Nord-Fugløyveien 368

← Tilbake til boliger

Nord-Fugløyveien 368

Vannvåg

Se i kart

Prisantydning:

kr 1 690 000

208 m²

3 soverom

Innholdsrik enebolig * Nydelig sørvendt beliggenhet * Sjøgrunn * Romslig tomt over 2 parseller * 3(4) soverom

Prisantydning:

kr 1 690 000

Omkostninger:

kr 58 470

Totalpris:

kr 1 748 470

Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

167 m²

Bruksareal:

208 m²

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

1969

Energimerking:

G

Tomt:

902 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 491 077

Kort om eiendommen

Innholdsrik enebolig over 3 etasjer: Inneholder blant flere ting 2 våtrom (ene med badstu), 3 soverom + sovealkove, romslig stue og spisestue med nydelig utsikt mot sør. 2 balkonger og markterrasse.
Boligen er tatt vare på, men trenger også videre "omsorg" ref. utarbeidet tilstandsrapport. Boligen er absolutt verdt et besøk og egner seg både til fritidsformål og bolig. Boligen selges i utgangspunktet inkludert det meste av inventar og møbler.

Flott utsikt mot sjøen og fjordene som knytter øyene Reinøya og Ringvassøya "sammen" med fastlandet. Flott panorama rett og slett, med blant annet deler av Lyngen og Lyngsalpene i sørøst. Beliggende noen få minutters kjøretur før Vannvåg, det sjarmerende tettstedet med blant annet butikk, fiskebruk og havn.

Nydelige turstier rett i nærområdet!

Beliggenhet

Eiendommen ligger sørvendt beliggende øst for fergeleie og noen minutters kjøretur fra fergeleie rett før Vannvåg. Nydelig beliggenhet med utsikt mot sør. Rett forut han man utsikten til Karlsøy og man ser deler av Lyngen mot sørøst. Total reisetid fra Tromsø er ca. 2 timer, dersom man planlegger fergeavgang Hansnes - Vannøya. Ifølge rutetabell per 13.08.2023 er det 9 avganger ukedager fra tur eller retur Hansnes og 5 avganger lør/søn. Benytt gjerne www.fylkestrafikk.no selv for å søke opp rutetider for ferga.

Innhold

U. etasje:
Gang, vaskerom/bad og badstue. 3 boder.

1. etasje:
Entre, gang, kjøkken, stue, sovealkove, soverom og bad. Utgang fra stue til balkong.

2. etasje:
Gang og 2 soverom. 2 boder. Utgang fra ene soverom til balkong.

Tomt

Eiendommen består av 2 tomteparseller. Noe opparbeidet og noe "naturtomt". Deler av arealet er opparbeidet med diverse beplantninger og plenareal.
I annonsen er det oppgitt summen av tomtearealet for begge parseller.

Bebyggelse

Hovedsakelig spredd bebyggelse fordelt på eneboliger, landbrukseiendommer etc.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1969. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater og eternittplater. Vinduer i forskjellig utførelse, fra forskjellige årstall. Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

Standard

Noe varierende standard i boligen. Følgende er en generell beskrivelse:

Kjøkken:
Innredningen er fra 2013 (ifølge tidligere takst). Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn og platetopp. Frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat.
Vegg- og himlingsflater i malte flater og veggplater. Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap.

Badrom 1. etasje:
Baderom fra byggeår med enkelte oppgraderinger utført på ukjent tidspunkt. Flislagt gulv med gulvvarme. Tapet på vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Badekar med vegghengt badekararmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg.

Vaskerom u. etasje:
Vaskerom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være delvis oppgradert i 2007 basert på datomerking på avløpsrør for servant. Flislagt gulv med gulvvarme, flislagte vegger, malte betongvegger og panel på vegger.
Panelbord i himling. Ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Benkeplate av tre. Dusjnisje. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Generelt om øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett, laminat og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater, malt panel og takplater. Glatte innerdører og innerdører med glassfelt. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue.
Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Oppvarming

Elektrisk og fast brensel. ( Vedovn).

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg (Fylkesveg 305)

Parkering

Rikelig med parkeringsmulighet på tomten.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Tegninger etc fra kommunen. .
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Robin I. Martinsen

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Hage
  • Peis/Ildsted
  • Rolig
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Romslig eiendom over 2 parseller gnr. 49 / bnr. 34 og 63
Romslig eiendom over 2 parseller gnr. 49 / bnr. 34 og 63
Hjem Eiendomsmegling presenterer Nord-Fugløyveien 368!
Hjem Eiendomsmegling presenterer Nord-Fugløyveien 368!
Romslig med både stue og spisestue i åpen løsning 1. etasje.
Romslig med både stue og spisestue i åpen løsning 1. etasje.
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Romslig stue med flere soner.
Romslig stue med flere soner.
Nydelig utsikt fra de store vindusflatene.
Nydelig utsikt fra de store vindusflatene.
Kjøkken med hvite fronter. Integrert koketopp/komfyr og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer i boligen følger ellers med handelen.
Kjøkken med hvite fronter. Integrert koketopp/komfyr og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer i boligen følger ellers med handelen.
Soverom 1. etasje.
Soverom 1. etasje.
Gang.
Gang.
Gang med trapp opp til 2. etasje.
Gang med trapp opp til 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Nydelig utsikt fra balkong 2. etasje.
Nydelig utsikt fra balkong 2. etasje.
Mellomgang.
Mellomgang.
Soverom 2. etasje.
Soverom 2. etasje.
Flere vinduer i 1. etasje gir fantastisk lys inn!
Flere vinduer i 1. etasje gir fantastisk lys inn!
Badrom 1. etasje.
Badrom 1. etasje.
Kjelleretasje.
Kjelleretasje.
Bad/vaskerom. dog også spa avdeling i u. etasje tilknyttet badstu.
Bad/vaskerom. dog også spa avdeling i u. etasje tilknyttet badstu.
Turområder Vannøya fra turistbrosjyre.
Turområder Vannøya fra turistbrosjyre.