Eidkjosvegen 41

← Tilbake til boliger

Eidkjosvegen 41

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 12 700 000

349 m²

6 soverom

Lekker, arkitekttegnet villa med mye plass og fantastisk utsikt | utleiedel | flotte utearealer | grenser til friområde!

Prisantydning:

kr 12 700 000

Omkostninger:

kr 336 220

Totalpris:

kr 13 036 220

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

282 m²

Bruksareal:

349 m²

Soverom:

6

Rom:

8

Byggeår:

2010

Energimerking:

B

Tomt:

799 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 3 685 111

Kort om eiendommen

Hjem Eiendomsmegling har gleden av å presentere Eidkjosvegen 41, en stor enebolig med god standard, mye plass, utleie og meget god beliggenhet!

Eiendommen ligger øverst til i boligfeltet og grenser til friområde med lekeplass, fotball løkke og lysløype som stryker like forbi. Fantastisk utsikt og fint opparbeidede utearealer i forskjellige soner med gode solforhold.

Høydepunker:
* Hoveddel med to bad hvorpå hovedbadet har tilhørende dusjnisje og badstue. Toaletter i alle etasjer.
* Integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon, varmepumpe og ildsted.
* Dobbeltgarasje med el-bil lader.
* Godkjent utleie som genererer kr 13 000,- i månedlige inntekter.
* Fibertilkytning.
* Varmekabler i store deler av underetasjen.

For ytterligere informasjon eller avtale om visning, kontakt eiendomsmegler

Beliggenhet

Eidkjosvegen 41 ligger øverst i nyere boligfelt i Eidkjosen på Kvaløya. Etablert boligfelt med eneboliger,og delte boliger.. Eiendommen ligger plassert grensende til friområde og har direkte adkomst til flotte turmuligheter både sommer og vinter. Ellers er området kjent for sin umiddelbare nærhet til flotte rekreasjonsområder. Det kan nevnes at vinterstid er Rødtinden perfekt for en flott kveldstur på toppturski og Storelva skistadion for fantastiske langrennsløyper (det var arrangert NM på ski her i 2016). Det er i tillegg korte avstander til kjente utfartsområder på Kattfjordeiet, og andre turområder på Kvaløya. Sommerstid har man også mange muligheter for fine turer samt sykkelterreng både langs landevei og i terreng. Busstopp like ved med gode forbindelser til Tromsø sentrum.

Innhold

Enebolig over 3 etasjer bestående av:
Underetasje: Hall, 2 soverom, rom, wc, gang, bad, stue, teknisk rom, bod og kjøkken.
1. etasje: Vaskerom, rom, bad, badstue, soverom, kjøkken, spisestue og stue. Utgang fra stue til balkong samt utgang fra vaskerom til terrasse.
Loftsetasje: 4 soverom, gang og bad. Utgang fra gang til balkong.

Tomt

Tomt opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, diverse støttemurer og biloppstillingsplass. Frittstående garasje.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2010. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong g lettklinkerblokker. Bygget er oppført med støpt gulv mot
grunn. Yttervegger av betong/lettklinkerblokker/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner.
Pulttak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Vinduer og balkongdør med karmer av tre og metall, og to-lags glass.
Varmepumpe samt peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Etasjeskiller - Underetasje: Støpt gulv mot grunn. Følgende rom er målt: hall og soverom. TG1.

Etasjeskiller - 1. etg: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Stue og stue (motsatt retning). TG1.

Etasjeskiller - Loft: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Soverom og gang. TG1.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør med rør-i-rør system. Hovedstoppekran er plassert i teknisk rom. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er plassert i teknisk rom. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på teknisk rom. Varmtvannsbereder på 300L (fra 2010) plassert på teknisk rom. Varmtvannsbereder på 200L (fra 2010) plassert på bad (utleiedel). Sentralstøvsuger plassert i teknisk rom. Varmepumpe i stue. Balansert ventilasjon (fra byggepr) med ventilasjonsaggregat plassert i teknisk rom. TG1.

P-ROM: Underetasje: I hall er takhøyden målt til 2,49 meter og på teknisk rom er takhøyden målt til 2,45 meter. 1. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,39 meter og på kjøkken er takhøyden målt til 2,38 meter. Loftsetasje: Takhøyden målt til 1,54 - 3,45 meter (skråtak).

Radon: Det er ikke foretatt radonmåling i boligen. TG2.

Andre forhold: Det gjøres oppmerksom på punkt 9, 10, 11, 12, 14, 15, 20. 1 og tilleggskommentar i egenerklæring. Enkelte punkter er ikke videre undersøkt i denne
rapporten.

Elektrisk anlegg: Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges
vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Brann: Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsapparat. På grunn av oppføringstidspunktet av boligen er det ikke kjent om brannskillere i boligen vil kunne oppfylle dagens forskriftskrav. TG1 og TG3.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med stående trekledning. TG1.

Dører og vinduer: Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår). Balkongdør (skyvedør) med karmer av tre og metall, og to-lags glass (fra byggeår). TG1.

Yttertak: Yttertak av pulttakskonstruksjon. Utvendig belagt med takstein fra 2010. Undertak fra 2010, av ukjent materiale. Pipe i metall. Renner og nedløp i metall. TGIU (ikke undersøkt).

Balkonger, terrasser, veranda etc - 2. etg: Utgang fra gang til nordøstvendt balkong på ca 30 m2. Rekkverkshøyde er målt til 1,18 meter. Balkong i trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Balkongen har utebelysning og utvendig stikkontakt. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. TG2.

Balkonger, terrasser, veranda etc - 1. etg: Utgang fra stue til sørvendt. Rekkverkshøyde er målt til 1,0 meter. Balkong i trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Balkongen har utebelysning. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. TG2.

Grunnmur, fundamenter: Boligen har grunnmur i betong/lettklinkerblokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. TG1 og TGIU (ikke undersøkt).

Drenering: Dreneringen er fra byggeår. Synlig utvendig grunnmursplate (fuktsperre). Nedløpsrør for takvann er avsluttet over bakkenivå. Huseier opplyser om at når huset ble bygget, ble det lagt drenerende masser rundt bygget, og med fall vekk fra grunnmur. Svakt skrånende tomt i to nivåer. TG1 og TG2.

Forstøtningsmurer: Diverse forstøtningsmurer av stein og mur. TG1.

Stikkledninger og tanker: Boligen har private stikkledninger tilknyttet kommunalt vann og avløp. Utvendige vann- og avløpsledninger er fra byggeår. TG1.

Frittstående byggverk - Garasje: Frittstående garasje. Bygning i betongkonstruksjoner. Innsiden er oppmålt til ca 47 m2. Fasaden er kledd med stående trekledning.
Flatt tak i betong. Rekkverk mål til ca 1,01 m over garasje. TG2.


SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 2%.
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - Ildsteder inne i boligen - side 14 i tilstandsrapport - Kr 0 - 10 000,-
Brann - Rømningsveier - side 17 i tilstandsrapport - Kr 0 - 10 000,-.

TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 11%.
Våtrom - Bad 2.etg - Overflater gulv - side 8 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad 2.etg - Fallforhold (gulv) - side 8 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad 1.etg - Fallforhold (gulv) - side 9 i tilstandsrapport.
Våtrom - Bad underetasje - Overflater vegger - side 10 i tilstandsapport.
Våtrom - Bad underetasje - Membran, tettesjikt og overgang til sluk. - side 10 i tilstandsapport.
Våtrom - Vaskerom - Fallforhold (gulv) - side 11 i tilstandsrapport.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Underetasje - Overflater gulv - side 13 i tilstandsapport.
Loft - innredet - Overflater gulv - side 13 i tilstandsrapport.
Loft - innredet - Konstruksjonsoppbygging - side 13 i tilstandsrapport.
Loft - innredet - Annet - side 13 i tilstandsrapport.
Innvendige trapper - Innvendige trapper - side 14 i tilstandsapport.
Radon - Radon - side 16 i tilstandsrapport.
Balkonger, terrasser, veranda etc - 2. etg Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom - side 18 i tilstandsrapport.
Balkonger, terrasser, veranda etc - 1. etg Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom - side 18 i tilstandsrapport.
Drenering - Vann fra yttertak og bortledning - side 19 i tilstandsrapport.
Drenering - Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur - side 19 i tilstandsrapport.
Frittstående byggverk - Garasje Frittstående byggverk - side 19 i tilstandsrapport.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 78%. Se tilstandsrapport.

TGIU Ikke undersøkt - 9%.

Standard

Våtrom - Bad 2.etg: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Gulvstående servantinnredning med skuffer og dører.
Speil og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg. Fordelerskap for rør-i-rør system. TG1 og TG2.

Våtrom - Bad 1.etg: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Gulvstående baderomsmøbel med dører og skuffer. Dusjnisje. Vegghengt dusjarmatur. Badekar med vegghengt badekararmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. TG1 og TG2.

Våtrom - Bad underetasje: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Baderomsplater på vegger. Malte flater i himling. Gulvstående servantinnredning med dører.
Ovenpåliggende servant med to-greps armatur. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system. TG1 og TG2.

Våtrom - Vaskerom: Vaskerom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Baderomsplater på vegger. Malte flater i himling. Gulvstående innredning. benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Vegghengt møblement ved vask. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. TG1 og TG2.

Kjøkken - 1. etg: Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår med glatte fronter. Benkeplate av kompositt. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator med komfyrvakt. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast.
Laminert plate mellom kjøkkenbenk og overskap. Stikkontakt over kjøkkenbenk. TG1.

Kjøkken - Underetasje: Ikea kjøkkeninnredning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Stikkontakt over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator. Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast. TG1.

Toalettrom (Ikke våtrom): Flislagt gulv. Malte veggflater. Malte flater i himling. Gulvstående servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. TG1.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med parkett og fliser. Vegg- og himlingsflater i malte flater og plater på vegg. Profilerte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon.
Varmepumpe samt peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. TG1.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Underetasje: Underetasjen er innredet. I følge huseier ble etasjen innredet når boligen ble bygget. Gulvflater belagt med parkett og fliser. Gulvvarme i etasjen. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Profilerte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon. Elektrisk oppvarming. Sluk på teknisk rom. TG1 og TG2.

Loft - innredet: Loftsetasjen er innredet. I følge huseier ble loftet innredet når boligen ble bygget. Gulvflater belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater og plater på vegg. Profilerte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon. TG1 og TG2.

Badstue: Badstu fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Panel på vegger. Panelbord i himling. Gulvsluk. Naturlig avtrekksventil i himling. Elektrisk ovn. TG1 og TGIU (ikke undersøkt).

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp): Element/stålpipe fra byggeår. Peisovn i stue. TG1 og TG3.

Innvendige trapper: Innvendige trapper av eik med rekkverk av eik og metall.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt vedfyring. Varmekabler i flere gulv, panelovner og varmepumpe.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i garasje samt utendørs på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Overtakelse er fra selgers side ønskelig Mai 2024. angi ønsket overtakelse i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.


Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Takterrasse
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Ingen gjenboere
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke IF kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Eidkjosvegen 41, en vakker bolig med utsøkt beliggenhet!
Velkommen til Eidkjosvegen 41, en vakker bolig med utsøkt beliggenhet!
Boligen har fint opparbeidede uteområder med asfaltert adkomst, støttemurer og plen.
Boligen har fint opparbeidede uteområder med asfaltert adkomst, støttemurer og plen.
Plantegning 1.etg
Plantegning 1.etg
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Plantegning u.etg
Plantegning u.etg
Plantegning loft etg
Plantegning loft etg
Boligen har sørvendt tilnærming med flott utsikt og gode solforhold!
Boligen har sørvendt tilnærming med flott utsikt og gode solforhold!
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning med god lysgjennomgang
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning med god lysgjennomgang
Utgang til sørvestvendt veranda gjennom skyvedør
Utgang til sørvestvendt veranda gjennom skyvedør
Selgers egne bilder
Selgers egne bilder
Selgers egne bilder
Selgers egne bilder
Selgers egne bilder
Selgers egne bilder
Boligen har både ildsted, varmepumpe og balansert ventilasjon
Boligen har både ildsted, varmepumpe og balansert ventilasjon
Huset har gjennomgående smakfull utførelse med downlights i flere rom og tidsriktig fargevalg
Huset har gjennomgående smakfull utførelse med downlights i flere rom og tidsriktig fargevalg
Kjøkken med benkeplate i stein og integrerte hvitevarer
Kjøkken med benkeplate i stein og integrerte hvitevarer
Mellomgang midetasje med inngang til soverom, bad og vaskerom
Mellomgang midetasje med inngang til soverom, bad og vaskerom
Bad hovedetasje
Bad hovedetasje
Badet har både badekar, dusjnisje og badstue
Badet har både badekar, dusjnisje og badstue
Romslig vaskerom med utgang til markterrasse som grenser til friområde
Romslig vaskerom med utgang til markterrasse som grenser til friområde
Selgers egne bilder
Selgers egne bilder
Skjermet uteområde
Skjermet uteområde
Alle rom i underetasjen (unntatt soverom uteleiedel) har varmekabler
Alle rom i underetasjen (unntatt soverom uteleiedel) har varmekabler
Den sorte døren til høyre leder inn til oppholdsrom med tilhørende toalettrom
Den sorte døren til høyre leder inn til oppholdsrom med tilhørende toalettrom
Oppholdsrom - "mancave" med inngang fra hall
Oppholdsrom - "mancave" med inngang fra hall
Tilhørende toalettrom
Tilhørende toalettrom
Soverom 1.etg hoveddel
Soverom 1.etg hoveddel
Fra hall har man også inngang til bod og teknisk rom
Fra hall har man også inngang til bod og teknisk rom
Soverom 1 - 2.etg
Soverom 1 - 2.etg
Soverom 2 - 2.etg
Soverom 2 - 2.etg
Soverom / Tv-stue - 2.etg
Soverom / Tv-stue - 2.etg
Bad 2.etg
Bad 2.etg
Gang 2.etg leder også til en romslig terrasse med flott utsikt og mye sol
Gang 2.etg leder også til en romslig terrasse med flott utsikt og mye sol
Stue utleieleilighet - flislagt gulv med varmekabler og downlights
Stue utleieleilighet - flislagt gulv med varmekabler og downlights
Soverom leilighet
Soverom leilighet
Bad leilighet
Bad leilighet
Eidkjosvegen 41 ligger flott til øverst i boligfeltet
Eidkjosvegen 41 ligger flott til øverst i boligfeltet