Tomasjordnes 33

← Tilbake til boliger

Tomasjordnes 33

Tomasjord

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 750 000

35 m²

1 soverom

Arealeffektiv, fresh 2-roms ytterst på Tomasjordnes med havutsikt og balkong!

Prisantydning:

kr 2 750 000

Omkostninger:

kr 79 170

Totalpris:

kr 2 829 170

Felleskostnader/mnd:

kr 2 071

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

35 m²

Bruksareal:

35 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

1

Byggeår:

2018

Energimerking:

D

Tomt:

1052 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Velkommen til Tomasjordnes 33, en innbydende, nyere 2-roms leilighet beliggende ytterst på Tomasjordnes!

Leiligheten ligger med vinduer og veranda vendt mot nord slik at man har utsikt over stranda og havet like ved! Gjennomgående lekker utførelse med stue og kjøkken i åpen løsning hvor man har utgang til overbygget, lun veranda. Ellers stilfult innredet og god standard med balansert ventilasjon, flislagt bad, integrerte hvitevarer, mv. Egen sportsbod i bygges underetasje. LIke ved har man en flott, solrik strand, fine turområder, stor nærbutikk med egen ferskvaredisk og gode bussforbindelser til både sentrum og UNN/UiT.

- velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på PIR 7 på Tomasjordnes, grensende mot fint strandområde. Boligområdet ble bygget ut i tidsperioden 2005 - 2018 og fremstår som ferdig etablert. Området og bebyggelsen har sørvestlig tilnærming med gode sol- og lysforhold. Like ved har man fine uteområder som opparbeidede fellesarealer, flott sandstrand og "bryggeliv". Området har også stor dagligvarebutikk og gode bussforbindelser.

Innhold

Entre, bad, soverom, stue/kjøkken.
Utgang fra stue/kjøkken til nordvendt terrasse på 4m2.
Sportsbod i byggets underetasje på 2,5kvm.

Tomt

Felles tomt for sameiet med asfaltert internvei, opparbeidet plenarealer og diverse beplantning.

Bebyggelse

BOligblokkbebyggelse.

Byggemåte

Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med fasadeplater og liggende trekledning. Flatt tak (taket er ikke besiktiget). Slett fabrikkmalt entredør med lydklasse 38db. Vinduer og balkongdør med 3-lags glass. Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Oppvarming med elektristet og vannbåren varme til radiatorer. Ventilasjon i leiligheten er med balansert ventilasjon. Det elektriske anlegget er i hovedsak montert som skjult anlegg.

Etasjeskiller - 1.etg: Etasjeskille av betong. Det er gjort målinger i følgende rom: Kryssmåling stue/kjøkken. Tg1.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast fra byggeår. Vannfordelingsskap med stoppekran montert i vegg på bad. Varmtvann fra sentral. Stakeluke er ikke lokalisert. Ventilasjon i leiligheten er med balansert ventilasjon. Oppvarming med elektristet og vannbåren varme til radiatorer. TG1.

P-ROM: Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt 2,50 meter takhøyde på soverom.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entre. Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. TG1.

Brann: Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsutstyr. TG1.

Dører og vinduer: Slett fabrikkmalt entredør med lydklasse 38db. Vinduer og balkongdør med 3-lags glass fra 2017. TG1.

Balkonger, terrasser, veranda etc: Utgang fra stue/kjøkken til nordvendt terrasse på 4m2. Gulvoverflate av impregnert treverk med rekkverk av glass og metall. Rekkverkshøyde er målt til 120 cm. TG2.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 0%.

TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 6%.
Øvrige rom - Overflater gulv - side 7 i tilstandsrapport.
Balkonger, terrasser, veranda etc - Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - side 10 i tilstandsrapport.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 91%. Se tilstandsrapport.

TGIU Ikke undersøkt - 3%. Se tilstandsrapport.

Standard

Våtrom: Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system. TG1 og TG IU (ikke undersøkt).

Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av lamiant. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder kjøleskap med frysedel, komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. TG1.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med flis i entre, parkett på øvrige rom. Veggflater med malte plater. Himlingsflater med malte flater. Slette og profilerte innerdører. TG1 og TG2.

Oppvarming

Oppvarming fra elektrisitet og vannbårne radiatorer.

Adkomst

Enkel adkomst via fellesarealer.

Parkering

Det medfølger ikke parkering til leiligheten. Gjesteparkering på anviste plasser.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Felleskostnader inkluderer

Kommunale avgifter vann, kr. 170,83,-
Kontingent velforening, kr. 85,-
Avsetning til vedlikehold, kr. 101,18,-
Kabel-TV og internett, kr. 491,-
Andel felleskostnader, kr. 1 223,-

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.9 250,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 15
 • Bruksnr: 1606
 • Seksjonsnr: 9
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Tomasjordnes 33, en fresh 2-roms ytterst på Tomasjordnes!
Velkommen til Tomasjordnes 33, en fresh 2-roms ytterst på Tomasjordnes!
Egen lun, overbygget veranda!
Egen lun, overbygget veranda!
Leiligheten har flott utsikt og store vindusflater!
Leiligheten har flott utsikt og store vindusflater!
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Plantegning
Plantegning
Leiligheten ligger like ved en fin sandstrand!
Leiligheten ligger like ved en fin sandstrand!
Stue og kjøkken i åpen løsning
Stue og kjøkken i åpen løsning
Utsikt
Utsikt
Kjøkkenet har integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap
Kjøkkenet har integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap
Soverom
Soverom
Leiligheten har vannbåren varme i radiatorer
Leiligheten har vannbåren varme i radiatorer
Entré med fliser og gulvvarme
Entré med fliser og gulvvarme
God standard med balansert ventilasjon, downlights og vannbåren varme i radiatorer
God standard med balansert ventilasjon, downlights og vannbåren varme i radiatorer
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Enkel adkomst til leiligheten via fellesarealer
Enkel adkomst til leiligheten via fellesarealer
Leiligheten markert med pil
Leiligheten markert med pil
Utsikt
Utsikt
Her er man plassert ytterst på Tomasjordnes
Her er man plassert ytterst på Tomasjordnes
Området har flotte uteområder!
Området har flotte uteområder!