Tryggstad 5

← Tilbake til boliger

Tryggstad 5

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 790 000

132 m²

3 soverom

Moderne og gjennomført vertikaldelt bolig | Garasje | Takterrasse | Flott boligområde sentralt på Kvaløya

Prisantydning:

kr 5 790 000

Omkostninger:

kr 160 880

Totalpris:

kr 5 950 880

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

126 m²

Bruksareal:

132 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

2006

Energimerking:

C

Tomt:

416 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 802 149

Kort om eiendommen

Innholdsrik og tiltalende vertikaldelt bolig med tre soverom og to bad, stort allrom med spisestue og stue og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Oppgradert standard i de aller fleste rom og boligen oppleves som moderne og tiltalende. Også gjort oppgraderinger på elektriske med blant annet nye downlights i hele boligen og oppgradert stikk/brytere.

Stor takterrasse med fantastiske sol- og utsiktsforhold mot Sandnessundet, Håkøya, deler av Tromsøya og nærmiljøet.

Storelva er kjent for sin nærhet til naturen med fjell og turløyper både sommer og vinter. Her får dere også Storelva barneskole, barnehage, Kvaløya vgs, butikker m.m. Kvaløysletta byr på et eget sentrum med butikker og en rekke serviceinstitusjoner.

Parkering i garasjen og på boligens adkomst/tomt.

Beliggenhet

Flott beliggenhet med umiddelbar nærhet til friområder og naturen. Her kan man praktisk talt ta skiene på rett utenfor utgangsdøra og gå rett i marka. Koselig og rolig boligfelt, som er godt etablert.

Boligene i området er stort sett oppført etter lik byggeskikk og gata fremstår som helhetlig og pen.

Kort avstand til Storelva sine mange fritidstilbud. I området er det skistadion m/ lysløype, fotballbaner, idrettshall og flere lekeplasser.

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med plen, beplantninger, gangarealer og plattinger med terrassebord. Asfaltert adkomst og meget gode parkeringsmuligheter. Offentlig vann og avløp.

Bebyggelse

Hovedsakelig småhusbebyggelse i området.

Byggemåte

Støpt gulv mot grunn. Grunnmur og yttervegger av betong/murkonstruksjoner med fasader av murpuss. Etasjeskille av betongkonstruksjoner. Flatt tak i trekonstruksjoner utvendig tekket med takmembran, renner og nedløp av metall. Slett og profilert fabrikkmalt entredør med 3-lags glass og kodelås. Vinduer og balkongdører med 2-lags glass, karmer/rammer av aluminium. Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast.

Oppvarming av bolig er med elektristet, varmepumpe og vedfyrt ovn. Ventilasjon er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegg, mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Det elektriske anlegget er i hovedsak montert som skjult anlegg.

Standard

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og holder god standard med bla. komplett flisbelagte våtrom, kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og opplegg for kjøleskap. Glatte malte vegg- og takflater.

Kjøkken
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av lamiant. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap bak platetopp. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Belysning i skuffer. Integrerte hvitevarer, gjelder Kjøleskap med frysedel, komfyr og kombiovn i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Vegghengt ventilator.
Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.

Våtrom - Bad 2.etg.
Bad fra byggeår.
Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.
Nedsenket himling med downlights.
Malte flater i himling.
Vegghengt servantinnredning med dører.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speil med overlys og stikkontakt over servant.
Dusjkabinett med dusjarmatur.
Vegghengt toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Mekanisk avtrekk med ventil i vegg.

Våtrom - Bad 1.etg.
Bad fra byggeår.
Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.
Nedsenket himling med downlights.
Malte flater i himling.
Vegghengt servantinnredning med dører.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speilskap med overlys og stikkontakt over servant.
Badekar med vegghengt badekararmatur.
Vegghengt toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Mekanisk avtrekk med ventil i himling.
Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom - 1.etg og 2.etg.
Gulvflater belagt med flis og laminat. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater. Slette innerdører.

Oppvarming

Stålpipe tilkoblet vedovn i stue 1. etg.
Elektrisk oppvarming med panelovner, gulvvarme.
Varmepumpe montert i mellomgang i 1. etasje.

Adkomst

Adkomst via offentlig veg.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA (valgfritt).

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til barnevennlige og trygge Tryggstad
Velkommen til barnevennlige og trygge Tryggstad
Velkommen til barnevennlige omgivelser på Kvaløya
Velkommen til barnevennlige omgivelser på Kvaløya
Nydelig utsikt mot Håkøya, sundet og nærmiljøet
Nydelig utsikt mot Håkøya, sundet og nærmiljøet
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Praktisk kjøkken med rikelig med benkeplass. Integrerte hvitevarer.
Praktisk kjøkken med rikelig med benkeplass. Integrerte hvitevarer.
Stuen er nylig malt opp å vegger og fått moderne belysning
Stuen er nylig malt opp å vegger og fått moderne belysning
Allrommet er åpent og lyst og lett å møblere
Allrommet er åpent og lyst og lett å møblere
Vedfyring for de kaldeste dagene - eller for hyggen sin del
Vedfyring for de kaldeste dagene - eller for hyggen sin del
Store vinduer som sikrer godt med lysinnslipp
Store vinduer som sikrer godt med lysinnslipp
Gangen er flislagt og med gulvarme
Gangen er flislagt og med gulvarme
Skyvedører som skjuler walk-in-closet
Skyvedører som skjuler walk-in-closet
Stor skyvedørs om tar dere ut til det hyggelige uteområdet
Stor skyvedørs om tar dere ut til det hyggelige uteområdet
Soverom 2 av 3 i øverste etasje
Soverom 2 av 3 i øverste etasje
Mellomgang 2. etasje
Mellomgang 2. etasje
Hovedbad med god plass til vaskemaskin og praktisk i bruk med benk til bretting av klær
Hovedbad med god plass til vaskemaskin og praktisk i bruk med benk til bretting av klær
Hovedbadet er flislagt og har gulvvarme. Vegghengt WC.
Hovedbadet er flislagt og har gulvvarme. Vegghengt WC.
Badet i 2. etasje er også flislagt. Gulvvarme. God innredning og dusjkabinett
Badet i 2. etasje er også flislagt. Gulvvarme. God innredning og dusjkabinett
Soverom 2 av 3
Soverom 2 av 3
Hovedsoverommet er plassert i 2. etasje
Hovedsoverommet er plassert i 2. etasje
Soverom 3 av 3
Soverom 3 av 3
Hovedsoverommet
Hovedsoverommet
'
'
Fasade med fasadebelysning
Fasade med fasadebelysning
Fasade med fasadebelysning
Fasade med fasadebelysning