Tyttebærvegen 9

← Tilbake til boliger

Tyttebærvegen 9

Tomasjord

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 950 000

130 m²

3 soverom

Innholdsrik bolig med 3 soverom, nærhet til skole, barnehage og flotte friluftsområder | garasje og fin plen

Prisantydning:

kr 4 950 000

Omkostninger:

kr 134 170

Totalpris:

kr 5 084 170

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

115 m²

Bruksareal:

130 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

1967

Energimerking:

F

Tomt:

1184 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 223 091

Kort om eiendommen

Velkommen til Tyttebærvegen 9, en flott vertikaldelt bolig beliggende sentralt på Tomasjord!

Eiendommen ligger med nærhet til skoler helt fra første trinn og ut videregående samt flotte friluftsområder opp kløftebakken og videre til "geografiske midtpunkt". Ellers kan Sherpatrappa, lysløypa i Tromsdalen og "Gutta på Skauen" nevnes.

Boligen har god løsning med inngang fra 1.etg hvor man har entrè, stue og kjøkken i åpen løsning. Ved inngangspartiet ligger markterrasse mot sør-øst hvor det er morgen- og formiddagssol samt veranda og terrasse mot vest med formiddag, ettermiddag- og kveldssol. I underetasjen er det praktisk samlet 3 soverom, boder, gang og bad med tilhørende eget vaskerom. Frittstående enkelgarasje, varmepumpe og fibertilknytning.

- velkommen til visning!

Beliggenhet

Tyttebærvegen 9 er beliggende i den sørlige delen av Tomasjord, like ved Tromsdalselva. Området har nærhet til skoler fra 1.trinn til ut videregående. Gode bussforbindelser og flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Innhold

Kjeller med 3 soverom, bad, vaskerom, gang og 3 boder.
1.etg med entre, stue og kjøkken.
Utebod på 2m2.
Frittstående garasje i trekonstruksjoner på 15m2.

Tomt

Adkomst via gruset innkjørsel. Tomt opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning.

Bebyggelse

Frittliggende boligbebyggelse.

Byggemåte

Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Søylefundament av betong under deler av stue 1.etg. Etasjeskiller av tre og betongkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Tak i saltaksform utvendig tekket med metallplater. Vinduer og balkongdør med 2-lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør med rør-i-rør system, synlige avløpsrør av plast. Oppvarming av bolig er med elektristet og varmepumpe. Ventilasjon er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i vindu og vegg, mekanisk avtrekk på kjøkken og våtrom. Det elektriske anlegget er montert som skjult og åpent anlegg.

Etasjeskiller - 1.etg: Etasjeskille av tre og betong. Det er gjort målinger i følgende rom: Kryssmåling stue. Fra vegg mot entre til motstående yttervegg ved balkondør, og fra yttervegg nord til motstående vegg sør. TG2.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør med ulik materiale og alder. Stedvis kobber og "rør i rør". Synlige avløpsrør av plast. Årstall på vannrør er anslått være fra 2008, ukjent årstall på avløpsrør. Vannfordelingsskap og stoppekran montert på vaskerom. OSO varmtvannsbereder fra 2008 montert på vaskerom. Oppvarming av bolig er med elektristet og varmepumpe. Ventilasjon er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i vegg og vindu. TG1 og TG2.

P-ROM: Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt 2,22 meter takhøyde på soverom i kjeller. I stue 1. etg er det målt 2,42 meter takhøyde.

Radon: Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA. TG2.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entre. Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. TG2.

Brann: Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr. TG1.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Boligen har yttervegger av trekonstruksjoner. Utvendig kledd med stående og liggende trekledning. TG1 og TG2.

Dører og vinduer: Vinduer og balkongdør med 2-lags glass fra 2008, karmer/rammer av tre. TG1.

Yttertak - Hovedbygning: Yttertaktekking er fra år 2016 (ifølge informasjon fra selger). TG1 og TG2.

Balkonger, terrasser, veranda etc: Utgang fra stue til nordvestvendt terasse på 13 m2 samt markterasse på 16m2. Gulvoverflate av impregnert treverk med rekkverk av trekonstruksjoner. Rekkverkshøyde er målt til 95 cm. Markterasse på forside av boligen ved inngangsparti på 15m2. Gulvoverflater av impregnert treverk. TG2.

Grunnmur, fundamenter Grunnmur i betongkonstruksjoner. Søylefundament under del av stue. TG1, TG2 og TGIU (ikke undersøkt).

Drenering: Drenering er fra ukjent årstall. Svakt skrånende tomt. TG2.

Stikkledninger og tanker: Utvendige avløpsrør byttet rundt 2011/2012 ifølge informasjon fra selger. Utvendige vannrør fra ukjent årstall. TG2.

Frittstående byggverk: Frittstående garasje i trekonstruksjon. TG2.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 0%.
TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 35%.
Våtrom - Bad - Ventilasjon - side 7 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad - Vannrør - side 7 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad - Sanitærutstyr / innredning - side 7 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad - Overflater gulv - side 7 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad - Membran, tettesjikt og overgang til sluk - side 7 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad - Fallforhold (gulv) - side 7 i tilstandsrapport.
Våtrom - Vaskerom - Ventilasjon - side 8 i tilstandsrapport.
Våtrom - Vaskerom - Membran, tettesjikt og overgang til sluk - side 8 i tilstandsrapport.
Våtrom - Vaskerom - Fallforhold (gulv) - side 8 i tilstandsrapport.
Kjøkken - Innredning - side 8 i tilstandsrapport.
Øvrige rom - 1.etg - Overflater gulv - side 9 i tilstandsrapport.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM) - side 9 i tilstandsrapport.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger) - side 9 i tilstandsrapport.
Loft - uinnredet / råloft - Helhetsvurdering - side 9 i tilstandsrapport.
Innvendige trapper - Innvendige trapper - side 9 i tilstandsrapport.
Etasjeskiller - 1.etg - Skjevhetsmåling - side 10 i tilstandsrapport.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Stakeluke - side 10 i tilstandsrapport.
Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - side 10 i tilstandsrapport.
Radon - Radon - side 10 i tilstandsrapport.
Elektrisk anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - side 11 i tilstandsrapport.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - Fasader ink. kledning - side 11 i tilstandsrapport.
Yttertak - Hovedbygning - Konstruksjon - side 12 i tilstandsrapport.
Balkonger, terrasser, veranda etc - Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - side 12 i tilstandsrapport.
Grunnmur, fundamenter - Grunnmur - side 13 i tilstandsrapport.
Drenering - Helhetsvurdering - side 13 i tilstandsrapport.
Stikkledninger og tanker - Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger) - side 13 i tilstandsrapport.
Frittstående byggverk - Helhetsvurdering - side 13 i tilstandsrapport.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 62%. Se tilstandsrapport.
TGIU Ikke undersøkt - 3%. Se tilstandsrapport.

Standard

Våtrom - Bad: Bad fra rundt 2008 (årstall ikke verifisert). Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer og dører. Dobbel ovenpåliggende servant med ett-greps armaturer. Speil med overlys. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. TG1, TG2 og TGIU (ikke undersøkt).

Våtrom - Vaskerom: Vaskerom fra rundt 2008 (årstall i verifisert). Flislagt gulv. Malte veggflater. Malte flater i himling. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne. Fordelerskap for rør-i-rør system. TG1 og TG2.

Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder kjøleskap, komfyr, mikroovn og nedfelt platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator i overskap. Vannrør med kobber og pex. Avløpsrør av plast. TG1 og TG2.

Øvrige rom - 1.etg: Gulvflater belagt med flis og laminat. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater. Slett innerdør. TG1 og TG2.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje): Kjelleren ligger delvis under terreng. Gulvflater med parkett. Veggflater med malte plater og trepanel. Himlingsflater med malte flater og himlingsplater. Slette innerdører. TG1 og TG2.

Loft - uinnredet / råloft: Helhetsvurdering - Det er ikke tilkomst for inspeksjon av uinnredet loft. Det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak. Tilkomst bør etableres. TG2.

Innvendige trapper: Trapp i trekonstruksjoner. TG2.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming fra elektriske ovner, varmekabler og varmepumpe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i tilhørende garasje samt utendørs på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr. 9 250,- med snr (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 15
 • Bruksnr: 168
 • Seksjonsnr: 2
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Romslig stue med med godt lysinnslipp
Romslig stue med med godt lysinnslipp
Velkommen til Tyttebærvegen 9!
Velkommen til Tyttebærvegen 9!
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Fra stuen har man utgang til em solrik terrasse og videre til plenområde
Fra stuen har man utgang til em solrik terrasse og videre til plenområde
Plantegning 1 etasje
Plantegning 1 etasje
Plantegning 2 etasje
Plantegning 2 etasje
Boligen har fint opparbeidede uteområder
Boligen har fint opparbeidede uteområder
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass.
Integrert stekeovn, koketopp, kjøleskap og mikrobølgeovn. Oppvaskmaskin inngår i kjøpet.
Integrert stekeovn, koketopp, kjøleskap og mikrobølgeovn. Oppvaskmaskin inngår i kjøpet.
Entré med fliser, gulvvarme og skyvedørsgarderobe
Entré med fliser, gulvvarme og skyvedørsgarderobe
Flislagt bad med varmekabler og inngang til eget vaskerom
Flislagt bad med varmekabler og inngang til eget vaskerom
Mye god oppbevaring i skyvedørsgarderobe
Mye god oppbevaring i skyvedørsgarderobe
Dusjkabinett og moderne innredning
Dusjkabinett og moderne innredning
Eget vaskerom. Vaskemaskin medfølger kjøpet
Eget vaskerom. Vaskemaskin medfølger kjøpet
Varmepumpe praktisk montert i forbindelse med trappeåpningen til underetasjen
Varmepumpe praktisk montert i forbindelse med trappeåpningen til underetasjen
I underetasjen har man praktisk samlet 3 soverom, gang, boder og bad med tilhørende vaskerom
I underetasjen har man praktisk samlet 3 soverom, gang, boder og bad med tilhørende vaskerom
Èn av tre innvendige boder. Kjøl-og fryseskap medfølger kjøpet
Èn av tre innvendige boder. Kjøl-og fryseskap medfølger kjøpet
Parkering i tilhørende garasje samt utendørs på tomt.
Parkering i tilhørende garasje samt utendørs på tomt.
Markterrassen ved inngangen har mye morgen- og formiddagssol
Markterrassen ved inngangen har mye morgen- og formiddagssol
På veranda og terrasse har man sol hele formiddag, ettermiddag og kvelden!
På veranda og terrasse har man sol hele formiddag, ettermiddag og kvelden!
Markterrasse i front av huset
Markterrasse i front av huset
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde