Ringvegen 454E

← Tilbake til boliger

Ringvegen 454E

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 750 000

172 m²

3 soverom

Innholdsrik enebolig fra 2007 i hyggelig, barnevennlig boligtun | 3 terrasser, 2 bad, hybelutleie og garasje

Prisantydning:

kr 6 750 000

Omkostninger:

kr 184 970

Totalpris:

kr 6 934 970

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

152 m²

Bruksareal:

172 m²

Soverom:

3

Rom:

6

Byggeår:

2007

Energimerking:

C

Tomt:

197 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 2 251 416

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ringvegen 454E, en innholdsrik enebolig bygget i 2007!

Boligen har løsning over 3 etasjer hvor inngangsplan er i nedre etasje. I dette planer er det etablert en hybel som i dag leies ut for kr 7 000. Denne inneholder egen inngang, oppholdsrom med hybelkjøkken og eget bad. Hoveddelen disponerer selv i denne etasjen entrè/gang, et soverom og et bad som ble oppusset i 2015. Midetasje med et soverom, stue og kjøkken. Fra stue/kjøkkenet er det utgang til to terrasser, en mot nordøst med morgensol og en mot sørvest med ettermiddag- og kveldssol. I øverste etasje har man et romslig soverom, loftstue og bad, Utgang til takterrasse. Romslig garasje på

Barnevennlig område med kort veg til skole, barnehage og flotte turmuligheter!

- velkommen!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Hamna, et rolig, attraktivt, barnevennlig boligområde på nordsiden av Tromsøya. Området er godt tilrettelagt for barnefamilier med lekeplasser, barnehager og skoler i nærheten samt dagligvarebutikk. Fine tur og friområder, lysløype og turstier som forgrener seg over hele Tromsøya, blant annet til Unn/Uit. Gode bussforbindelser og nært til holdeplass. Ca 6 km til Langnes handelspark og ca. 9 km til sentrum. Gode sol- og utsiktsforhold.

Innhold

Underetasje: To bad, oppholdsrom, soverom, gang, entre og garasje.
1. etasje: Stue, kjøkken og soverom.
Loftsetasje: Loftstue, bad og soverom.
Utgang fra stue til terrasse og balkong.
Utgang fra loftstue og soverom til takterrasse.

Tomt

Tomt opparbeidet med asfaltert vei, grus, diverse beplantninger, plenareal, terrasse på terreng og biloppstillingsplass.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2007. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Pulttak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med asfaltpapp. Entrédør med sikkerhetslås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Varmepumpe samt peisovn i stue. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

Etasjeskiller - Underetasje: Støpt gulv mot grunn. Følgende rom er målt: gang og gang (motsatt retning). TG1.

Etasjeskiller - 1. etasje: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Stue og stue (motsatt retning). TG1.

Etasjeskiller - Loftsetasje: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Loftstue og soverom. TG1.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør med rør-i-rør system, kobber og metall.
Vanninntaksrør i plast. Hovedstoppekran er plassert på bad. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er plassert på bad. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad.
Varmtvannsbereder på 194L (fra 2007) plassert på bad. Varmepumpe i stue. Mekanisk avtrekk på våtrom med avtrekksvifte. TG1.

P-ROM: Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen.
Underetasje: I gang er takhøyden målt til 2,55 meter og på bad er takhøyden målt til 2,54 meter.
1. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,43 meter og på kjøkken er takhøyden målt til 2,43 meter.
Loftsetasje: Takhøyden målt til 1,90 - 2,53 meter (skråtak).

Radon: TG2. - Det er ikke foretatt radonmåling i boligen.

Elektrisk anlegg: Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges
vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg. TG2.

Brann: Boligen har røykvarsler og brannslukningsapparat. På grunn av oppføringstidspunktet av boligen er det ikke kjent om brannskillere i boligen vil kunne oppfylle dagens forskriftskrav. TG1.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning og fasadeplater. TG1.

Dører og vinduer: Boligen har entrédør med sikkerhetslås. Overbygg over entrédør. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår). Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår). TG1 og TG3.

Yttertak: Yttertak av pulttakskonstruksjon. Utvendig belagt med takpapp fra byggeår. Renner og nedløp i metall. TG1 og TG IU (ikke undersøkt).

Balkonger, terrasser, veranda etc: Utgang fra stue til vestvendt Takterrasse på ca 25 m2. Rekkverkshøyde er målt til 1,02 meter. Takterrasse i trekonstruksjoner med rekkverk av tre og glass. Terrassen har utebelysning og utvendig stikkontakt. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. TG2 og TG IU (ikke undersøkt).

Balkonger, terrasser, veranda etc: Utgang fra stue til nordvendt balkong på ca 23 m2. Rekkverkshøyde er målt til 0,97 meter. Balkong i trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Balkongen har utebelysning og utvendig stikkontakt. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. TG2 og TG IU (ikke undersøkt).

Terrasser / platting på terreng: Utgang fra stue til sørvendt markterrasse på ca 19 m2. Rekkverkshøyde er målt til 0,90 meter. Terrasse i trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. TG1 og TG2.

Grunnmur, fundamenter: Boligen har grunnmur i betong og lettklinkerblokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. TG1 og TGIU (ikke undersøkt).

Drenering: Dreneringen er fra byggeår. Synlig utvendig grunnmursplate (fuktsperre). Nedløpsrør for takvann er avsluttet over bakkenivå. Skrånende tomt. TG1.

Stikkledninger og tanker: Utvendige vann- og avløpsledninger er fra byggeår. TG 1.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 2%.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Overflater vegger - side 11 i tilstandsrapport. Sjablongmessig prisanslag - Kr 10 000,- - 50 000,-.
Dører og vinduer - Dører - side 15 i tilstandsrapport. Sjablongmessig prisanslag - Kr 10 000,- - 50 000,-.

TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 12%.
Våtrom - Bad loftsetasje - Membran, tettesjikt og overgang til sluk - side 7 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad underetasje - Ventilasjon - side 8 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad underetasje - Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - side 8 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad underetasje - Fallforhold (gulv) - side 8 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad hybel - Ventilasjon - side 9 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad hybel - Membran, tettesjikt og overgang til sluk - side 9 i tilstandsrapport.
Øvrige rom - Annet - side 10 i tilstandsrapport.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger) - side 11 i tilstandsrapport.
Loft - innredet - Overflater gulv - side 11 i tilstandsrapport.
Loft - innredet - Konstruksjonsoppbygging - side 11 i tilstandsrapport.
Radon - Radon - side 13 i tilstandsrapport.
Elektrisk anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - side 14 i tilstandsrapport.
Balkonger, terrasser, veranda etc - Annet - side 15 i tilstandsrapport.
Balkonger, terrasser, veranda etc - Annet - side 15 i tilstandsrapport.
Terrasser / platting på terreng - Annet - side 15 i tilstandsrapport.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 82%. Se tilstandsrapport.

TGIU Ikke undersøkt - 4%. Se tilstandsrapport.

Standard

Våtrom - Bad loftsetasje Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige forkrommede rør. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. TG1 og TG2.

Våtrom - Bad underetasje: Baderom oppgradert i 2015. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt baderomsmøbel med dør. Dusjnisje med glassvegg og glassdør. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i himling. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system. Varmtvannsbereder plassert i egen nisje. TG1 og TG2.

Våtrom - Bad hybel: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjkabinett med dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system, kobber og synlige forkrommede rør. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin. TG1 og TG2.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn og platetopp. Frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator i overskap. Vannrør av typen rør-i-rør system og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. TG1.

Kjøkken - Hybelkjøkken: Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat og rustfritt stål med nedfelt oppvaskkum og med ett-greps kjøkkenarmatur. Hybelkjøkken med platetopp og integrert kjøleskap. Ventilator i overskap. Vannrør av forkrommede rør. Synlige avløpsrør av plast. TG1.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med parkett og laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater, tapetserte flater og malte tapetserte flater. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe samt peisovn i stue. TG1 og TG2.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje): Underetasjen er innredet og har utlektede kjellervegger. Gulvflater belagt med parkett, laminat og fliser. Gulvvarme i entré. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming. TG1, TG2 og TG3.

Loft - innredet: Loftsetasjen er innredet. Gulvflater belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Synlige takbjelker. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming. TG1 og TG2.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp): Stålpipe fra byggeår. Peisovn med glassdør i stue. TG1.

Innvendige trapper Innvendig trapp av tre med rekkverk av tre. TG1.

Oppvarming

Elektrisk og ildsted. Varmekabler i gulv entré og på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg via felles privat veg.

Parkering

Parkering i tilhørende garasje samt på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Boligtunet har felles kostnader knyttet til snøbrøyting inkludert strøing. Dette har de siste årene beløpt seg til ca kr 4 500,- pr bolig.

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til RIngvegen 454E, en flott enebolig med utleiemulighet, garasje og gode solforhold!
Velkommen til RIngvegen 454E, en flott enebolig med utleiemulighet, garasje og gode solforhold!
Stuen har mye vindusflater som gir godt gjennomlys
Stuen har mye vindusflater som gir godt gjennomlys
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Ildsted og varmepumpe i stuen
Ildsted og varmepumpe i stuen
Downlights i tak og utgang til nord-øst vendt veranda over garasjen
Downlights i tak og utgang til nord-øst vendt veranda over garasjen
På denne terrassen har man morgensol
På denne terrassen har man morgensol
Lyst kjøkken med integrerte koketopp og stekeovn
Lyst kjøkken med integrerte koketopp og stekeovn
Fra kjøkkenet har man også utgang til en sør-vest vendt veranda med dag, ettermiddag- og kveldssol
Fra kjøkkenet har man også utgang til en sør-vest vendt veranda med dag, ettermiddag- og kveldssol
Komplett flislagt bad med gulvvarme fra 2015
Komplett flislagt bad med gulvvarme fra 2015
Soverom 1 - midtplan
Soverom 1 - midtplan
Soverom 2 - nedre plan
Soverom 2 - nedre plan
Døren innerst i gangen leder inn til hybelen
Døren innerst i gangen leder inn til hybelen
Entrè/gang med flislagt gulv og varmekabler
Entrè/gang med flislagt gulv og varmekabler
I øvre plan har man en flott tv-stue med utgang til takterrasse
I øvre plan har man en flott tv-stue med utgang til takterrasse
Bad loft
Bad loft
Soverom øvre plan
Soverom øvre plan
Soverommet på loftet er av stor størrelse og har egen del for seng i bakkant
Soverommet på loftet er av stor størrelse og har egen del for seng i bakkant
Hybel
Hybel
Bad hybel
Bad hybel
Plantegning 1.etg
Plantegning 1.etg
Plantegning 2.etg
Plantegning 2.etg
Plantegning 3.etg
Plantegning 3.etg