Fogd Drejers gate 14

← Tilbake til boliger

Fogd Drejers gate 14

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 2 650 000

39 m²

1 soverom

Sentrumsnær 2-roms med fantastisk utsikt, solrik takterrasse og lave felleskostnader!

Prisantydning:

kr 2 650 000

Omkostninger:

kr 75 070

Totalpris:

kr 2 725 070

Felleskostnader/mnd:

kr 1 855

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

39 m²

Bruksareal:

39 m²

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

3

Byggeår:

1913

Energimerking:

G

Tomt:

349 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 651 167

Kort om eiendommen

Dette er en koselig og moderne leilighet med kort veg til sentrum med kafeer, butikker og kulturtilbud!

Leiligheten ligger i tredje etasje av en ombygget og renovert bygård med totalt 6 seksjoner.

Gjennomgående god standard med slette lyse overflater, flislagt bad med gulvvarme og et praktisk kjøkken med benke- og oppbevaringsplass..
Bra planløsning med rom for stuemøblement og spisegruppe. Soverom med plass til skrivepult.
Nydelig utsikt fra leiligheten mot nærmiljøet og fastlandet. Felles takterrasse med solgang fra 08-20 i vår/sommerhalvåret.
Bod med strømuttak og sportsbod. Sameiet disponerer tomt hvor det er mulighet for parkering.

UNN og UiT er kun en rask sykkeltur unna!


Kontakt megler på 902 65 250 for mer info!

Beliggenhet

Fogd Drejers gate 14 ligger kun få minutters gange fra Tromsø sentrum og alt det har å by på, men samtidig får du en rolig beliggenhet i en gate med lite gjennomgangstrafikk. Kort vei til Dramsvegen der bussen tar deg direkte til UiT. Lengre opp mot toppen av øya ligger Valhall Idrettsarena der du får tatt ukens intervalløkter før snøen kommer. Innetreningen tar du nede i Sjøgata på Feel 24, og etterpå tar du dagligvarehandelen på Rema 1000 Veita. Fem minutter gange og du befinner deg på stortorget; med kinoen, Verdensteateret og kulturhuset som byr på kulturelle opplevelser. Byens mangfoldige kulinariske scene ligger som perler på en snor fra Skippergata i nord og sørover gjennom sentrum. En ypperlig plassering for deg som ønsker det rolig, men samtidig tilgjengelig!

Tomt

Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer, biloppstillingsplass og uthus med boder. Felles trappeoppgang.

Bebyggelse

Spredt boligbebyggelse i området med eneboliger og flermannsboliger.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1913. Renovert/modernisert i 2006 (ifølge i tidligere prospekt). Grunnmur av betong og stein. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Mansardtak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass. Elektrisk oppvarming. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk. Selveierleilighet (i småhus) tilhørende Sameiet Fogd Drejers gate 14 beliggende i Nordbyen, Tromsø kommune. Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer, biloppstillingsplass og uthus med boder. Felles trappeoppgang. Leilighet beliggende i byggets 2. etasje. Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Leiligheten består av: Stue, kjøkken, gang, soverom og bad.
Leiligheten disponerer en utvendig bod oppmålt til ca 4 m2 og en bod med tilkomst fra felles trappegang oppmålt til ca 2 m2 samt parkeringsmuligheter på felles tomt.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 6%.
TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 28%.
TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 63%. Se tilstandsrapport.
TGIU Ikke undersøkt - 3%.

Følgende punkter har i tilstandsrapport fått tilstandsgrad 3(TG3):

Rømningsveier: Vindu på soverom: vinduet (i åpen stilling) har ikke de minimumsmål som gjør at vinduet kan godkjennes som rømningsvindu. Godkjent rømningsvei må etableres.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Brannskiller: Utførelsen av brannskiller (mellom brannceller) er ikke dokumentert. Brannskillet/utførelsen er skjult, og vurderingene er derfor kun basert på det som er synlig. Det er registrert utettheter rundt rørgjennomføringer i vegg mellom bod (med tilkomst fra felles trappegang) og bad samt det kan ikke verifiseres at veggen er oppført med ubrennbart materiale på bod siden. Dørens branntekniske egenskaper kan ikke verifiseres (mellom bod og felles gang). Det er av nevnte grunner usikkert om brannskiller er utført i henhold til byggteknisk forskrift. Forholdet må undersøkes av kompetent personell, og eventuelle utbedringer/tiltak må utføres. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon.
Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Følgende punkter har i tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2(TG2):
Bad helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av at bygningsdelen er vurdert til å være i slutten av sin forventede levetid. Det foreligger lite informasjon om våtrommet generelt. Basert på alder og symptomer som riss/sprekker i flisfuger, vurderes anbefalt brukstid på våtrommets tettesjikt (membran) til å være passert. Lokalfall og fallforhold med tanke på lekkasjesikkerhet er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det registreres ulyd i avtrekksvifte. Elastiske fuger har stedvis manglende vedheft. Det registreres skade/hakk i gulvflis. Det er benyttet silikionfuge mellom gulvfliser i dusjsonen. Basert på ovennevnte forhold er restlevetiden på våtrommet usikker. Tiltak må påregnes. På grunn av plassering av det som vurderes å være en brannskiller og våtrommets utforming er det ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking i et område der det erfaringsmessig forekommer skader. Hulltaking og fuktmåling i lukkede konstruksjoner er derfor ikke utført. Basert på våtrommets slitasjegrad og registrete avvik er TG2 valgt for å belyse at konstruksjonen fuktrisiko selv om tilstanden inne i konstruksjonen er ukjent.

Overflater gulv: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.

Overflater vegger: Riss stedvis påvist på soverom. Eksakt årsak er ukjent.

Overflater gulv: Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget i gang. Det registreres stedvise riper i gulvets overflatemateriale i stue og gang. Det er stedvis knirk i gulvet i stue og gang. Eksakt årsak er ukjent.

Annet: Deler av etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Varmtvannsbereder er plassert i rom uten sluk/overløp eller annen sikring mot fuktskader (f.eks automatisk vannstopper). Konsekvens kan være at det oppstår fuktskader hvis lekkasje fra varmtvannsbereder skulle oppstå. Tiltak anbefales.

Radon: Det er ikke foretatt radonmåling i boligen.

Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Fasader ink. kledning: Bygningens ytterkledning/fasade har stedvis slitt overflatebehandling. Forebyggende tiltak bør påregnes. Det er ikke montert musesperre bak trekledning.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 14.08.2023

Standard

Våtrom - Bad:
Baderom renovert i 2006 med enkelte oppgraderinger utført i 2019 ifølge huseier. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med innvendig lys. Dusjhjørne med dører. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system.

Kjøkken:
Innredning fra 2006 ifølge huseier med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator i overskap. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater. Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater, veggplater og takplater. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 14.08.2023.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Adkomst fra offentlig vei

Parkering

4-5 parkeringsplasser tilhørende huset. Seksjonseiere som bor i huset har fortrinnsrett på parkeringsplass. Per 16.08.2023 er det to av seks leiligheter som har behov for parkering.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Vedtekter

Vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

Lading av El-bil/Hybrid: Megler har ikke undersøkt om det er tilrettelagt for lading av El-biler og Hybrider i borettslaget/sameiet. Hvorvidt det er mulighet for slike anlegg ellerinstallasjoner må kjøper selv undersøke.

Eiendommen er seksjonert, det understrekes at tillatelse til seksjonering ikke er noen form for godkjenning i forhold til bygningslovgivningen. (Plan- og bygningsloven).

Ansvarlig megler

Espen Richardsen

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Sentralt
  • Utsikt

Felleskostnader inkluderer

- Internett
- TV m/Allente
- Husforsikring
- Kommunale avgifter
- Strøm i fellesareal

Omkostninger

ved kjøp til prisantydning. Omkostningene fordeler seg som følger:
2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.7 650,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 200
  • Bruksnr: 313
  • Seksjonsnr: 5
  • Kommunenr: 5401
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Fogd Drejers gate 14 presentert av Hjem Eiendomsmegling
Velkommen til Fogd Drejers gate 14 presentert av Hjem Eiendomsmegling
Sameiet disponerer flere parkeringsplasser forbeholdt seksjonseiere med bil
Sameiet disponerer flere parkeringsplasser forbeholdt seksjonseiere med bil
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Inngangsparti med skyvedørsgarderobe
Inngangsparti med skyvedørsgarderobe
Praktisk kjøkken med smarte løsninger
Praktisk kjøkken med smarte løsninger
Frokostplass med tiltbord
Frokostplass med tiltbord
Fin løsning med plass til både sofa og spisegruppe
Fin løsning med plass til både sofa og spisegruppe
Lysskinner med dimmebryter
Lysskinner med dimmebryter
Fantastisk utsikt fra stua!
Fantastisk utsikt fra stua!
Flislagt bad med varme i gulv
Flislagt bad med varme i gulv
Speilskap med lys utvendig og innvendig
Speilskap med lys utvendig og innvendig
Plass til oppvaskmaskin
Plass til oppvaskmaskin
Romslig soverom med plass til skrivepult
Romslig soverom med plass til skrivepult
Felles takterrasse med sol fra 08-20 i sommerhalvåret
Felles takterrasse med sol fra 08-20 i sommerhalvåret
Bod like utenfor leiligheten med strømuttak og praktisk hyllesystem
Bod like utenfor leiligheten med strømuttak og praktisk hyllesystem
Egen utvendig sportsbod med smarte hyllesystemer og montert LED-lys
Egen utvendig sportsbod med smarte hyllesystemer og montert LED-lys
Asfaltert gårdsplass med sportsboder ute
Asfaltert gårdsplass med sportsboder ute
Sentrums med alle det fasiliteter er kun en rask spasertur unna, og UiT sykler du til på 12 min!
Sentrums med alle det fasiliteter er kun en rask spasertur unna, og UiT sykler du til på 12 min!
Leiligheten ligger til høyre i tredje etasje
Leiligheten ligger til høyre i tredje etasje
Plantegning
Plantegning