til venstre i bildet ligger Nordkjosbotn VGS
Hage rundt tre sider av huset
Hage rundt tre sider av huset
Stor gårdsplass med parkering til flere biler
Stor gårdsplass med parkering til flere biler
I bakgrunnen kan Nordkjosbotn Idrettspark skimtes
I bakgrunnen kan Nordkjosbotn Idrettspark skimtes
Plantegning første etasje
Plantegning første etasje
Plantegning andre etasje
Plantegning andre etasje