Holtvegen 34

← Tilbake til boliger

Holtvegen 34

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 9 700 000

261 m²

4 soverom

Innholdsrik enebolig med flott beliggenhet! * Påkostet og svært godt vedlikeholdt! * 3 badrom + vaskerom

Prisantydning:

kr 9 700 000

Omkostninger:

kr 261 220

Totalpris:

kr 9 961 220

Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

204 m²

Bruksareal:

261 m²

Soverom:

4

Rom:

6

Byggeår:

1989

Energimerking:

D

Tomt:

690 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 2 377 446

Kort om eiendommen

Innholdsrik over 3. etasjer. Sentral og fin beliggenhet på Elverhøy med fantastiske solforhold og umiddelbar nærhet til lysløypa og grøntområdene på øya.

Boligen har mange kvaliteter, herav nevnes:
- Romslig garasje med el-bil lader og ekstra lagringsrom.
- Ca. 60m2 balkong mot sør og sørvest. (Delvis takoverbygget).
- Stor stue, kjøkken og spisestue som rommer mange.
- Stort kjøkken i moderne utførelse.
- 3 pene baderom, med tillegg i eget vaskerom og badstu.
- Hovedsoverom med stort garderoberom.
- Romslig hall
- Store vindusflater og store rom.
- Flott velpleid tomt.
- Balansert ventilasjon m/ varmegjenvinning.

Boligen gir et svært godt helhetsinntrykk. Jevnt over god standard, nåværende eier har jevnlig vedlikeholdt og påkostet boligen både innvendig og utvendig.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på toppen av Tromsøya. Området byr på svært gode sol- og lysforhold. Nærhet til friområdene og lysløypenettet, Elverhøy kirke, stor matbutikk, skoler i barne- og ungdomstrinn. Kort avstand til nærmeste barnehage, bussholdeplass mm. Det er ca. 15 minutters gangavstand til sentrum.

Innhold

Enebolig over 3 etasjer bestående av:
Underetasje: Hall, bad, badstu, garasje, bod, kjølerom, vaskerom og soverom.
1. etasje: Stue, spisestue, garderobe, bad, kjøkken og soverom. Utgang fra stue til terrasse.
Loftsetasje: 2 soverom, loftstue og bad. Utgang fra stue til balkong.

Tomt

Tomt opparbeidet med asfalt, steinheller, diverse beplantninger, plenareal og biloppstillingsplass.

Bebyggelse

Hovedsakelig småhusbebyggelse i området. Området er i tillegg svært nært friarealene/lysløypenettet.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1989. Grunnmur av betong og lettklinkerblokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot
grunn. Utvendige fasader av murpuss. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner
(ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, tre og to-lags glass. Peisovn i stue.
Elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Standard

Badrom u. etasje:
Baderom oppgradert i 2014 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speilskap med sidelys og stikkontakt over servant. Vegghengt baderomsmøbel med skuffer. Dusjkabinett med dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg.

Badrom 1. etasje:
Baderom fra byggeår med oppgraderinger utført i 2013 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Gulvstående servantinnredning med skuffer. Dobbel ovenpåliggende servant med ett-greps armaturer. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Badekar med vegghengt badekararmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg.

Baderom loftsetasje:
Flislagt gulv med gulvvarme. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt integrert i lysarmatur. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg.

Vaskerom u. etasje:
Vaskerom fra byggeår. Flislagt gulv. Malt tapet på vegger. Panelbord i himling. Gulvstående innredning med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. benkeplate av laminat. Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Kjøkken 1. etasje:
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra 2011 (ifølge huseier) med profilerte fronter. Benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fritthengende ventilator. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.

For generell beskrivelse av øvrige roms overflater, innredninger etc. Se tilstandsrapport vedlagt komplett salgsoppgave.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Boligen har elektrisk oppvarming, samt fast brensel (vedovn i stue 1. etasje).

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i garasje og på tomten.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Selger opplyser at det har tidligere vært tegnet inn en hybelleilighet i u. etasje som var søkt inn og godkjent i Tromsø kommune. Dette tiltaket ble imidlertid ikke utført og søknaden er nå utgått på dato. Interessenter kan motta disse tegningene om ønskelig fra megler.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 118
 • Bruksnr: 986
 • Kommunenr: 5401
Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Holtvegen 34!
Hjem Eiendomsmegling v/ eiendomsmegler Robin I. Martinsen presenterer Holtvegen 34!
Store og mange vinduer er gjennomgående i boligen.
Store og mange vinduer er gjennomgående i boligen.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Her er det god plass til både familie og venner. Mulig å møblere i ulike soner, alt etter ønske og behov.
Her er det god plass til både familie og venner. Mulig å møblere i ulike soner, alt etter ønske og behov.
Vedfyring sentralt plassert i 1. etasje.
Vedfyring sentralt plassert i 1. etasje.
Legg merke til at det er mye integrert belysning.
Legg merke til at det er mye integrert belysning.
Store benkeflater og rikelig med skapplass.
Store benkeflater og rikelig med skapplass.
Det praktiske kjøkkenet har flott utsikt!
Det praktiske kjøkkenet har flott utsikt!
Moderne og praktisk kjøkken åpent ut mot det store oppholdsrommet i 1. etasje.
Moderne og praktisk kjøkken åpent ut mot det store oppholdsrommet i 1. etasje.
Integrerte hvitevarer av kvalitet.
Integrerte hvitevarer av kvalitet.
Romslig baderom i 1. etasje.
Romslig baderom i 1. etasje.
Badekar og rikelig med innredninger.
Badekar og rikelig med innredninger.
Soverommet i 1. etasje har direkte tilgang til baderommet.
Soverommet i 1. etasje har direkte tilgang til baderommet.
Garderoberom i tilknytning til soverommet.
Garderoberom i tilknytning til soverommet.
Romslig hall med god plass til ulike løsninger man måtte ønske.
Romslig hall med god plass til ulike løsninger man måtte ønske.
Romslig garderoberom. Også mulig å benytte til kontor, ekstra soverom etc ved litt ombygg.
Romslig garderoberom. Også mulig å benytte til kontor, ekstra soverom etc ved litt ombygg.
Baderom u. etasje.
Baderom u. etasje.
Badstu i forbindelse med bad u. etasje.
Badstu i forbindelse med bad u. etasje.
Stort soverom i u. etasje med koselige detaljer som det buede vinduet.
Stort soverom i u. etasje med koselige detaljer som det buede vinduet.
Kjølerom og bodarealer.
Kjølerom og bodarealer.
Praktisk vaskerom med smarte innredninger og egen utslagsvask.
Praktisk vaskerom med smarte innredninger og egen utslagsvask.
Planillustrasjon u. etasje.
Planillustrasjon u. etasje.
Planillustrasjon 1. etasje.
Planillustrasjon 1. etasje.
Planillustrasjon 3. etasje.
Planillustrasjon 3. etasje.
Flott uteplass, som til dels også er takoverbygget.
Flott uteplass, som til dels også er takoverbygget.
Stor uteplass mot sør, med direkte tilgang til tomten.
Stor uteplass mot sør, med direkte tilgang til tomten.
Deler av terrassen er takoverbygget.
Deler av terrassen er takoverbygget.
Balkong mot vest.
Balkong mot vest.
Romslig loftstue med eget bad, og 2 soverom.
Romslig loftstue med eget bad, og 2 soverom.
2 soverom i 2. etasje / loft.
2 soverom i 2. etasje / loft.
Baderom loftsetasje.
Baderom loftsetasje.
Garasje med romslig bod i bakkant.
Garasje med romslig bod i bakkant.